29

бургазлия

преди 7 години

Зщо създавате неверни слухове и психическа психоза сред ръководството на РДГП Бургас че ще бъде сменено .Т е досега толкова си изпълняваха задълженията а от сега на татък ЩЕ се стараят да си запазят статуса и привилегиитеДано поскоро да встъпи в длъжност новия шеф на ГДГП Светлю К ичиков че на бургазлийските гранични полицаи да им светне.То и неговия заместник е от Бургас но явно няма влияние щом допуска Б.Борисов да иска смяна.

28

Анонимен

преди 7 години

който не плаща ....ще го застигне дългата ръка на Буда

27

Анонимен

преди 7 години

Ит политика не се интересувам днеска разхождаики се в малкия град гледах кои какво кога какво се оказа пред очите ми същите хора е що да се орентирам към политика какво се промени нищо тия де си се интересуват дремеха в кафето обсъждаха чии чия партия бил заслушаики пътиом и това и кво правим присмехулници от старата в новата докато така я караме ко се загледаме младитв бегали що зарад управия е накрая ще теглим една черта всички и чао а тия си ходят гледат това е затова мразя политика

26

Gost

преди 7 години

Боико като си в ловеч помислили ще имаме ли отбор в а група а щото във в нени се нрави а и да попитам истинската тв канал 3 мачове на литекс ще предават ли щото на цска предаваха редно е да предават и на литекс се пак в в

25

Карамезев

преди 7 години

Тиквочите трябва да се сменят, но не с абдикиращи генералчета.

24

Анонимен

преди 7 години

Обикновено в подобни случаи в Европата си подават оставка министрите!Не заради нещо друго,а заради това че не са упражнили достатъчен контрол и са допуснали създаване на подобни условия за корупция и безхаберщина!То не беше агресия и побоща по пътищата,стреби за паркоместа,стачки на полицаи,тарамбуките влизат и излизат откъдето си искат,престъпността и беззаконието процъфтяват,а МВР-то вади някакви смешнш статистики,на които и те самите не вярват!Пропаднала държава сме! Идиотистан БГ!

23

Анонимен

преди 7 години

Борисов се е вглъбил в бежанците и нищо друго не вижда и не чува.Страх го е да не ни залеят бежанците.Е няма как да стане.Но виж бедност,корупция и безумна агресия между съотечественици ни е заляла и всеки ден давещите стават все повече.

22

Анонимен

преди 7 години

Борисов поискал оставки само пред медиите за да чуем ние, след което се обадил и казал че не иска оставки. Това вече го знаем.

21

Каракочев

преди 7 години

Сега дисциплинарно уволнение , 20-те заплатки да отлетят като мираж и стажа в мевере да не се брои за пенсия.

20

маде ин Булгари

преди 7 години

В нормалните държави, първо проверяват всички обстоятелства и след това се вземат решения. В безумната българска администрация, първо се вземат решения, и след това се проверяват!

19

прагматик

преди 7 години

Затова Динко е проблем.

18

анон

преди 7 години

аве, добре си е борисов, само трябва да обеднее малко - например на минус. а и, те от неговото коляно не им е да се ширят по къщя - гето за тях ще се спретне, може с *** - стайл орнаментация.

17

Анонимен

преди 7 години

Не гласувайте за ГЕРБ на изборите помнете мафията заплаши да подаде оставка ако не ги спечелят

16

писна ми от кочината

преди 7 години

Писна ми да живея в тая *** - родна ни Майка България!!!И аз плащам данъци, храня ченгета, ЕРП-та, ГСМ-мни и не знам какви си компании. Градинката пред блока - паркинг. Селяците ми обяснявят, че като им направили паркинг там ще спират. Другите паркират по кръстовищата по малките улици в квартала. *** си хвърлят през прозорците. Всеки шофира като ***, всеки е много нервен. Толкова ли е трудно да сме възпитани, отговорни и морални ??? Малко се иска, но да го даде ВСЕКИ!!! Няма оправия.

15

Анонимен

преди 7 години

А каде бяха Институцийте през това време , че трябваше една телевизия да го покаже.За какво ме дерете с това 20% ДДС за това ли ви плащаме.ЗА какво плащам ДОД ,Телевизите да вършат работата вместо Държавните Органи.

14

Анонимен

преди 7 години

Лошо нещо е конкуренцията, монопола пък хубаво.

13

Анонимен

преди 7 години

отдавна се говори че гранична полиция си правят по 3-4000 евро на месец за редови полицай от мигранти. за ръководството сумите ще са по големи. холандците го казаха в прав текст- не ни интересува какви огради и камери слагате.важното е че с тях работят българи . българинът прави схема и далавера на всякъде

12

Анонимен

преди 7 години

Бат`Боци пак се прави на принципен... Още повече, че миналата седмица се овъртя до ушите, сега ще се показва как видиш ли ше спазва законите... Абре, Тиквич - тая поръчката си е пусната по каналния ред, по нелегалния сте я възложили на хубавеца трафикант! Ама предполагам е дал малко медец и на вас!

11

бай Х

преди 7 години

33 годишния григор григоров от сливница - спечели поръчка в МВР за превоз на бежанци тия да ги разправят на леля си стринка там без яки протекции и документите за участие в конкурса няма да разгладаттоя 1000% е протежиран от високо

10

До наско

преди 7 години

До Наскоако чакаш съд и прокуратура яснота по случая ще има след 2025 година факт е че сме тотално безправова дършава ....нарушен е основния принцип за навременност в правораздаването огромното забавяне обезмисля дори и правилните присъди Бойко най се страхува от бежанците ...а тия го работят от вътре ..такива ти ми работи