40

Анонимен

преди 7 години

sultana komandva enicarite ispalniavat

39

Анонимен

преди 7 години

sram i rezil za balgaria

38

Анонимен

преди 7 години

По коментарите веднага се разбира колко хора са останали без гюленски хляб.

37

DON

преди 7 години

Като чета статийте май доста хора са били на хранилка при него дори от политическият елит.Няма нарушениое на закона.Да си говорят какво искат нали за това им плащат.Каракачанов уж ВМРО толкова загрижен за тулски терорист който работеше против интерестие на България. И за президент се гласи.Наой големия политически номад в съвремената ни изстория уж бел патриот - ала бала парата клати феса и *** фукарата.поне се видяха кои са на хранилика при турците които работят против интереса на Бълга

36

Анонимен

преди 7 години

До въпроса е резоненНищо резонно няма - има закони, които трябва да се спазват, който не ги спазва бива осъден, рано, или късно!Има си българско законодателство, има европейско, има световно.....а нашия шубелив амфетаджия ги погази всичките, за да угоди на Ердоган!Отделно тоя човечец стана курбан.....Има ли някой, който още се съмнява, че начело на държавата имаме един ходещ женски полов орган?!

35

Боко Тиквата

преди 7 години

"Законът не го позволява, но ние го правим!"

34

Анонимен

преди 7 години

Лошо за Бююк.Много лошо.А той защо не е забегнал в Южна Африка напр.Оттам кой ще го пъхне в лапите на Ердоган- питам аз.

33

Анонимен

преди 7 години

Kакви милиционери, кви 5 лева?!Това е еднолично решение на шубеливия мутро-пожарникар!Срам ме е, че този гъзо-лизец "управлява" България!Явно България е подчинена на Ердоган!

32

Анонимен

преди 7 години

До ВъзмутениятТе и сега си ги пускат, ние сме един разграден двор.

31

Анонимен

преди 7 години

Има си закони, които трябва да се спазват.Премиера ги гази най- безпардонно, а вие се чудете защо все сме в батака!

30

Анонимен

преди 7 години

Борисов и майка си би продал, само и само да си спаси ***!Срамота!Иначе много ебрап го дава тука, а лиже чепика на Ердоган!

29

Анонимен

преди 7 години

Много правилни опасения. Борисов да не играе с огъня.

28

не съм

преди 7 години

до 31християнин и не подлагам и другата си буза . освен това не смятам , че субекти които вярват в религия която е античовешка заслужават помоща ни . а това с религиите трябва да се забрани....лично мнение . на такива хора му подадеш пръст а той ти отхапе ръката. ако имаш алцхаймер провери в нета какво направиха подобните му в германия , франция ...добре интегрирани или бежанци получили помощ

27

до 31

преди 7 години

Ако си християнин /в което се съмнявам/ мога да ти кажа едно: моли се и ти да не изпаднеш един ден в подобна ситуация. И да няма кой да ти подаде ръка, а да те предадат на главоезите. В християнството казваме, че това което пожелаваш на другия ти се връща многократно.

26

въпроса е резонен

преди 7 години

до 29 но само първата част !! отговора на твората ти част се съдържа в пост 28 !! както съм посочил този ПЪРВО Е турчин...било то фундаменталист или не за нас е без значение , просто турците не са желани !! ако искаш да се упражняваш по международно право аз на първо място поставям интересите на БЪЛГАРИЯ аа след това идват международните закони които добре видяхме как се спазват в косово,сирия, либия,ирак и т.н . а всяка една евтническа партия трябва да се забрани

25

Въпроса по-скоро е

преди 7 години

Защо когато цяла делегация турски политици, близки на Ердоган дойдоха да му помагат да си създава партия, което противоречи на българските закони, си траехме. А сега, когато в противоречие с международното право, предадохме един човек без доказана вина и само защото така се харесало на Ердоган, рипнаха да защитават този противозаконен акт.

24

въпроса е

преди 7 години

следният : искаме ли ние БЪЛГАРИТЕ в България да влизат ,престояват или заселват турци,сирийци и други мю.сулмани - НЕЕЕ !! независимо от техният статут . другата гледна точка е на малцинствата които е ясно , че ще приветстват всеки един новодошъл ....просто те НЕ милеят за НАШАТА България . третата гледна точка е на разни продажни политици слушайки менторите си отвъд океана или в ес , русия или турция но всички тези работят против интересите на БЪЛГАРИЯ и мнението им НЕ НЕ интересува.

23

от БЪЛГАРСКА

преди 7 години

до 26 гледна точка имаме един турчин по-малко в БЪЛГАРИЯ !!! това е добре за нас !! виждаме тук родените как мразят държавата и работят срещу нея а какво остава за един дошъл от турция . няма БЪЛГАРИН който да желае дори един турчин да се установи тук . а дали е бил или не фундаменталист не ни интересува....може и веган да е си е негов проблем . просто турците НЕ СА ДОБРЕ ДОШЛИ !!

22

ДО 17

преди 7 години

Кой го нарочи този, че е "фундаменталист"? Каквото и да значи това. Ердоган. Защо Европа и ние трябва да му вярваме. Развилня се, напълни затворите с десетки хиляди, уволни десетки хиляди. Единствените, които клекнаха да му предават хора сме само ние. Гърците защо не му клекнаха? Защото си имат достойнство. И затова ще ги уважават за разлика от нас.

21

амии

преди 7 години

до 22 щом чакъра е бил герой и пример за подражание дай да му направим паметник !! защо не си обявил подписка за това ?? а това , че боко си изчетквал медийният образ с това убийство е смешно...съмнявам се повечето българи вкл и аз да знаят кой е чакъра за да може смърта му да донесе полза на някого ??