41

Анонимен

преди 7 години

Другари!Да се направи веднага алтернативна олимпиада в Крим!А Силвето да носи знамето.

40

Анонимен

преди 7 години

Капитан Силвия, засрамете се!На това вашето му се вика ГЬОНСУРАТЛЪК!

39

ас

преди 7 години

Виновна е ,и още как - това е ясно.Но това че лъже като дърта ромка е срамно и жалко.

38

Информиран

преди 7 години

Силвия лъже като "дърта ***". На всички запознати им е ясно, че тя като любовница на доктора на националите, "подготвяна" от него не са и липсвали стимуланти... Може да го е взела, за да не бъде последна, а предпоследна :) Срам за България си, Дънева!

37

аман

преди 7 години

Ай стига ***, омръзна ни с твоите *** оправдания! Преди няколко олимпиади ни обясяваха, че щангистите били с допинг, щото някой им то бил сипал в супата!!Ние да не сме ***, че да ни обясняват само за някакви конспирации на целия свят срещу България. И да си мислим,че ей на-досега чисти и баш за олимпиадата-замърсили им се превръзките и оттам в кръвта и оттам в тялото и-ей такива простотии!

36

ЛУД

преди 7 години

До АнонименААААА....ЗА ЗАТВОРА ИМА ЕДИН КУП ПОЛИТИЦИ БАНКЕРИ И РАЗБОЙНИЦИ. САМО ЧЕ ЗА ТЯХ НЯМА ДОПИНГ ПРОБИ А САМО КРАДЕНЕ. НА НАШ ГРЪБ. И СИ МЪЛЧИМ !

35

Анонимен

преди 7 години

Тя е за затвора.

34

НТ

преди 7 години

Силви, съчувствам ти за срамното изгонване от Олимпийските игри, но изказване като "Няма как да го направя умишлено" е по детински нелепо, само по себе си не е доказателство за невинност и подкопава вече разклатеното уважение на обществото към теб, вместо да го укрепва.Спри с изказванията пред медиите, проведи свое лично разследване, открии неопровержими твърди доказателства и тогава излез със становище.Или пък...си признай, ако криеш нещо. Хората прощават пред честността.

33

Solar Power

преди 7 години

До МЕРИЕ какво и е горкото ? Зобала е амфетамини и сега си плаща за това. Жалкото е ,че и ние и платихме една екскурзия. И американците и руснаците ги ловят не влизай в теория на конспирацията. Това само веганите го правят. И да американците кацнаха на луната !

32

Анонимен

преди 7 години

***! Да върне парите ни! Няма да си прави екскурзии за наша сметка! ***! Примитивна кокош ка!

31

БОК

преди 7 години

Фелпс си призна преди години,Шарапова си призна,само нашите -не!Друг бил виновен,световна конспирация явно.А защо отбора ни по щанги не е на олимпиадата,помните ли?В Бг психиката на спортистите е такава-мислят си че спортните успехи идват с хапчета!

30

Анонимен

преди 7 години

Ех, какво да се прави - на нашите соц.спортисти все Америка им е трън у г.ъзъ. Ами спрете да ходите на тия спортни форуми. Дайте да си правиме Евразийски-олимпийски и да спрат тия драми с тия допинги и лаборатории. То вече стана цирк на цирковете. Да се състезават, руснаци, китайци и всякакви азиатци. Та белким се кротнат нещата.

29

МЕРИ

преди 7 години

СЪЖАЛЯВАМ ГОРКОТО МОМИЧЕ И СЪМ СИГУРНА ЧЕ НЯМА ВИНА. МИСЛЯ ЧЕ ТЕЗИ ДОПИНГ ПРОБИ СА ПЪЛНА ДАЛАВЕРА. ЗАЩО НЕ ГИ ПРАВЯТ НА АМЕРИКАНСКИТЕ СПОРТИСТИ. ВСИЧКО Е ПРОДАЖНИЧЕСТВО И ПАРИ.ЖАЛКО Е ЧЕ НЕ БИВАМЕ КАТО НАЦИЯ И НАРОД ДА Я ЗАЩИТИМ. И ТОЯ *** МИНИСТЪР КРАЛЕВ ПРЪВ ЗАПОЧНА ПЛЮЕНЕТО....ГОЛЯМ ***. ИМАМ УСЕЩАНЕТО ЧЕ В КАКВОТО И ДА НИ ОБВИНЯТ СЪС ВСИЧКО ЩЕ СМЕ СЪГЛАСНИ - ДОРИ ДА СИ СВАЛИМ ДРЕХИТЕ...

28

Анонимен

преди 7 години

30 - Може да не съм безгрешен, но поне си признавам грешките, а не обвинявам извънземните за тях.

27

Ххх

преди 7 години

Питър Пан го е направил,ясно е вече

26

Анонимен

преди 7 години

От прочетеното по-горе излиза, че доктора и е направил няколко инжекции, без тя да се усети. Това с пипетката не минава. Ами, моето момиче, тичай веднага да си направиш и един тест за бременност, че може някой да те е изненадал, без да усетиш и сега да си бременна, без изобщо да подозираш!

25

Анонимен

преди 7 години

След големия спорт ако не е спечелила достатъчно кинти и остава да е барманка в Сл. Бряг

24

Анонимен

преди 7 години

До sudoНе сме, ама не отиваме на екскурзия до Рио на държавни разноски, разбирай и от твоя джоб включително.

23

sudo

преди 7 години

Грам милост нямате. Сякаш вие сте безгрешни.

22

ХХХ

преди 7 години

Тренера и казва че скоро е боледувала и дори е отказала да пие лекарства за да не случайно да покаже при допинг теста ...лекувала се е само с билки .....не вярвам да е взела умишлено допинг , всички знаем че ако си крив на някой който има власт , ще си изпатиш дори да си перфектен !