24

РОССИЯ

преди 7 години

с тази статия губите си клиентите господа българи

23

РОССИЯ

преди 7 години

кражбите стават в бг по-надолу плюват на русия плюте см на страната че не можете да си пазите от дребни крадци нали имате полиция.-----.полицията пази политиците а плажовете няма кой ама че държава

22

СЕСЕСЕРКО

преди 7 години

До препоръкаДругарю вас Сталин ви е оправял както никой друг.Ние него не го искаме, убиици не ни трябват.Той си е за вас.За нас трябва Стамболов.Да води България към просперитет и технически прогрес.Сталин може само да трепе комунисти.

21

???

преди 7 години

Ама вие какво искате? МВР има за задача да пази властта, а не вас....

20

Анонимен

преди 7 години

За съжаление и в Гърция започна да се краде. Вчера един колега си дойде от Неа ***(малко по на юг от Катерини) и каза че са откраднали личната карта на жена му и то от хотелската стая. А най-лошото е че тия кражби вече на са само дело на албанци и индобългари, а и самите гърци почнаха да крадат. Бяха свикнали да живеят наготово с европарите и след като им ги спряха си показаха рогцата.

19

Do USA

преди 7 години

Te shte ti Go vzemat Ot staqta (iPhone) be -miss

18

Анонимен

преди 7 години

Така ще е до като полицията пази Дзърщелите, а не хората !

17

az tam

преди 7 години

То доскоро на Митю хората бяха подизпълнител на полицията та въвеждаха някакъв ред. Но нищо през декември статистиката ще е много по-добра. А и какво да очакваш от полиция дето има капацитет за контрольори в градския транспорт.

16

елена

преди 7 години

Хубава статийката,като коментар!!!Обаче,какво правим по въпроса,а?!?!?

15

Дзивко

преди 7 години

Сега не знам как е, но преди плажовете се държаха от еднии момчета дето ако спират някой да гепи, такъв бой отнасяме че хич и не повтаряше, сега може и да е по лабаво

14

Striker

преди 7 години

Абе драскачи, докога ще ни занимавате с тая чалга-клоака Слънчев бряг?! Нормални хора там не ходят. Да се оправят.

13

Купонджия

преди 7 години

Глупости!Последните 5 години ходя на Слънчев бряг по два пъти за лятото.Няма такова нещо.Особено ако си плащаш за чадър няма кой да влезе в платената зона да краде защото знае, че концесионерите няма да му простят, че им гони клиентите.

12

.

преди 7 години

Живея от 7 години в Атина и тук наистина гърците (не разни джагали) не крадат , нито на море се притеснявам , нито ако изпусна нещо на улицата , в бадейна си оставяме нещата в съблекалните никой не пипа. Страшно е , че някои тук не могат да повярват , че където има много хора може и да не се краде , да крадеш е манг..лщина и където хората имат поне базов стандарт на живот , не се крафе щяло и нещяло.

11

Скуби Ду

преди 7 години

Точно в хубавата ви Гърция ме отавиха по долни *** и пръснато стъкло, и за бонус всички документи!!! Тук поне ще ти отавят гащите.

10

Боби

преди 7 години

Кой ви промива мозъка бе хора? В Гърция не се крадяло! И кво там не ходят сигурно и по голяма нужда? Принципа е много *** - където има много хора, там има и джебчии! Не зависи от държавата! Не разбирам защо се опитват по толкова евтин начин да изкарат нашите курорти опасни?

9

Аз

преди 7 години

Живеем в USA, бяхме в сл. бряг. с малко дете, изкарахме много добре. На плажа редовно съм ходила сама с бебето без никакви проблеми - е, естествено не съм си взимала iphone :)

8

Анонимен

преди 7 години

Милицията води статистика.те ще ви информират с усмивка колко и какво са ви откраднали.

7

Анонимен

преди 7 години

Добро утро!Снощи се прибрах от Гърция. Там не съм се замислял за такива неща. Хората си оставяха всичкия багаж редовно на плажа и той си стоеше непокътнат доста дълго време. Имаше и доста българи. Не вярвах, че все още има българи точно на Слънчев бряг.

6

цензура

преди 7 години

Докато бройката на миризливите расте , ще расте и престъпността !!!

5

Анонимен

преди 7 години

Много кофти, в Гърция до сега не се бях замислял за такива прецакващи почивката елементи, ама днес си идвам и ще трябва да се приспособявам към ламердебилията в родината. Не е добре такова спокойствие за Бг, че губиш рефлекси. Фотоапарати, теледони...всичко седи непокътнато след час и кусур на кръчмето на плажа. Подчовеците да одат на черноморието и да ревът