47

Анонимен

преди 7 години

По-евтино на България е да излезе от ЕС.

46

Градинаров

преди 7 години

Интересно нещо се получава за преводаческите услуги - 60000 евро на ден!!! Като се има предвид, че езиците от които се превежда са 6, и ще бъдат необходими по трима преводачи от език, се оказва, че един преводач ще струва 3333 евро на ден!

45

Анонимен

преди 7 години

То и некадърни "журналисти" хрантутим, ама айде.

44

Ямикаларов

преди 7 години

Гледайте позитивно на новината. 150 млн ще се налеят в хотели и ресторанти, а това означава работни места и бакшиши за плебеите работещи там.

43

Скарлет

преди 7 години

Вероятно Меркел и Юнкер имат ЭАПОВЕД да раэсипят ЕС!!! Чехите вече тръгнаха към референдум эа ИЭЛИЭАНЕ от ЕС!!!

42

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 55Българите умират от глад и болестиколко сърцераздирателно...... я кажи едно име на българин, умрял от глад бе ушaнко

41

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 54Излизане от разпадащото се ЕС и присъединяване към Евразийския икономически съюз. Русия е истинксият приятел на Българиямай рано-рано си подкарал водката, а :)

40

Анонимен

преди 7 години

До без отчетти добре си сметнал парите на Юнкер, ама не видях колко ще струва да си изчистите бoклуците от Бузлуджа.

39

Анонимен

преди 7 години

Българите умират от глад и болести, в болниците вече искат пръстов отпечатък само за да ти превържат раната и да ти дадат болкоуспокояващо, а европейските хрантутници и българските управляващи преяждат в разкош и лукс. Тези последните никога няма да се загрижат за България, докато не ги принудите. Бойко изпълнява заповедите на САЩ - да се изтрие от лицето на земята българското нация.

38

Анонимен

преди 7 години

Излизане от разпадащото се ЕС и присъединяване към Евразийския икономически съюз. Русия е истинксият приятел на България - икономически, исторически и културно. В ЕС българите са презирани и третирани като хора втора ръка във всяко едно отношение.

37

vse edno:

преди 7 години

спокойно могат да возят тлъстите си *** и в шкода, дачиа или киа.

36

Анонимен

преди 7 години

Ако това разточителство е обичайната практика на ЕС, тогава трябва да ги посрещнем с камъни и тояги, и да им направим главите меки.

35

Do Aнонимен 32

преди 7 години

Ами не, не сме я виждали само на картинка - били сме тамНа картинка си я виждал само ти...както и не само Русия де...Много са яки такива коментари от хора, къде не са мръдвали по-назапад от Западен Парк и по-наизток от Константин Величков....

34

Анонимен

преди 7 години

В рамките на председателството ни ще има и богата културна програма с огромен брой събития у нас и зад граница, с които да покажем на Европа българското.На каква Европа ще покажете?,Или само на европейските хрантутници,а?

33

Анонимен

преди 7 години

A какво меню ще искат "скъпите" ни гости- хайвер от иранска белуга 35 000$ килото, бели трюфели и Домейн де ла Романе 14 000 $ бутилката? Виенска филхармония ще я наемаме ли за събитието? И какви са тези лимузини Мерцедес? Я веднага да купите по един Ролс Ройс Фантом по 680 000$ долара парчето!

32

Анонимен

преди 7 години

"Практиката била да има превод на шест езика по време на заседанията - на английски, немски, френски, италиански, испански, в случая и на български. За всеки език се осигуряват по трима преводачи, а дневната сума за целта била около 60 000 евро."Аз сега ще ви кажа каква ще е новата практика- викате един да превежда на английски и толкоз. Не ми обяснявайте, че не знаели английски,

31

Суека

преди 7 години

Браво бе от най-бедните очакват пари пак ... мама ви ТИКВЕНСКА БАНКЯНСКА !

30

Анонимен

преди 7 години

"Нали сме домакини, как няма да ги "хрантутим". Що за заглавие? Когато имаш гости, не ги ли "хрантутиш"?"В случая "гостите" са ти колеги и се събирате на работното място. Шефа трябва да плаща, а не работника.

29

Анонимен

преди 7 години

Не разбрах защо трябва да плащаме и издържаме от собствения си бюджет евродепутатите. Логично е средствата да се покрият от бюджета на ЕС.

28

До 31

преди 7 години

От както сме вЕС освен с гей парадите , с какво друго ще се похвалиш !???