6

Анонимен

преди 7 години

Тия ще да са бая гладни шпинги щом са дошли да свирят или пеят ... ако въобще това е свирня и пеене! Чудно ми е как е възможно в населен район без изричното позволение на живущите да се вдига шум след полунощ за задоволяване на извратения "музикален" вкус на група наркомани? Общо взето Бургас и неговият спирит е пълен ташуингер!

5

Анонимен

преди 7 години

До шопАбе щом тези "палячовци" са направили повече кеш отколкото ти и цялата ти рода някога ще видите, тезата ти здраво издиша. Я ти като си кадърен ми кажи какво повече си постигнал от тях?

4

Анонимен

преди 7 години

До 3А теб кой те е карал да си вземаш панелка (или наемаш такава) до стадион? Приличаш ми на ОНОВА малцинство дето прави незаконни катуни до жп релсите и после хвърля камъни по влака че вдигал шум

3

Анонимен

преди 7 години

Щото майнетата дето се чуват всяка вечер покрай сватбите в хотел Аква не огласяват района и се спи много хубав, като се чуват пиянските отровения на сватьовете, докато пушат на терасите. Айде стига и вие с пенсионерските претенции! Центъра на 4-тия град в България сте, като не ви изнася, че е шумно продайте си апартаметна и си купете къща във Ветрен. Тия дето живеят срещу Летния театър как не се размрънкаха един път.

2

Анонимен

преди 7 години

да, наистина "взривяващо" изпълнение, огласяха с крясъщи района около стадиона поне до 1,30 след полунощ, а после докато се изнесат и публиката им стана сигурно 2.00 часа. Изобщо не знам някой да е могъл да заспи тая нощ от тая глупост. И кой изобщо им разреши да почнат в 23.30? Като са закъснели да го отлагат за друг ден или да връщат парите

1

NIN

преди 7 години

До DreamTheaterЛесно може да се нарече смешно, това което си написал.