15

AZ

преди 7 години

Интересно ми е как точно ги връщат? Представям си ги като овчари с геги и викат ръррррр, рърррррр, айде беееее, марш обратно:)

14

Анонимен

преди 7 години

Интересно е да се види някоя статистика колко от новити емигранти в Германия са се включили в икономиката и какъв бурен разтеж е предизвикало това.

13

Анонимен

преди 7 години

Знаете ли защо в Израел, Китай и Суадитска Арабия не смеят да пробват да влезнат незаконно - защото ще ги разстрелят на границата. Същите правомощия ги имат и нашите граничари по закон, но Бойко мишока му казват други какви са идеите за България...

12

Обсада

преди 7 години

С камъни и дърве. Като свършат. Грабвайте телата.

11

Счетоводство

преди 7 години

До Мюслитата прииждат 3: Как ще иска да построи стената? Нали ще му секне кранчето. Никой сребролюбец не обича да му вземат от постоянните постъпления. Гледах репортаж на една немска телевизия, сириец обясняваше че е дал 18 000 евро (осемнадесет хиляди евро) за да стигне до Германия. Смятай как си ги делят султан Ердоган и Б.Б., щото каналджии, таксиджии и граничари трябва да им се отчитат.

10

Анонимен

преди 7 години

За какво ще викат сили на Фронтекс? В България има достатъчно пенсионирани военни и полицаи между 50-60 г,водещи се на отчет във Военните окръжия,които могат да се използват.Издръжката им ще е в пъти по-евтина от чуждестранните сили,имат достатъчно опит и ще са достатъчно мотивирани да охраняват границата.Ако чакаме някой друг да ни вързва гащите,все изхлузени ще стоят!

9

...

преди 7 години

Командировани са още 150 жандармеристи? !50 трябва да са на всеки километър ...

8

Анонимен

преди 7 години

На всичката лошотия,която ни спохожда вече 27 г. демокрация,успокояващото е,че мигрантите не желаят да остават в Българиия и макар и временно,се съсредоточават в само в София!

7

Анонимен

преди 7 години

Не може ли ток да се пусне по оградата или птстрел по дивите зверове

6

Анонимен

преди 7 години

Ама той Ердо великолепни, не е пуснал мигрантите, бе.

5

Боце не се ли наяде?

преди 7 години

Чакаме тая ограда по-дълго от император Адриан.

4

смЕх

преди 7 години

Тая ограда още ли не са я построили като ,че ли строят китайската стена толкова пари и време затриха ,а резултат нЕма задни ците пред джамията в София стават все по-вече.

3

Мюслитата прииждат

преди 7 години

140 са хванати, но 1400 са влезли. До зимата в София ще има поне 100 000 талибана. Благодарение на Боко Велики, който не пожела да построи стената цели 2 години. Държавата дава пари за какви ли не глупости, но не и да се опази от ***.

2

любопитен

преди 7 години

А колко са успели?

1

ха, сега де....

преди 7 години

....а се обещаваха спокойни граници и сън във вътрешността на страната. Ха сега накъде ,какво още ще обещаваме и даваме на Турция, освен летище София и болница Токуда , както иска Ердоган.