63

гн Ламейн

преди 7 години

вина ги е хубаво да видиш ядрена гъба особено над червения площад

62

Ангел

преди 7 години

Тръмп няма да се окаже опасен за нас .Тръмп ще се окаже опасен единствено за тези които може да станат опасни за нас .

61

Наблюдател

преди 7 години

Това което всъщност много ги изнервя, е че Тръмп често назовава нещата такива каквито са, а не каквито някои лобита искат. Какъвто пример е ситуацията с Крим. Там основното население са руснаци и естествено искат да са към Русия, нещо което неотърва на сегашната американската външна политика.

60

останахме ние

преди 7 години

Имаме много сериозен проблем с медиите .Те отдавна са се превърнали в поръчкова журналистика .Понятията разследващ журналист или журналист на свободна практика ги няма.Има медийна машина за сразяване ,манипулиране и дезинформиране.Тоест, западната демокрация е под въпрос след като няма истинска свобода на словото ,а само привидна .Тръмп затова сам се отразява и финансира като хвърли камък в това застояло блато .Дано спечели ,и 8 г да забави ислямизацията или новата тоталитарна система -нещо е.

59

Парадокс на краваря

преди 7 години

"Доколкото знам, хората в Крим по-скоро искат да бъдат с Русия, отколкото там, където са били", коментира кандидатът за президент на САЩ в свое интервю за ABC. Това накара комисията по външни отношения към Конгреса да припомни в своя профил в Twitter, че САЩ официално не признават присъединяването на Крим към територията на Руската федерация."А САЩ не се ли бореха срещу подтисничеството и тиранията? - Във всеки филм повтарат клишето! или това е само за филмите....

58

почти позна

преди 7 години

До Анонимен"Проблемът не е това, проблемът е, че Крим се милитаризира"но си забравил си че американците искаха база там затова Крим стана руски!понеже краварите разбират само от позиция на силата затова се налага да има руски военни бази там..факт!

57

Анонимен

преди 7 години

ГАЗ ПИККАЯТ НЕОКОНИТЕ направо ще изместят ГАЗПРОМ :))

56

Анонимен

преди 7 години

докога светът ще се занимава със такива незначителни неща като сащ.америка е вече страна от третия свят и само се опитва да разлайва кучетата, но кучето си лае керванът си върви ,америка у лево

55

Анонимен

преди 7 години

По заглавието посрещат, а по съдържанието изпращат! Излиза че Тръмп си ОК, а медиите по незнайна причина са в истерия.

54

Добри

преди 7 години

Може да очакваме доста добрини от Сащ. Добре, че бяха те да освободят Ирак, Либия, Египет, Сирия, Косово, Украйна, Турция се опитаха. Много добрини направиха, хората от тези държави вече живеят по добре и доста от тях вече са в Европа или на път към нея.

53

Анонимен

преди 7 години

Уникална статия. В заглавието четеш едно, пък като я прочетеш се оказва, че всъщност е точно обратното и отричащите свободата в Източна европа (А и по принцип) са именно плювачите срещу Тръмп.

52

наблюдател

преди 7 години

Кримляните първи ще се отрекат от Тръмп. Тъкмо имаха възможност да са извън Русия и сега пак им нахлузват хомота.

51

Анонимен

преди 7 години

Анализ от Politico - списание под шапката на фондация Клинтън.

50

Фидел Кастро

преди 7 години

Аз не харесвам Тръмп. Той е капиталист-милиардер, с дуги думи експлоататор.

49

Анонимен

преди 7 години

Много ясно, че в Крим хората искат да са в Русия - все пак там 80% са руснаци. Проблемът не е това, проблемът е, че Крим се милитаризира с руски бази. Ако руснаците го бяха оставили демилитаризирана зона, нямаше да има проблем.

48

Анонимен

преди 7 години

Някой има ли съмнения,че кримчаните са 85% руснаци и искат да са част от Русия,а не от Украйна.Откъде накъде някой отвъд океана ще им казва къде трябва да искат да живеят,че и да учат тепърва езика на нация,която искрено ги мрази.Украйна трябва да е доволна,че Крим си отиде където му е мястото и отпадна нуждата да бъде репресиран постоянно.Не са доволни единствено тези,които искаха да заместят руските бази там с натовски.Е,ще го преглътнат скоро,но доста оръжие ще ни продадат дотогава.

47

Анонимен

преди 7 години

До 67. Бъркаш се.Ердоган вече е добър.Пръв приятел на Путин.Щом е с Русия,може да му дадем Кърджали нали?

46

Анонимен

преди 7 години

До АнонименА Клинтън да ни продаде на турците . Като виждаме как Тиквата нищо не отказва няма да откаже и автономия да даде и на тепсия да ни поднесе на Ердоган . Само Клинтън да кихне .

45

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен62 Май само ти си вярваш в небивалиците .

44

Анонимен

преди 7 години

Рано е да се радвате. Важното е кой ще има мнозинство в Конгреса и по-точно,как ще гласува Конгреса.Твърде вероятно е Тръмп ако въобще спечели,да си остане с медийните изяви.