6

Позната картинка

преди 7 години

Като у нас - полицията гони лилав швед, за когото е сигурно, че е нарушил закона или пък е само заподозрян, но Бог знае защо е хукнал да бяга, виждайки полицаи. Щом се добере до махалата си, цяла тумба негови събратя вече са на улицата, за да пречат на полицията да го настигне. Ако пък ги посети репортер - заплашват и налитат на бой.И нашите шведи и американските цветни подбуяха по една и съща причина - щом се заговори за правата им и започнаха да ги толерират за да се интегрирали с нас.

5

Ханибал

преди 7 години

Алооо,джурналиста нали в Д.рис БГ се пишете големи толерасти,какво е тая дума "цветнокож"не знаете ли че вашите западни господари я намират за расистка,защо я използвате??? Ама то откъде толкова акъл???

4

Джо

преди 7 години

Че в САЩ има расизъм е повече от ясно, ама как да реагира полицията, ако някой криминално проявен си плюе на петите препасал огнестрелно оръжие. Стреля се сватбарската без оглед на това, бял ли е, черен ли е, зелен ли е. Ако тея двамата кауни бяха открили огън по ченгетата и убили или дори ранили невинни хора, тогава какво? Рев, сополи, сменени профилни снимки с фейсбук и до там.

3

White Wolf

преди 7 години

Ами цветнокожите и мюсюл.маните са проблем за всяка една страна с мнозинство бели християни.

2

Анонимен

преди 7 години

А новината в какво се състои?

1

Анонимен

преди 7 години

Не държава, а полицейски полигон, концлагер, гето и ***.ЗАКРИВАААЙЙЙ!