61

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 69Полицаи, политици, съдии и престъпници е едно и също. Работят по една система, грабежи, убийства. Комисионни от обществени поръчки е доста актуален начин за обир на народни пари.

60

Симо

преди 7 години

Обществената поръчка за оградата на границата с турция изобщо не е минала търг. "Наша" фирма получи обществената поръчка, Шефа на фирмата взе милионите от тях 50% преведе комисионни в сметките на държавници и министри. 20% подкуп за подписи и документи на фирмата за държавен и финансов контрол. Колко останаха ? -30%. 20 % в джоба на шефа на фирмата и 10 % за за последно качество материал и надници на няколко неквалифицирани ниско платени работници Крадци ни управлявят зящото съда е корумпиран

59

Анонимен

преди 7 години

Докато е возил нелегално бежанци е събрал достатъчно пари да плати комискона на Антонио Ангелов главния комисар на гранична полиция за да спечели обществената поръчка. Обществена поръчка в България се печели само с подкуп така наречен / комисион/, Комисиона от 50% се получява в плик или в банкова сметка на член от семейството на държавния служител възложил обществената поръчка.Това е системата на българското управление. Ако нарушението стигне дао съда има пари и за съдии.ЗАТОВА СМЕ БЕДНИ !

58

Анонимен

преди 7 години

Това може да се случи само в АБСУРДИСТАН !

57

Noname

преди 7 години

На това му се казва да изкараш сивия бизнес на светло ;)

56

Анонимен

преди 7 години

Sega razbrahte li kade jiveete, ofci?

55

Анонимен

преди 7 години

Браво!Сега някой съмнява ли се,че полиция и престъпност са едно и също?Може да се отиде и по-нататък,КЪМ ВЪРХА:ПРЕСТЪПНОСТ,ПОЛИЦИЯ И ПОЛИТИЦИ,СА ЕДНА И СЪЩА МАФИЯ!!!!ПРИВЕТ НА ОФФФФФФФЦЕТЕ!

54

Анонимен

преди 7 години

Човека с опит.

53

ултра демократ

преди 7 години

ахахахха яжте демокрация - сутрин, обед, три пъти вечер, до повръщане на кръв и суроватка

52

Анонимен

преди 7 години

България - страната на неограничените възможности!

51

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 52Доста слабоумни разсъждения защото научните изследвания и то на западноевропейски учени казват друго.Ако ти си османлият и това те мачка и подтиска то на мен не ми пука за теб.Бъди си османлия и заминавай за Османия, куче мръсно.

50

Анонимен

преди 7 години

При Боце е така.Щом ни плащаш значи си от наште и всичко може.

49

Анонимен

преди 7 години

Гарантирано от гроб

48

Анонимен

преди 7 години

Бабабар с легалните и 10 пъти повече нелегални ще превозва престъпникът, но като раздава подкупи ще печели търгове, я.

47

До всички

преди 7 години

Големи сте разбирачи всички........но не разбирате че така както прави правителството и вие всички разбирачи скоро и нашето А Б В няма да го има........затова пишете докато още можете колко сте разбирачи.........

46

Анонимен

преди 7 години

Хубави момчета са, малко ***, но и ние не сме точно бели хора.Дано си намерят по една българка за жена и да се заселят в България.И да имат много деца, и дано и роднините си да доведат.

45

до White Wolf

преди 7 години

Османците са отвличали българки и за ги продавали в робство, някои са превръщали в наложници и са имали деца от тях.Както и много българки сами са се женили за османци.Смесването и размиването на т.н. "българи" в османското море е било пълно.Със сигурност във вените на днешните турци има капки бълкгарска кръв.И в нас, т.н. българи има литри османска.

44

ККК

преди 7 години

к'во се пънете по форумите бе, хора? Ако властта (ГЕРБ) нямаше файда от бежанците, оградата отдавна щеше да е построена барабар с картечните гнезда на всеки 500м.

43

Аз

преди 7 години

К'во се пънете по форумите бе, хора? Ако властта (ГЕРБ) нямаше изгода от бежанците, оградата отдавна да беше постоена барабар с картечните гнезда на всеки 500м.

42

White Wolf

преди 7 години

До Анонимен 55 българските турци са по бели от турците в турция това се дължи или на българските еничари правили деца на туркините, или предците са им били българи, възможно и двата варианта да са верни.