35

Анонимен

преди 7 години

За българските банки или добро или нищо, като за мъртвец.

34

Анонимен

преди 7 години

Банките - още един Български Резил .

33

Анонимен

преди 7 години

Защо никой не обръща внимание как банките си продават дълговете на някакви колекторски фирми /мутри/, които започват да тормозят хората денонощно и си създават собствени съдилища през които пускат всичко и дори не зачитат написаното от истинските съдилища. Всичките некомпетентни лица по съответните постове траят и дума не оронват сякаш те са от Марс. Банките така стават чисти като сълза от сърна, но това никой никъде не го споменава.

32

Анонимен

преди 7 години

Защо пак ни лъжете.Пак ни готвите някакви изненади.Но да му мислат тези които имат пари ,въпреки че никой не си държи парите в наши банки.

31

до 41

преди 7 години

До Анонимен Това го направи Цацаров, а мислех, че рублите за троловете през 2013-14 са свършили?

30

Анонимен

преди 7 години

Сега БСП трябва да направят това което направи Тиквата когато се срина КТБ а именнода излязат с пресконференция и да обяват че банките са продънени, че държавата е фалирала, че всичко е в разруха (не че е далеч от истината) точно както направи банкянският Разбойник тогава.Между другото когато му се потърси на Боко сметка за зулумите които сътвори през всичките тези години тогава ще разбера че в страната нещо отива на добре.До тогава.....Бог да прости тази територия.

29

Анонимен

преди 7 години

Логично е банките да са издържали вътрешното,българското тестисване-" Нали сме от нашите,гювеча е общ",но не се знае дали банкерите,управляващи ги след 1989г, ще издържат "външните тестиси" сред февруари!

28

Анонимен

преди 7 години

Kakvo kazvat drugite medii........БНБ: Две банки трябва да си вдигнат капиталаПИБ трябва да набере 206 млн. лв., а Инвестбанк единствена не преминава стрес тестовете

27

вложител в ктб

преди 7 години

Вярвам на СТ им колкото във великденският заек! Той и Цветан беше банкер на годината! ;)

26

Борнео

преди 7 години

В допълнение на 35-и: Няма свързани лица защото те са свързани чрез задниците си, които никой не наблюдава, а те миришат най-много.

25

само да кажа

преди 7 години

в други сайтове подробно пишат кои са баМките които са зле и имат нужда от оздравяване и финансово силно инжектиране а те са първа инвестиционна,инвестбаМк и викториябаМк а в лицето на тези баМки това означава държавата българия което ще рече че българия е зле много зле и има нужда от силна финансова инжекция за да се надигне поне малко...трябва да се чете между редовете преди през комунизма беше информационно затъмнение а сега дезинформация преди плашеха с политбюро сега с мутрите промяна няма

24

Анонимен

преди 7 години

В другите медии пише съвсем различни неща!!"15% от едрите бизнес заеми и 5% от жилищните кредити са преоформени като нередовни, отчете централната банка.......""Одиторите не откриха нито един кредит към свързани лица извън правилата"?????Силно ама МНОоооГО СИЛНО се съмнявам в истинноста на горното констатация.

23

Кирил Софийски

преди 7 години

Да с цената на четири милярда наши пари . Банкерите доволно се подхилкват , успешно усвоили заема. Ние да му мислим ,дето трябва да го връщаме ! Теста ,че е стрес, стрес е а успеха му зависи от гледната точка. От моита си гледна точка ,на човек които трябва да връща чужд дъллг ,хич не е успушен ! Разни тарикати през 90 те години още ми го заглавиха и му викат стрес тест ! Казват бил успешен ! Нихната ....... !

22

Елемаг

преди 7 години

Мерси 32 .мене ме цензурираха,опитах се накратко да напиша цялата истина.И логичното за този сайт си излезе наяве.От 14:30 до сега 30 коментара.Ела да видиш в другите за 3 часа какво е.За това тука влизам и пиша доста рядко вече .С тенденция да спра завинаги.Най-малко искат да има обективност тука.А дадеш ли им факти, махат коментара веднага.

21

fakt

преди 7 години

Ало, разузнавачите от ДАНС, къде са парите от КТБ. То и тогава стрест-тестовете бяха добри, а Цветан Василев-банкер на годината. Хакерите БЕЗ ЗАПЛАТА хакнаха панамските офшорки. Народът ви хрантути да му опазите спестяванията, а не да го завличат с 4млрд..ЦЕЛТА Е ДА СЕ ГЕПАТ 2 МИЛИАРДА ЗАЛОЖЕН БУФЕР

20

Анонимен

преди 7 години

Парламентарния цирк си продължава. Дали ще останат бели хора в тази държава след 20 години? Да видим после *** как ще поддържат банките капитализирани.

19

Анонимен

преди 7 години

Не знам обаче дали българина ще издържи стреса, който предстои.

18

Анонимен

преди 7 години

В други медии има поименен списък с банките и заключенията.Там се вижда че не всички банки са издържали стрес-теста.Говори се за набиране на капитал което значи че има недостиг на капитал.......

17

Анонимен

преди 7 години

"Банките се справиха със Стрес теста"Защо ли не ви вярвам........

16

.

преди 7 години

Тиражирано заглавие: "Банките се справиха със стрес теста".Правилно заглавие: "Стрес теста не се справи с банките".