53

Някой

преди 7 години

38 г.работих с деца.....те не умеят да се пазят.Но аз питам кой носи отговорност за тях и защо винаги търсим вина в другите и никога в себе си....жалко за детето...

52

vilenita

преди 7 години

нямам думи

51

Ц

преди 7 години

До АнонименНе мострата е виновна, а тоя който не я е обезопасил. Как може да сте толкова безчовечни и тесногрьди?

50

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТеоретично и практически е така. Всеки е отговорен за детето си. Но ...в "Европа" няма да ти падне незакова шкаф или мивка на главата, наши?

49

Сия

преди 7 години

До АнонименПодкрепям! Служителите не е нужнош да дьржат децата на клиентите, ами просто да обезопасят магазина. Аман от " интелигенти".

48

Сия

преди 7 години

До ПетковаСьгласна сьм, че родителите трябва да отговарят за децата си, но...хипермаркета би трябвало да закове мострите си. Все пак това не са музейни експонати, а стоки. Имало е и други случаи на пострадали по тази начин деца. На мен самата ми се случи в един магазин. Отворих вратата на еин шкаф и той почти падна вьрху мен.

47

Лина

преди 7 години

Изобщо не ме интересува кой е виновен. В случая най- важното е, че си е отишло дете за Бога! Малко, невинно, човешко дете! Господ да се смили над родителите му и дано никой не изпитва на гърба си това нещастие! Смирете се, не размахвайте пръсти обвинително и знайте, че нещастието идва нечаканои за секунди!

46

Анонимен

преди 7 години

ПАК ДА ПИТАМ- ЗАЩО КАТО ОБЩЕСТВО СМЕ СКЛОННИ ДА ПОДМИНЕМ НЕБРЕЖНОСТТА И НЕГЛИЖИРАНЕТО НА ДЕТЕТО ОТ СТРАНА НА РОДИТЕЛИТЕ, НО ДА УНИЩОЖИМ И МОРАЛНО И ФИЗИЧЕСКИ ВСЕКИ КОЙТО ПО ТРУДОВ ДОГОВОР ПОЛАГА ГРИЖИ, ПОНЯКОГА ЗА 20/30 ДЕЦА- КАЖЕТЕ БЕ ЗАЩО, НЯМА ДА СПРА ДА ПИТАМ. И ПАК ДА ПИТАМ КАКВО НАПРАВИХМЕ ВСИЧКИ НИЕ, КАТО ОБЩНОСТ ДЕЦАТА НИ ДА БЪДАТ ГЛЕДАНИ КАТО В ЕВРОПА- ПО 4/8 ДЕЦА В ГРУПА, ИЛИ ДА МЕТНЕШ ДЕТЕТО СИ И ДА ПРИШИЕШ ОТГОВОРНОСТТА НА ЕДНА НЕЩАСТНИЦА РЕШАВАТ ПРОБЛЕМИТЕ НА ЕРЗАЦ МАМИТЕ.

45

ЖороПърви

преди 7 години

До Анонимен 50 Естествено, че сервизът ще отговаря..и пробация може да няма ...ама...Прав си, брато! Аз като се напих, реших да се катеря по секцията и паднах, е сега ще съдя производители, магазин и т.н.т.....ако не ми я бяха продали, нямаше да падна-те са виновни!

44

Петкова

преди 7 години

На бул. "България" в Пловдив има два такива магазина - Практикер и Алати. Там се продават неща, които предполагат, че са ръбати, тежки, потенциално опасни, ако с тях се борави неправилно. Жалко за детенцето, съчувствам на родителите, но не е работа на магазина да отговаря за децата на хората, които пазаруват там. Да си родител означава да виждаш потенциалните опасности и да вземаш превантивни мерки - детето в ръцете, в количката, на раменете, но не и да търчи свободно в магазина.

43

Анонимен

преди 7 години

По вашата изкривена логика с тези ваши аргументи т.щ. оправдахме всички водачи прегазили деца на пътя! Със същите аргументи!Ако бяха отишли родителите в сервиз з колата о ремпнтът е така извършрен че да им падне колело да катострпфират и детето да загине нямаще механика да е виновен а хората че са се возили на кола!Ще има изчравен пред правосъдието и той ще е от магазина!

42

до иван

преди 7 години

Не побвиняваме други а тези дето са отговорни! Чия е отговорността за сигурността на посетителите в един търговски обект(магазин) - публично място! Чия собственност е бил стелажа с мострата и кой я е монтирл тка че да убе някой! Кажи!?

41

шмрък

преди 7 години

Аз на 2 годинки съм проходил,сега не знам как са малките деца

40

Анонимен

преди 7 години

Да се хвърля каквато и да била вина в/у опалените родители е грозно и пошло! Разбира се вината е само на търговския обект! Вие бъркате строителен обект със стпителен магазин двете неща са различни. В един търговски обект трябва да е безопасно за всички. Къде е казано че деца не трябва да вшизат или а се водят в магазина по кое правило по кой закон!? Българско безпбразие! Да се рзписват в инструктаж и да носят предпазно облекло ли ще искате от клиентите!?

39

иван

преди 7 години

До Анонимензащо все обвиняваме други.родителите не са отишли на поляната.да си гледат детето.не е детска градина други да им го гледат.

38

Анонимен

преди 7 години

Естествено е, че родителите са виновниците. Двегодишно дете няма работа в строителен хипермаркет. Има всякакви остри и с ръбове предмети, на които може да се нарани. Или го водиш плътно с теб, или единия родител остава навън с детето. Родителите са абсолютни малоум.ници. Вината на тия от хипермаркета е, че не са забранили достъпа на деца. А ако са разполагали опасно стоката да лежат и те в затвора, заедно с родителите. Няма кой да ви гледа децата, ако вие не си ги гледате!

37

безпристрастен

преди 7 години

Видях магазина в репортаж на нова! Прилича на някаква *** разхвърляна стока навсякъде! Цяло чудо е че е нямало жертва досега! Та там е опасно за големи хора!

36

булгаристан

преди 7 години

Отиваш за мивкан убиват детето ти в магазина! После се гаврят и си измиват ръцете с жертвите! Майката е виновна че не е държала детето на кайшка, детето е виновно че се е заиграло! Само Пешо и Иван не са виновни че са хванали мострата *** магия щото им се е пиело кафе! И управителя не е виновен че не е минал от там да ги види как са нахвърляли стоката 5 за 4, седяло му се е на хладно в офиса!Виновни са родителите, че са избрали да са клиент магазин в който човешкия живот не е важен само печалбит

35

Анонимен

преди 7 години

Много верни служители има в тоя форум! Да си продават мивките и плочките и да я карат по старо му са готови и през детски трупове да минават! Тука една Елена сигурно касиерка във веригата се изгаври с въпроса за ръка ли да го държим! Ако трябва ще го държите! За безопастността в магазина отговарят служителите и шефовете им! Дано им падне и на тях някоя мивка на главата като на това дете и пак да са ни лук яли ни мирисали!

34

Анонимен

преди 7 години

Управителя в затвора!