37

Анонимен

преди 7 години

Какво му е позорното.Екстпадират мовек с тередовни документи.Те ни стигат предатериге от БХК, сега и тоя НФСБ се включи

36

Armagedon

преди 7 години

В Р.Турция няма смъртно наказание. Така че псевдопатриотарина, нещо се е объркал.Тоя Бююк и да е бизнесмен е с нередовни документи в България и вероятно е двоен агент на ЦРУ и на Феатхулах Гюлен .Правилна е екстрадацията.Ние българските избиратели и граждани преди всичко, искаме нов закон за политическите партии. Не може един файтон хора да са партия а два файтона да са коалиция и да представляват в НС,че и да решават съдбите,на останалите вече 3.5 милиона българи в БГ-тото.

35

Анонимен

преди 7 години

И каква ценност представлява за България този Бююк?Този В.СимеонOF от колко майки сучел?

34

1

преди 7 години

До анонимен 49,напълно те подкрепям,балевски и неговия фронт за спасениена бойко е позорното петно,в съвременната политика на РБЪЛГАРИЯ.

33

анонимен

преди 7 години

ПОЗОРНО Е И ТВОЕТО ЛАКЕЙСКО ДЬРЖАНЕ КЬМ ГЕРБ----НЕМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ВАС---ПРЕДАТЕЛИТЕ ОТ НФСБ

32

Българин

преди 7 години

Тея "Патриотите" на моменти са точкова "в час", че направо ме плашат. Много сме зле хора, ама много....

31

Анонимен

преди 7 години

патриоте гледай си кабеларката скат и слушай сутрин от 8ч. до 10 ч. *** които дават акъл по нея а този ако не бяхме предали и турция го осъдят задочно на ....... кои ще го пази в българия комплекс Младост ... ти ли, те пак ще го очистят затова и той самият е пожелал да отиде в турция за да го пазят ..

30

Анонимен

преди 7 години

Ало,патриотите...Значи според вас по-добре да ни наводнят с имигранти,но да си държим турчина,който никой не го е канил в България.

29

Анонимен

преди 7 години

Честно да ви кажа все ми е тая дали са го предали, много важно. Все ми е тая и за Украйна и човешките права. Искам България да е наред и когато тези папагали правят изказвания да се замислят първо за България

28

Анонимен

преди 7 години

Днес БююкУтре пазарджишките имами и забулените ромкиНека "Всяка жаба да си знае гьола'

27

Анонимен

преди 7 години

Правилен и мъдър държавнически ход на Борисов.Браво.Умно постъпиНе ни въвлече в конфликт с Турция, която с мъка удържа мигрантите и терористите.

26

дб

преди 7 години

Кой ми *** в гащите , вика ченгето и се надява , никой да не разбере от каде идва вонята.

25

Анонимен

преди 7 години

Май започва да се разбира кой плаща на българските "баш" патриоти начело с горното лице да спира българската икономика- нефтопровода,газопровода и АЕЦ Белене!Не се възмущава от планираните руски нефто и газопроводи и АЕЦ в Турция, от жертвите в Сирия,Либия,Ирак и на Майдана в Киев,но е много загрижен за съдбата на един турчин,обвинен от официалните власти в родината му в антидържавна дейност!Да!Всички политици ,управлявали БГ след 1989г, са за Гуантанамо,Сибир и Белене!

24

Анонимен

преди 7 години

ВАЛЕРКА ГЛЕДАЙ СИ СЕЛСКАТА КАБЕЛАРКА ДОКАТО Я ИМА

23

Анонимен

преди 7 години

Дасиканизираната физиономия се обади

22

TOP SECRET

преди 7 години

Няма Закони за Терористи и Превратаджии , всички под ножа

21

Зозо

преди 7 години

Бююк и бююковци , да си ........................, дреме ми на шмазера!

20

ГРЪБ

преди 7 години

Срам за България при всички положения! Така не може!

19

Анонимен

преди 7 години

До Рамбо, червеният. Кандидатът на ГЕРБ ще е бъдещия президент, заради гласовете на турците. Власт. Още власт ще получи Борисов!

18

Джедай Мастър

преди 7 години

До АнонименЗащото той така действа - първо си сваля гащите и се мазни, а после плаче, колко е направил, а те му се смеят. И се мисли за изтънчен дипломат. Ако нещо беше поискал, нямаше по тъмна доба да отвличат човечеца и да го предават завързан като животно, все едно са някакви мутри, а не държавни институции.