74

Анонимен

преди 7 години

Борисов -от всяка сделка по 20%

73

Анонимен

преди 7 години

Кога ще ги стигнем хамериканците !

72

Анонимен

преди 7 години

Бойко не взема те му дават комисиона за всяка отрязана лента по 1 000 000 !

71

Анонимен

преди 7 години

До Само питамТоя пък запрограмиран *** все Путин му на краставия език! Ми *** го питай бе, като толкова те интересува. Мyхъл пyхльов спрегнат, де го чyкаш, де се пука - що не питаш за цар Дарий бе, спечен мозък. Не си вършиш работата, за която ти плащат, предизвикваш обратното на това, което очакват от теб. Или си много т.ъп или си в зоната на здрача. И в двата случая не ставаш за ***. Тая работа е за умни хора.

70

Анонимен

преди 7 години

Ха, ха, ха! Ега ти президентската заплата на Обама. Че той получава по-малко от нашите банкери, те вземат по над 60-70 000 лева на месец, а Обамата - 33 000 $. това като заплата, за доходите на нашите не говорим!Имало, казват, и управители на болници с по 50-60 000 левчета на месец. Ех, ЮСА, ЮСА-А! Прати си президентите у нас, да се понапечелят, живот да живнат, държите ги там като бедняци, децата им работят келнери. Как ще ни стигнете, а?

69

Мунчо

преди 7 години

Не се заблуждавайте! Най-много взима бат ви Бойко, защото взима %.....от каквото се сетите!

68

цуци

преди 7 години

Статистиката е като банския костюм - показва основното, но скрива най-важното.

67

Скарлет

преди 7 години

Докато по финансовите върхове се води таэи битка эа престиж и реална власт, светът остава в КАПАНА НА КРИЭАТА!!!

66

Анонимен

преди 7 години

A koi kolko krade ???

65

123

преди 7 години

Българските държавници имат заплата за парлама... и не им пука колко е защото не живеят от заплата

64

така си е

преди 7 години

Няма да я поиска, защото тези които са Турци тука са Българи там. За него е по-добре Турци тукар отколкото Българи там.

63

Анонимен

преди 7 години

На тоя утре ако Ердоган му пойска автономия за турците у нас, ще я даде веднага .Туркуман .

62

Анонимен

преди 7 години

До Само питам Луд умора нема . Че и си вярва . Нали бяхя в Холандия ,Франция,Германия ,женени за холандец ,французин,учили в Англия Откога измисли и Швейцария .Прав е Комундела от Банкя .Аз съм *** и вии сте прости.

61

Анонимен

преди 7 години

А кой колко е скътал в мазето на къщата си в големия сейф?

60

Анонимен

преди 7 години

Интересно ми е и колко пари взима за командировъчни, дрехи и т.н, щото с тях може и да стигат 10те бона, за които мечтае

59

Анонимен

преди 7 години

Не е важно колко взима Обама и Борисов. Важно е колко взима един обикновен човек в Америка и колко

58

:)))

преди 7 години

Как разбраха премиера Борисов в Турция - заглавие вести" Вестник Стар пише: Борисов: Главите на всички от ФЕТО ще бъдат дадени на Турция. В текста, който е като преписан от в. Сабах, се уточнява, че премиерът на България днес е отхвърлил медийните нападки и реакции по повод предаването на Абдуллах Бююк."------------Ква заплата за ББ, бре? Преди Меркел не го бе разбрала, а сега и турските вестници неправилно го разбрали!? Т.с отнова ББ вкарва България в междудържавен / БГ-Турция/ сканда

57

Анонимен

преди 7 години

"Искам да попитам Борисов, който постоянно дава някакви милиони за това, за онова, за игрище, за зала."Обяснението е много просто, Борисов е като Исус Христос- взема няколко хляба и храни хиляди хора с тях, взема 5000 лева заплата и дава няколко милиона лева за проекти.

56

анонимен

преди 7 години

А пък от както се сдобихме и със 5 работодателски организации,които гледат само как по-ефективно да експлоатират работника,мога само да ви кажа : Ай,честито.

55

анонимен

преди 7 години

А сега напишете колко взема средно статистическия американец,германец и българин .и за да стане картинката ясна,напишете колко българи биха се радвали и на средна работна заплата,защото получават минималната -430 не долара,а лева.