11

Анонимен

преди 7 години

Поскъпнали са бензинът, почивките, цигарите--------------нямам кола,нямам възможност да ходя на почивки,не пуша !

10

Анонимен

преди 7 години

Само живота на хората е поевтинял. Никакви наказания няма ако си убил, пребил, изнасилил или изтормозил някого. Колекторски фирми сами си правят съдилища и си съдят хората за космически суми, но държавата е безсилна да ги спре. Побесняли безумци чупят автобуси и коли които им се пречкат по пътя, но пак държавата я няма. Правосъдието ни е в някаква летаргия и е обезценило човешкия живот.

9

ЖороПърви

преди 7 години

До Анонимен 8А ти не вярвай на очите си, вярвай на статистиката, и лично на Великия Вожд Генерал Доктор Инженер Бойко Борисов!

8

Анонимен

преди 7 години

Любимия Лукойл на др. Иван Костов-ченге и доносник на БКП-БСП . Тоя чер арапин ни насади на пачи яйца и сега се хили като п...а от Драгалевци .

7

чичо Гошо

преди 7 години

Гарантирано от ГЕРБ!

6

Анонимен

преди 7 години

Не гледате ли телевизия, бе! Бойко каза, че инфлацията е 0 (НУЛА) %АМА, ХА

5

Анонимен

преди 7 години

Също така и хлябът,зехтинът,прахът и капсулите за пране,шампоани,перилни препарати и по -голямата част от храните.Реалната инфлация е около 20% годишно.Дори дрехите втора ръка са поскъпнали с 20%.Разбира се това едва ли ще впечатли правилите това изследване.На тях им плащат инфлацията да е под 1 %.

4

Анонимен

преди 7 години

Ами да , трябва да се храни мафията , ден година храни!!! Трябва да им натъпчем джобовете та да могат цяла зима да лежат , да ходят по кръчми и да хранят силиконовите си кифли! Балъци сме си!

3

gost

преди 7 години

Мисля да почивам на коледа а на моите приятели де са по два месеца на море лични поздрави

2

жг

преди 7 години

Ало, днес, вие явно не слушате банкянската кратуна. Обяви 0% инфлация. И пълен възход на територията, под неговото мъдро ръководство.

1

Луцифер

преди 7 години

Че какво не е поскъпнало ?