23

Анонимен

преди 7 години

Тоя пич що не иде да изнесе лекция за правата на човека на Ердоган или на Даеш , дрънка глупости,ай сик,тир бе .Всеки имал право да напусне държавата си ,може ама като иде в друга да зачита законите и .в една къща се влиза през вратата,като влезеш през прозореца вече си престъпник . Пък и не си спомням някой българин да е канил мигранти ,да ходят в Германия ,там Шмъркел ги чака с цветя .......

22

АTAKICT

преди 7 години

До Решението3--4 РЕДА ПМ И СТРЛЯНЕ НА МЕСО ПМ---ПРОТИВОПЕХОТНИ МИНИ ЗАЩО МИНИСТЬРА НА ОТБРАНАТА СИ МЬЛ4И ПО ВЬПРОСА ПРИ ТАКАВА ЗАПОВЕД ДОРИ И ЕРДОГАН НЕ *** ДА СМЕЕ ДА ПУСНЕ БЕЖАНЦИТЕ НА НАШАТА ГРА НИЦА БОЙКО СЕ Е УПЛАШИЛ И СЕ Е СВРЯЛ В К--И Г-З КАТО НЕ МОЖЕ ДА ОПАЗИ Б--Я ДА СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА

21

Мънго Джери

преди 7 години

За този Ал Хусейн изглежда Държавната граница на държава нищо незначи

20

Пиночет

преди 7 години

Здрави огради и гранични войски. Стрелба на месо. Нашите граници са свещенни. За тях са умирали БЪЛГАРИ наши деди. Не може всеки да се разхожда просто ей така.Другите държави да си приберат колкото искат от тия ж.и.в.о.т.н.и........

19

Анонимен

преди 7 години

Върховния комисар мисли че е възможно да има нарушения но не е сигурен,демек не съм в час кое е правилно и не познавам законите само си правя предположения защото съм непрофесионалист още.Откъде ги избират тези върховни комисари които те самите си признават че не са професионалисти.Всеки аматьор има право на мнение, но е тъпо да коментираме аматьорските мнения по новините,Просто може да му пожелаем по бързо да навлезе в професията си и да бъде професионалист а не да говори глупости.

18

Решението

преди 7 години

Искам да видя как всеки дървен философ с виждания като този Ал ... и т.н. вземе 30-40 от мигрантите в собствения си дом и ги хрантути за своя сметка 2-3 години. Пък тогава да ми заповядва аз какво да правя в моята Родина. Демократите и хуманистите да си вземат т***р***мбуки на тяхна издръжка. Тук вредни ислямистки навлеци не ни трябват! За к'ъв х..й ги ловим,разпитваме,обезпаразитяваме,настаняваме в жилища и храним, даваме им медицинска помощ БЕЗПЛАТНО. Решението е повече Калшници на границата

17

Анонимен

преди 7 години

този нещастен комисар да си беше сменил фамилията за да не дразни европа с глупостите си

16

Тиквеник

преди 7 години

Бла-бла-бла..., правата на човека..., бла-бла-бла..., международните закони..., бла-бла-блаЩо ли го слушате този?

15

Анонимен

преди 7 години

Като толкова ги обича, що не ги вземе в конака си в ООН в Ню Йорк.

14

Анонимен

преди 7 години

Какво значи емигрант и бежанец?! Как той трябва да влезе в една чужда страна, и какво трябва да е неговото поведение?! Откъде тези емигранти носят в себе си хиляди ЕВРА?! Има думата този господин! Моля!

13

Боже!

преди 7 години

Пак някой ни нарежда какво да правим. Ама то, не му ли виждате името - арабеска. Взел се е на сериозно, нали е "върховен"! Нека си плещи. Нашите управници са тези, дето трябва да му кажат да се пръждосва, а не да му се навеждат, та да му е по-удобно. С хляб и сол ли трябва да посрещаме нелегално пресеклите границата ни??? Или може би със свински пържоли!

12

Анонимен

преди 7 години

А костюм ли да му купим?

11

Анонимен

преди 7 години

Ако 100% от населението на Европа иска едно, а "властта" - друго, изводът се налага от самосебе си.

10

Анонимен

преди 7 години

Важното е какво мисли Върховният Господар на планетата - Владимир Владимирович Путин. Некви комисарчета, канцлерчета или президентчета на сащчета и друга сво.лоч може само да си мислят че мислят.

9

Анонимен

преди 7 години

Върховния комисар на ООН да прави като върховния вятър - да духа като торнадо и да забива нос у бумагите.

8

Анонимен

преди 7 години

На Западна Европа и трябват емигранти-работници за да може техният елитен етнос да заеме ръководна позиция.Ние си имаме за добро или лошо цига-ни.Всеки емигрант-мюсюлманин презира християните.Повечето араби се реализират в сферата на търговията и изместват българи от нишата.Купувайки български стоки помагате на сънародник.

7

Анонимен

преди 7 години

Този кой го направи "Върховен" комисар???!!!! Значи да си загърбим националните интереси, да си потиснем инстинстите за самосъхранине и да посрещнем с хляб, сол и народни танци всички нарушители на границата? Тези ИНВАЗИВНИ ВИДОВЕ от пле.мето на този Ал Х у... не знам си какво, никой не ги е канил в нашата държава!!! Да си го набият в твърдите канчета и да ни заобикалят, щом не искат да бъдат задържани от властите и мразени от хората!Той ще ни казва какви изявления да правят обществените фигури.

6

Анонимен

преди 7 години

Много познати ме убеждават, че нашите властници са зли гении.Твърдя, че не може прости хора да са гении, колкото и да са зли.А за зли, са зли и биха подменили всеки българин с емигрант дори да им излезе безплатно.

5

Анонимен

преди 7 години

Този човек ако знае колко други си мечтаят да вземат висока заплата и да плещят глупости като него, ще започне да си мери приказките.

4

Цецо

преди 7 години

Май вече имат човек във високите етажи на властта...