12

Анонимен

преди 7 години

Абе какъв е тоя люлю, че вечно ще го отразявате. Тоя е господин Никой, съседа каза, че подкрепя екстрадицията, отразете съседа ми. И на тоя да му се направят всички проверки и да му се разглобявт всичките ВЕИ-та.

11

Анонимен

преди 7 години

Едва ли присъдата ще е такава , но нека всеки който ни нарича г........... да мисли с главата си ЗА главата си .

10

Седесар

преди 7 години

Комунист ще ми говори за човешки ценности. Майната те бе ЛЕВАК!

9

Ай стига бе,

преди 7 години

До Анонимен"В момента,в който ЕС постави митниците на България под тотален контрол"А защо се радваш? И тогава кой ще краде бюрократите от Брюксел ли? Не забравяй, че ги ръководи Юнкер, мошеника от Люксембург, прецакал и големи западни държави.

8

ъ

преди 7 години

По нареждане на ЦРУ !

7

Демокрация

преди 7 години

То ясно че в България, дори турция има повече правомощия от нашата родна държавица :)Утепахме човека.

6

профилактика

преди 7 години

И що тогава подскача с протестърите, за да инсталираш Батко си на власт, тогава? Признаваш грешка ли, що ли? "Не съм червен ***", горд притежател съм на червен куфар, модерен евро нам къв си, борец за нормално еди кво си. На тъй нареченият ни елит вече му пари под краката. Схемата по която се самоопределиха за вечни господари на тази територия вече не работи. Сори, няма да плачем за дертовете ви. Ще метем.

5

Наблюдател

преди 7 години

"Този дето е чел само Винету" очевидно си въобразява че като предаде въпросния на Турция това ще ги спре да насъскат мигрантите към България! Колкото на времето предаването на Судетите на Германия попречи на Хитлер да окупира Чехословакия! "Страхът" и "Глупостта" са братче и сестриче!

4

Анонимен

преди 7 години

По-добре един турчин на смърт отколкото целият български народ бе Кадиев! Що се правиш на много загрижен! Що не отидеш ти на границата да връщаш бежанците?

3

Анонимен

преди 7 години

Не уважавам Кадиев, много популизъм. А за Радев просто не е прав - сякаш завижда за общественото внимание, което привлече генералът.

2

рънте

преди 7 години

И как не сетихте, да му направите една партийка да се коалирате и да го номинирате за президент.

1

гогата

преди 7 години

Борисов по стъпките на големвия държавник Стамболов.През 1894 султан Абдул Хамид посреща Стамболов в Цариград като "свой син". Стамболов предложил - и султанът склонил - да изпрати турски военни гарнизони по Стара планина. За широк кръг политици тоя проект е и до днес нещо сериозно, и се смята, че би бил спасителен за БългарияКакво милеете за турчин, да не е терорист от ИДИЛ ? ЦРУ това е заповядало, това и правим. Все пак това е нашият суверенитет - да изпълняваме , не да разсъждаваме.