36

Мани

преди 7 години

Варианта който ми идва на ум е, че ЕПО е бил приеман в подготвителния период и първия тест е бил със старата технология на центрофугата и така не са го хванали, а втората проба е минала на газ анализ и са я засекли. Но и тази версия поражда много въпроси, защо контролът в България не е засякъл нищо, например !Независимо от всичко, мога да твърдя от собствен опит, че спорта е всичко друго, но не и честен. Там където има допинг, някой си взимат и те смазват на състезание, нямат умора.

35

Мани

преди 7 години

Който се е занимавал сериозно със спорт знае, че трябва много труд за да постигнеш добри резултати, а след това идва и голямото "зобене", за да постигаш повече от добри, отлични и "егоцентрични" резултати. ЕПО е допинг, който се взима по схема, и се взима в подготвителния период. За мен важният въпрос, който никой не задава е как така Силвия е дала отрицателна проба 2 дни преди положителната. Нима някой си мисли, че тя е дала проба и после е взела ЕПО ! То не би имало никакъв ефект!!!

34

180

преди 7 години

До 181Пич, ти изобщо знаеш ли за какво говориш :D Смея се на глас, вярвай ми. Знаеш ли изобщо какво е това животно допинг и как се открива? Айде не говори глупости, че ставаш за смях. Ходи си налей във вените малко кръв от второкласник, пък може и да поумнееш :D

33

Жоро с моторо

преди 7 години

Тея от МОК... Целия руски спорт трябваше да спрат за Рио, но не го направиха... Но виж, тука вече направиха удара, хванаха допинга.... И да я пуснат, пак нищо няма да промени в играта на големите. Тъжно е да се говори така, но това е реалността. Спорта е отражение на цялостната картина в България!

32

Анонимен

преди 7 години

Пълна катастраофа. Чака ни втора поредна олимпиада без медал. Провал в традиционни за България дисциплини като спортна стрелба и женското плуване. За тежката атлетика да не говорим. Волейболистите ни също ги няма в Рио. В тениса стигнахме до първи кръг. Сега и допинг скандал...За сравнение една Унгария, страна с територия по-малка от нашата и малко по-голямо население, също бивша социалистическа е 6-та по медали с 5 златни до момента и изпреварва Русия!

31

Анонимен

преди 7 години

Цяла държава я хванаха м допинсг скандал и се хвърляхте като Матросов на амбразурата да обяснявате невинността и на назобилите и на техните ръководители.Сега нешето момиче наблегнало на хранителните добавки , а вие ще я разкъсате.

30

Анонимен

преди 7 години

И друсани като лабораторни мишки пак медал не могат да вземат.Закривай тоя спорт. Само за пране на пари е.

29

181

преди 7 години

До 180Ти се шегуваш нали ? Кръвен допинг ? да ти прелеят кръв която са ти източили преди време или кръв от друг атлет, как ли няма вина ?!?! не е знаела ?!?! моля консултирай се с твоите приятели професионални спортисти щото пишеш смехории

28

Костадин

преди 7 години

Пак се прочухме!

27

Анонимен

преди 7 години

Уот да фак мийнс стипълчеис, ю блъди дъмес мадафакърс. Уи хев бългериан дефинишън. Донт уи

26

Анонимен

преди 7 години

Егати ,не можахте ли да пишете "Бягане с препятствия " ами сега стипълчейз или така е по- модерно

25

Анонимен

преди 7 години

С допинг посредствена,а без допинг?

24

сминдух енд чесън

преди 7 години

Ако не е някой руснак ,ние ще сме.

23

Анонимен

преди 7 години

Фелпс вече има 4 златни медала от тази олимпиада - колкото цяла Раша. Кеф ми е.

22

mmm

преди 7 години

Всички взимат допинг. Няма спортист без да зоби. Спорта вече е едно надлъгване, кой ще успее да се прикрие.

21

180

преди 7 години

Не мисля, че девойката има вина. Имам приятели професионални спортисти. Постоянно са по лагери, имат 3-4 'почивни' дни в месеца, а през останалото време яко тренировки и всеки ден докторчето идва с една шепа хапчета, които те са ДЛЪЖНИ да пият. Каквото ти дадат - това е. Ако се правиш на много 'натурален' и откажеш - отиваш си вкъщи. Питал съм ги 'Какво точно ви дават', винаги отговорът е 'Мииии не знам точноооо...'. Така че айде малко по-леко с момичето. Говорете за тези, които я 'хранят'!

20

Факт

преди 7 години

Ако някой за момент се осъмни, че Българите са най-тъпата и завистлива нация - просто да отвори коментарите на ДНЕС.БГ

19

Анонимен

преди 7 години

Мероприятия като олимпияди, евровизии и подобни и да не се провеждат - никой няма да загуби. Освен организаторите и лекарствените фирми.

18

Чистите медали

преди 7 години

Такива са чистите лекоатлети на Сър Себастиан Коу.

17

Анонимен

преди 7 години

до 3 номер2ти *** ло уме н ли си или не прочете статията "Според информациите рекордьорката ни на 3000 м стипълчейз" тя е заплаха за набласканите с допинг американци