13

Божил

преди 7 години

А,оставаше и още на границата да ни каже:"Ами аз идвам тук за да направя само няколко взривчета с платени данъци- нищо повече!"

12

Анонимен

преди 7 години

Дойдох в София, за да посетя центъра на града и особено добре известния пл.Александър Невски. Знам, че това е град с богата история и от няколко години исках да дойда и да разгледам, каза Хамид.___От неговите уста звучи страшно.

11

Анонимен

преди 7 години

Тоя д.рисльо го видях как крачи, сякаш е хванал порока Мехмет за шлифера. Не ми ги разправяйте тия, че бил тука да яде сладолед и да брои мухи. Софийски затвор килия 205 при бай Ставри, човекът е строг, но справедлив.

10

Анонимен

преди 7 години

Дойдох в София, за да посетя центъра на града и особено добре известния пл.Александър Невски.Естествено, че като мюсюлманин си дошъл да посетиш християнски храм, ама не какъв да е, а точно православен, предвид, че знаеш, че сме православни християни. Адвокатът ти ли те подучи да ни баламосваш така?

9

Анонимен

преди 7 години

Не се подлъгвайте по вида му, този с една раница или колан може да причини големи щети.

8

s

преди 7 години

То разликата не е голяма.

7

Анонимен

преди 7 години

Хайде сега обратно във Франция и да се пробва като нова Шехерезада да омайва службите :)))

6

Додо

преди 7 години

Мдааааа .....пл. Ал. Невски е световна атракция и цял свят си троши краката да идва да го гледа....

5

Анонимен

преди 7 години

ДА ДА ВЕРВАМЕ МУ ;DИ Е ГЕПЕН КОГАТО Е ИСКАЛ ДА ОТИДЕ В ТУРЦИЯ!!!!!!!!!!!!-------------------------------ПАК ДОБРЕ, ЧЕ Е ИСКАЛ САМО ДА СЕ БИЕ ТАМ А НЕ ТУК :D

4

Анонимен

преди 7 години

Не бил терорист а турист. Не били комшютри, а компоти

3

приказки от 1001 нощ

преди 7 години

Още един културен и образован ислямски турист който посетил българия да я разгледа. Много образован и с многостранни интереси този. Интересно, всички казват сякаш едно и също: само минават от тук, не одобряват ислямска държава и всички не са виновни, само братовчед им, или брат им, или чичото са били от ислямска държава, ама те не са знаели нищо за това. Когато са се виждали и чували никога не са си говорили за джихат.

2

Анонимен

преди 7 години

Специално дошъл да разгледа не джамиите, а площада около "Св. Ал. Невски". Твасе казва профилирана любознателност. Никакви отстъпки за никого. А за съучастниците от българска страна на всички нива - най-стоги присъди за престъпления срещу (ове(еството. Български хелзинкски комитет веднага да бъдат подведени под отговорност за съучастничество на терористи също. Достатъчни са публичните им изяви в защита на ислямисти и против интересите на европейските граждани.

1

Анонимен

преди 7 години

Още един любител на русенското варено :)))))))))))))