76

Маг

преди 7 години

Те и турците се перчеха с десетата по сила армия,ама клекнаха.

75

Анонимен

преди 7 години

До номер2 Хайде вдигай се , мишко!

74

номер2

преди 7 години

На никой по света не му пука за руските военни. Путин ги използва за пушечно месо! А колкото до Крим, време е всички да се вдигнем и да изгоним руските окупатори!

73

Ганчо

преди 7 години

Още малко и Украйна ще се превърне в две отделни държави, които ще се присъединят към Русия и Полша. Това е исторически обосновано. Украйна е изкуствено създадена, 60% от населението и са поляци. За това има написани велики романи, спомнете си Пан Волдиовски, С огън и меч и др. Рано или късно разделението ще стане.

72

Иван

преди 7 години

Русия се опитва да стане По-голяма заплаха за цивилизацията от исляма. И защо не - имат ядрено оръжие, бедно и милитаризирано население и куп *** поддръжници - полезни *** както ги наричат те....

71

До220

преди 7 години

Газта като стои в Руся пари не носи!

70

пастет

преди 7 години

Порошенко гледа Турция и си мисли - Втората в НАТО, а гледай какво стана ! А ние още не сме влезли ... ... А може да се извиня .... ?

69

Анонимен

преди 7 години

една шепа КГБисти от руслямска държава объркаха целия свят

68

Анонимен

преди 7 години

На Путин му трябва война за да хвърли вината за тежкото икономическо положение на Русия срещу външните врагове. Победоносната руска мисия в Сирия се превърна във фиаско. 600 опаковани в чували руснаци и то спецназ е досегашната печалба от Сирия. Въпреки обявената победа на Русия в Сирия, черните найлонови чували продължават да пристигат от там всеки ден. Путин не можа да победи Чечня, не можа да победи и в Сирия, чудя му се защо мисли че може да победи в Украйна? Този човек наистина е луд.

67

Блокиран в Дневник

преди 7 години

Мисля, че агонията на Украйна ще се ускори значително след тъповатия им опит.Путин смаза силната Турция с 3 прости хватки, че Ердо му се довлачи на колене в Ст.Петерсбург. Сега на ред е полуумрялата територия Украйна ...

66

Анонимен

преди 7 години

"Русия предупреждава Украйна и задграничните й наставници, че нанесените на руската страна щети, смъртта на руски военнослужещи, няма да останат без последствия, се казва в изявление на руското външно министерство, цитирано от ТАСС."Мдаа, явно товарищ Путин е решил да направи свиpка на Порошенко, затова са и заканите че няма да остане ненаказан Петр Алексеевич. Последствията ще са просто трагични но за съжаление за русофилството, ще ги отнесе любимата им и непрежалима Русия.

65

Анонимен

преди 7 години

Поредната провокация на руските спецслужби. Да си припомним как започна финландската война Сталин. Гранична провокация на Червената Армия и хвърляне вината върху финландците стана повод за злополучната за руснаците война срещу Финландия от 1939г. Да си припомним как Путин започна войната срещу Чечня. Два терористични акта на ФСБ срещу соб. население в Москва и Волгодонск с 320 жертви и обвинение срещу Чечня. Да си припомним руската провокация срещу Грузия 2008г. А сега същото и срещу Украйна.

64

one way ticket

преди 7 години

Порошенко има избор, все пак . Или да се гръмне, или да го гръмнат .

63

Вегенин, де си брато

преди 7 години

Вегенин кат отиде пак в Киев и ще затвърди "законната" власт окончателно ! Газобетон, какт се казва ! Порошенко да не се плаши.Ние сме с фас !

62

фашизмът е usa-ГМО

преди 7 години

Порошенко заложи на хора които не са спечелили нито една война в историята . Дори във Втората Световна се отчетоха само с Престъпление Срещу Човечеството, което беше отбелязано на два пъти този месец по традиция от 71 години. Според холилуд историята е друга, разбира се . Но Порошенко трябва да гледа статистиките а не филми в мултиплекса.

61

Анонимен

преди 7 години

За съжаление руския народ е вече с увредено ДНК ! Това се постига като при селектирането на определени качества на животно или растение . Всяко поколение което не те устроива го унищожаваш . Така е и с русия - след десетилетия на унищожаване на нормалното и стимулиране на посредственното само защото е комунист ! Това води до трагични последици . Те дори не разбират ние за какво говорим !

60

Анонимен

преди 7 години

То мерцедесът е абсолютно безполезен в зимните условия на Русия при минус 30 градуса, справка немските танкове при Сталинград. Защо тогава русите да карат мерцедеси?

59

Taralejic

преди 7 години

Русия днес:(( Tверской съд днес Москва глобен студентки от Петербург Mъзикални колеж "Мусоргски" Любовта Старцева и Виолета Михайлова на 10 хиляди рубли всека, че свири на арфа и домра пред паметника на Жуков на столицата."Съдът констатира, момичетата виновни в извършване на административно нарушение по част. 1, чл. 20.2.2 от Административно-процесуалния кодекс на Руската федерация ", масова едновременното участие на гражданите в обществени места, довела до нарушаване на обществения ред", - каза представител на съда.

58

Анонимен

преди 7 години

Ако последствията за Украйна са такива каквито бяха за Турция.Това означава един газопровод и една атомна електроцентрала за Украйна.

57

Дани

преди 7 години

"Играта с огъня не води до нищо добро" - от ясно по ясно.