53

всички гледи точки

преди 7 години

До герги,Ти имаш ли си идея къде точно се намира Карелия и колко е голяма по площ същата?За твое сведение по голямата част от завзетите от Финландия земи по време на ВСВ, днес се намират в Ленингардска област! Остави това, а случайно да си наясно, че повече от 80% от населението на Карелия са руснаци?

52

РОССИЯ

преди 7 години

тоя колко ще да плаче неможе да си върне крим тоя ще загуби и югоисточна украйна заради лъжите си запада го разбраха че лъже.а драскачите по надолу и вие виете като порошенко няма кои да ви чуе русия си е руско от руснаци за руснаци българите за европа европа за германия франция не са за българия извинявайте европейски гейве

51

(-_-)

преди 7 години

Че са диваци руснаците - диваци са, ама бяха наши приятели и ни имаха за равни, а сега са ни 'приятели' третополовите, които ни считат за биологичен *** и правят с нас каквото си искат:-(

50

Анонимен

преди 7 години

До ГергиА поляците имаха ли договор за ненападение с Германия ?

49

Анонимен

преди 7 години

Абе господа русофили,като са толкова задръстени руснаците как така руската компания Росатом е собственик на 20 процента от урана на САЩ, който както знаем е стратегическа суровина и не се продава току-така.

48

Герги

преди 7 години

До Е добре,--79;Абе казвал ли ти е някой колко си халтав ?

47

Герги

преди 7 години

Тя така започна ВСВ. Поляците "нападнаха " Хитлер и СССР . А пък "лошата " Финландия "нападна"СССР. Границата на Финландия минаваше на 24 км. северно от Ленинград. Сега къде е ?Кога Русия ще върне Карелия? Или и той е руски ?

46

Анонимен

преди 7 години

До 85 %Дори руския посланик Исаков в най-пиянските си сънища не е достигал до числото 85!!!. Лъжеш като дърт русофил на сборището край яз. Копринка!

45

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен....След като турците са......Става въпрос за Ердоган преди да се извини. Или си много умен или много пиян

44

Тюлена Бобо

преди 7 години

А един Порошенко сгъва шоколади в станиол...

43

Анонимен

преди 7 години

Украйна - няма такава държава.

42

Анонимен

преди 7 години

До Ха- ха- хаСлед като турците са фашисти какво правят в ЕНП- Европейската Народна Партия в която членува и ГЕРБ ,СДС , ДСБ. След като турците са фашисти какво прави България заедно с тях в една и съща военна организация / НАТО /? В България фашисти ли управляват? Айде стига глупости.

41

7

преди 7 години

I az iskam!Prosto unikalen gospodin,napravi gaf i iska da govori,za kakvo,kakvo shte kazhe na zheni ,materi i deca,koito ubil samo za tova,che iskali da govoryat svobodno na maichin yazik.

40

Анонимен

преди 7 години

Украйнците по природа са прости,но нека не си играят с огъня,че само с военната си групировка в Крим,Русия ще ошамари Украйна за няколко часа!

39

Анонимен

преди 7 години

Украйна такава държава със всеки изминал ден няма,същата да бъде призната за терористична организация!

38

Анонимен

преди 7 години

До Бългaрския нaродВ България диваци и варвари са само русофилите!

37

Анонимен

преди 7 години

До До 58По-скоро ще обесят публично Жужи.

36

Баба Ванга

преди 7 години

Русия никога няма да стане нормална държава докато не нормализира отношенията си с Украйна. След Путин новото руско ръководство ще изтегли войските си от Източна Украйна, ще върне Крим и ще плати компенсации за това, което е сторила.

35

Ха- ха- ха

преди 7 години

Турските фашиcти отново са приятели, Русия и Путин се нуждаят от врагове и докато се намерят новврще се притоплят старите манджи за "жидобандеровците". Плюйте по смело и по-обилно русофили!

34

Майтапчия

преди 7 години

Тоя път Порошенко трудно ще се скрие под полата на Меркел-там няма място,пълно е с "бежанци".....