77

Кирил

преди 7 години

Да се заключи и само на свинско,да видим колко ще издържи !!!

76

БХК

преди 7 години

БХК веднага да защити катареца,веднага да има извенение от нащо правителство по националната телевизия за тоя гаф.

75

Анонимен

преди 7 години

Тоя е в амок милия. Като малък бил много поруган от на шура си лелята и сега е много депресиран! Абе да ви.....! Това е религията на дявола хора. Ако сте се чудили как въздейства дявола на хората - виждате го всеки ден!

74

Анонимен

преди 7 години

Значи за катаррца 72 часа арест... правилно.А за убиеца на двамата с мотора - свобода.Нещо не ми е ясен българския Съд.Явно не са обяснили на катарското прасенцее къда и колко да си плати.

73

ОТВРАТЕНА

преди 7 години

АМАН, ГОСПОДИ БОЖЕ МОЙ, АМАН! КЪДЕТО И ДА ИМ СТЪПИ КРАК ПО СВЕТА, КУЧЕТАТА НА ИСЛЯМА ВЕДНАГА СЕ ОБИЖДАТ ОТ НЕЩО АБСОЛЮТНО БЕЗУМНО, И ЗАПОЧВАТ ДА РИТАТ, БИЯТ, УБИВАТ И КЪЛНАТ В ИМЕТО НА БОЖЕСТВОТО ОТ ЛУННИЯ СИ КУЛТ! АМАН! СГAH! ПФУ!

72

Анонимен

преди 7 години

До ОбективенМалко ше му е

71

Анонимен

преди 7 години

Ако съм на мястото на полицаите този при излизане от ареста ще иска само свинско и ще реве като магаре за слава на Исус.

70

Бибси

преди 7 години

Я ги върнете от там дето са дошли,да гладуват по цяял ден,да работят,защото сигурно са работили по родните си места,а тук всеки месец парички и покрив над главата!Ако им намалите парите дето ги взимат,може и да се сетят,че ако влезнат в някой магазин могат да си купят продуктите и да си я направят както желаят!!!!Много специални станаха ми се струва! Как не съм с по-*** кожа,да си изгубя личната карта и да кажа,че идвам от Сирия,ама с моя скандинавски тен,няма да мине номера!

69

Анонимен

преди 7 години

Турист? От Катар? С коя турагенция е дошъл? В кой хотел е отседнал?Алоууу, ние да не ядем доматите с коловете, бре?!?!Да му теглят една гора бой и заедно с придружаващите го два пингвина - обратно! Преди това - снимки, пръстови отпечатъци и ДНК проба (за всеки случай). Забрана за влизане в България.Я *** в Катар и направи скадал, че ти сервират коч?!? Излизаш от заведението с една глава по-нисък и напред с краката!

68

Нормален

преди 7 години

Трябва да има Зверски Закон за Поругаване на обществено място на думите "България" и "Българи"! Задължителен затвор 2 години! За създаване на скандал заради нормалната храна със свинско в държавата ни 2 години, защото той отлично знае в каква държава е дошъл и е длъжен да се попита предварително за съдържанието на порцията. За разголване на части под кръста още 2 години затвор!

67

Анонимен

преди 7 години

Той явно е с някакъв психо проблем. За такава глупост да избухнеш така, че да си показваш ***. Трябва да си леко чалнат. Най-вероятно няма да го осъдят. Само е уплашил всички ...

66

Анонимен

преди 7 години

Ами то така се почва - няма да готвите свинско в училищата, няма да сервирате свинско в стола, жените ви са неприлично облечени, малко клане с мачете, малко изнасилвания и побои... Раята трябва да си знае мястото и да се възпитава... от по висшата каста. Къде се е чуло и видяло, сам да си предоставяш държавата, къщата и благата на нашественици??!!!

65

Анонимен

преди 7 години

Съгласно европейските ,,ценности '' е необходимо при такава ситуация полицаите сами да предложат на катарския гост да ги ритне , а барманите да легнат на плота и да чакат да ги взриви .

64

даааа

преди 7 години

Да, той осъден за хулиганство а онези двете защо са забулени? Мъже ли са или жени? А защо са избягали? Май и те са за затвора.

63

Анонимен

преди 7 години

Позор. Как може някакви си сервитьори от България да лишават катарския турист от рая на Аллах и 40-те девственници. Сега заради това дело на българина мюслито и майка му ще изгният в ада на Аллах затова, че са яли свинско. Позор. :))) Това е своеобразно предупреждение за мюслитата да не идват тука.

62

Анонимен

преди 7 години

Полицията да не неглижира случката и да не замазва положението,защото подобно поведение съвсем не е безобидно.Тези са способни на всичко и вече се изживяват като властелините на света.Да бъде съден по бързата процедура за хулиганство и да бъде проследено по-нататъшното му пребиваване тук.А всъщност чии го търси у нас един катарец със забулени жени?Не мисля,че България е предпочитана дестинация за екскурзия на катарците.

61

Петкова

преди 7 години

Тези обяснения са като за деца от детската градина. Нищо не се връзва - първо - говори с баща си на английски, а не на родния си език, второ - жените се изнасят скоропостижно, вместо да останат с него, трето - скандалът за свинското и за сметката е бил само за отвличане на вниманието. И четвърто - заплахата му да взривява мола трябва да се тълкува от съда сериозно, а не да се омаловажава. И пето - да вземат телефона на т.нар. му майка и жена и да ги призоват на разпит.

60

Анонимен

преди 7 години

А някакви доказателства, че си е поръчал салата или пица без свинско. Не. Казал ли е че не яде той или майка му свинско? Не. Много ясно, че ще бъде съден за хулиганство.

59

BG

преди 7 години

Да си стои в Катар, какво прави тук като не му харесва, *** миризлив. Хайде пращайте го в родината му да яке *** пържоли...

58

Кирил Софийски

преди 7 години

Ние, да не би да реагираме на салата от *** в Катар!?!?! Нито го е канил някои ,нито го кара да поръча ! Както ние се съобразяваме с човекоядството им , така да бъде добър и туземеца да ходи с дрехи в България ! Просто тук така е прието!