28

до 24

преди 7 години

Искаш да кажеш че на държавата им се иска лекарите да започват с 500 лева заплата и да не се оплакват ,обаче лекарите предпочитат да бачкат за 8000 евро стартова заплата в германия и франция.Няма какво да се сърдим на лекарите има си логика в това което правят.Резултата е че просто не задържаме лекари, от което ние сме потърпевши.При цветарите опита натрупана там вдига в последствие оценката на техния труд когато после минат в частния сектор.

27

Цецо

преди 7 години

Че това е по-малко от 6 000 лева на месец, а работата и материалите си е доста... едва ли ще намерят фирма за това?!?

26

хахахах

преди 7 години

това напълно нормален разход! стига сте търсили ефтини сензации, ами се захванете с истинска журналистика!4 млрд. изчезнага от КТБ вие за едни 70к джангър вдигате.

25

Анонимен

преди 7 години

Защо са им китки по време на редовните заседания?Да си галят окото? и какви са тия "96 вида цветя"?!? Само жербери не им ли стигат?

24

Анонимен

преди 7 години

Безсрамници, а кой ще им плаща Белене дето го спряха. Народа ще гърби, нали. Ще приключим енергетиката отвсякъде и ще се правим на боядисани канарчате сред китките. Наглост.

23

Анонимен

преди 7 години

Само две резитби на храстите за година? Ми то там джунгла ще стане.

22

Аз

преди 7 години

Дори бих казал, че парите са много малко за 1,5 дка поддръжка + Бояна, която е огромна, плюс всеки ден цветя и панделки... даже са много скромни ...

21

Борисчо Бокофф

преди 7 години

Бойко половината пари да ги бяхте дали на някое болно детенце за операция ,има толкова деца които умират поради липса на пари за лечение .А тия мЕнистерки ,секретарки ,експертки и всички останали дами начело с Цецка и Румяна що не ги пратиш на Витоша да събират горски цветя за украса .Абе накрая да попитам :Не ви ли е срам ???

20

Анонимен

преди 7 години

Каква заплата ще имат цветаркитеЗащото лекарите започват с 500 лв.месечно, понеже Държавата няма пари

19

koko

преди 7 години

Не се пише "са аранжират", а "се аранжират". Също така, след "при необходимост" трябва запетая. Абе коя джурнализка ги пише тия....????? Много ниска тока, много..... Неграмотност....

18

Анонимен

преди 7 години

Има нещо гнило в тази информация!ГЕРБ-ерите цветя ли са?Цветя са!Е как може само с 70 бона да се "полеят" за цяла година?Яйце-главия дъл-гоч ли,Цецка юристката ли,някой друг ли,но явно или някой се е объркал-или лъже!

17

Бойко Борисов

преди 7 години

*** нищожна искала права ....що е то ? Хахахахах когато стане късно ще разберете !

16

Ценов

преди 7 години

Табела: Цветя и бонбони не пием!

15

до 11

преди 7 години

Логически като се замисля си прав че фирмата е известна, градинарите са на всекидневна работа но другите имат много свободно време с изключение на определени дни не са непрекъснато ангажирани т.е. работят и някъде другаде .Наблизо до народното събрание се намира ботаническия факултет.Две и две би трябвало да е равно на четири.

14

Анонимен

преди 7 години

Французите са виновни те са измислили този дипломатичен етикет с цветята, ако дипломатичния етикет не се беше копирал от френската аристокрация сега нашето правителство щеше да си спести 70000 лева.

13

Анонимен

преди 7 години

Чу-кчи много обича цветя и букети!

12

до 17

преди 7 години

цветята са подсигурени от двете градини за тях ,не трябва да харчат за цветя само трябва да поддържат градините.Тръгнат ли да купуват до никъде няма да стигнат с тези пари.едно официално събитие и го закъсват с парите .затова има предоставени градини а това не се прави от днеска и преди си го имало.Говорим за 96 вида цветя и всекидневни букети, с тези 700 лева няма да ти стигнат на гажето ти да подаряваш всекидневно скромни букети но имаш ли градина е друго нещо.

11

а на бас

преди 7 години

А на бас, че ще бъде избрана някоя гравитираща около т.н. "герб" фирма!

10

Анонимен

преди 7 години

А бе пожелавам им скоро да гушнат букета-на изборите де,хе,хе...

9

Анонимен

преди 7 години

или 196 лева на ден за пет човека двама градинари двама отговарящи за аранжировката и един организатор196лв /5 се пада по 40 лева надница .Не е зле а чак пък супер оферта.