10

Анонимен

преди 7 години

До 4/9 Това,че сте родила дете с малоформация е трагедия,но това се случва на много жени, по-целия свят.И в най-напреднали в медицината държави.Дължи се най-често на генетични причини,но има и други.Няма лек за това.Никъде.Разбира се ако някой доктор ти каже "нищо не може да се направи" и не ти вземе пари,защото нищо не направил,ще кажеш-"мани го тоя".Ама я някоя лъскава к-ка ти кажат : "Ей сега ще ти направим изследвания и има едно скъпо,ама хубаво лекарство",ще си доволна

9

Анонимен

преди 7 години

Не пийте, не пушете , не живейте в напрежение без брак.Наистина е важно е да се следи бременността.Арабите са прави да не харесват европейското отношение към жените.Европейката работи до последно преди да роди. Това е рисково за всяко бебе.

8

До 8

преди 7 години

Първо не ме понавате за да ме наричате кифла. Второ отишла към при въпросния доктор, защото е "уж" един от най-добрите в областа си, а за вашия протокол съм раждала в държавна болница, а Вие явно сте доста простовата за да слагате етикети на хората без да знаете! Мисля, че всяка майка е готова да плати всака цена за благото на рожбата си! За Вас мога да кажа две думи: " Бедна душица" ( не от материална гледна точка, а душевно изтъкана от негативизъм)

7

Анонимен

преди 7 години

До 4.Уважаема кифло,не всичко е пари,телефончета,коли,заведения и т.н. Всички ахкаме и охкаме,че си била при "известни доктори", "частни клиники" и "скъпи апаратури".Знам,че ти е трудно да разбереш,но само думите "известен,частна и скъпа" не са гаранция за успех.Това,че си била в лъскава клиника нищо не значи,освен за фацебука и другите кифли при фризьорката. Търси лекар,който има добро име,а не изглеждащ като Брад Пит и с костюм.Може да е дебел с очила и да не е скъпо облечен и да разбира.

6

vilenita

преди 7 години

interesno

5

Анонимен

преди 7 години

Хора, не давайте оценки толкова лесно. Както е написано по-долу - има много некадърни лекари, но и много майки, които я от мъка, я от неразбиране, мислят, че при тях нещастен случай не може да има и всичко за тях е небрежност. Не знаем какъв е случаят и е по-добре да не се правят заключенияна този етап.

4

Анонимен

преди 7 години

Бременността и раждането са опасни процеси дори и под лекарско наблюдение. Особено ако на майката и е първо дете и е над 30.Относно лекарите: май трябва да свикваме вече. Извън София, Пловдив и още 2-3 големи града си е опасно да се ходи на какъвто и да било лекар.

3

Anonimen

преди 7 години

Нищо, че си плащах всеки преглед за да ме гледат и си правих при извстен доктор в скъпа, чатна клиника феталната морфогия и с бебето ми всичко беше наред, докато го не родих с липсващи пръсти! Това нещо се вижда в 2-3 месец стига да има кой да гледа.. Крайно време е МИЛИ ДОКТОРИ ВЪРШЕТЕ СИ РАБОТАТА ПОНЕ, ЗА КОЯТО ВИ ПЛАЩАТ!!

2

Анонимен

преди 7 години

Всички немарливи бг *** си мислят, че спрямо тях е била проявена немарливост, но истината е че интелектуалното им равнище е някъде между торният червей и охлюва, и не интерпретират правилно обстоятелствата.

1

Анонимен

преди 7 години

Дано да й донесе утрха това дело. Истина е, че проследяващите прегледи се претупват, а да не говорим колко жени нямат достъп до модерни изследвания изобщо - за съжаление България не е София и е грехота всички бременни да се друсат по родните пътища по 3-5 часа за една феталан морфология.Аз карам бременност с някои усложнения и за да имам по-ясна картинка за сътоянието си се следя на две места - едно по каса и в една голяма частна болница. И пак доста противоречиви неща чувам..