11

Румбата

преди 6 години

Може ли линк към сайта? За един приятел питам!

10

Вижте коментар 8

преди 7 години

Съвсем в стила на неотдавнашният тукашен начин на мислене - момичето е виновно!Няма значение на колко години е, горкият неизвестен мъж се е полакомил, щото той е мъж нали, не е редно да бъде съден! Поискал си поразголена снимчица, кво толкова! И също - тая ли е дете бе, кво като е на 13 г.! Тя е виновна. Е, бил я изнудвал! Щом като се е сетила за запознанства, що да не изкрънка от нея пари за почерпка! Момиче, което иска да се запознава, е разтурено, така казва мама и тетките от квартала!

9

Анонимен

преди 7 години

До Gogoa varg после как ще пише?

8

Gogo

преди 7 години

Да им режат пръстите и оная работа и да ги пусната да видиш как се укротяват болните мозъци

7

До 1

преди 7 години

Явни 5-те минуса, които имаш, са на родители, които си мислят, че някой друг трябва да им възпитава децата. :D Напълно съм съгласна с теб, оправданието "средата му е такава" е глупаво. Ако от малко това дете го възпитаваш, дори да имате някакви дребни дрязги като е тийнейджър например, ще прави разлика между нещата и ще бъде пълноценен гражданин на това общество. Ако родителите му са нагли, мързеливи и разпуаснати, то какво да е, нали от тях взима пример..

6

Неа

преди 7 години

Ее отворете фейсбус и няма да се наложи да търсете специални сайтове с порнография и запознанства ...

5

Анонимен

преди 7 години

Те са удобна среда за намиране на нови жертви за педофилите, а контролирането е трудно.Хич не е трудно. Вкарайте пeдала в мазето на управлението двамата дежурни да му направят главата мека и да видим дали няма да стане образцов гражданин.Ако не стане от първия път може да повторят терапията :)

4

Анонимен

преди 7 години

вор Колев, началник сектор компютърни престъпления към ГДБОП...tozi ne be li po obrazovanie himik...?? Koi go postavi na tozi post..., i kolko godini navurtia nisto-pravene??

3

Анонимен

преди 7 години

Я, Ивелин Георгиев от Шумен не можа да се стърпи да не коментира статия за педофилия.

2

Анонимен

преди 7 години

Педофилите трябва да бъдадт избивани.

1

varg

преди 7 години

Яворчо ти нали ми обеща преди 6 години,че ще затвроиш замунда бе какво стана ?Скоро след това се появиха две замунди,които функционират до ден днешен.Защо не се бориш с интернет пиратството,а се бъркаш в делата на Цветан Цветанов ?