6

Анонимен

преди 7 години

Въпроса е не защо има спасители а защо има ушанkи които се опитват да мислят.

5

Анонимен

преди 7 години

От спасителя се очаква да го извади при злополука безопасно и навременно,а не да плува по бързо от тях.Така че е задължително спасител.А за останалите плувци в басейна ,които ако се случи злополука също може да реагират нищо не гарантира че са добри спасители това че са добри плувци не означава автоматично че са добри спасители.

4

Анонимен

преди 7 години

Преди малко баща ми, бивш плувец, прочитайки "новината" разказа, как преди години прочутата Деби Майер е била свестявана след воден удар по време на квалификации на бътерфлай на някакъв шампионат. Поглъща над литър вода, припада, и ако не е бил спасителят - удавянето е било въпрос единствено на време! Макар и рядко - такива неща се случват, така че спасителят на един състезателен басейн е нещо по подразбиране!

3

плувкиня

преди 7 години

Може да е странно на тези, които никога не ходили да плуват в басейн. По цял свят, включително и в България е задължително да има спасители ! Включително на плажа ! Всичко се случва, да пази Бог ! Човек не знае от какво ще умре и какво ще му помогне. Дори олимпийски шампион по плуване може да умре във водата.

2

Курошио

преди 7 години

В България има доста по безсмислени работи, но няма как много роднини, трябва всички да цокат. Няма нищо смешно в новината (силно казано новина).

1

Анонимен

преди 7 години

А в Хюлет Пакард България пък има мениджъри на водопади. :)