10

Armagedon

преди 7 години

Затова колкото се може по-скоро го предайте на Франция за да си свърши тяхното правосъдие работата. И ако тука му сее видяло " скучно" , дано там му се стъгни живота. Защото копилето друго не заслужава.

9

Armagedon

преди 7 години

За какви права "бленува" тоя камилар. Слагайте му пояса и да се гръмне сам , като иска да отиде при девиците , дето го чакат в отвъдното. Така сам и по своя воля , бз да усмърти невинни ще се наслади на смърта. Такива големи балъци нема по целият свят. То ако ги чакат някакви девици в отвъдното , както ги лъжат имамите ,то те не могът се "уреди " от самите имами. Ама то простотията е безгранична , като вселената. Когато глупостта и простотията вземат врух над разума , трагедията е неизбежна.

8

Анонимен

преди 7 години

А също 40 девици не иска ли ? Обещали са му ги. Който му ги е обещавал, от него да си ги търси. ГАДИНИ МРЪСНИ !!!

7

:)))))))

преди 7 години

Усещам как на авторката кака Ками и се е разтегла мъзгата докато е писала материала! Друго си е да те лашка млад арабски жребец джихадист и да те заплоди с няколко джихадистчеста

6

КК

преди 7 години

Каквото повикало, такова се и обадило.Не му харесва водата от чешмата май на тоя.Французите вдруги ден ще го посрещнат с кафенце и кроасанче, а?Нагли джихадистки животни!

5

в

преди 7 години

адвоката май нещо... мирише на АНТИнългарския хеллцински коминтерн

4

www

преди 7 години

ЧЕ НАЛИ ЕДИН ОТ СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА Е И ФРАНЦИЯ . ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ ГОСПОДА..

3

Факт

преди 7 години

Ей такива "безобидни" често запасват по десетина кила взрив около себе си.Притеснително е нещо друго-вместо тихомълком да пращат тея рискови персони там,където ги искат или да ги връщат в родината им по най-бързия начин,се вдига толкова шум!То джихадистите само това чакат-да си намерят повод.Ако се изчистим по всякакъв начин от такива ще е много по-безопасно,отколкото да се правим на демократи!Една възможност е да се уведомяват неофициално,че са търсени(дори да не е вярно) и да им се дава пътя.

2

vargas llosa

преди 7 години

Трябвало е да се държат с него като с джихадист, а не като с куче. Кучето е добро животно, най-добрия приятел на човека.

1

Анонимен

преди 7 години

Момчето иска напитки видиш ли: кафенце, количка, може и биричка а!!!