32

Анонимен

преди 7 години

Снимка 7 не от сайт за запознанства, а от риболовен:- Ако някой не ми вярва, че хванах риба, по-тлъста от жена ми, ето ви снимка!

31

Анонимен

преди 7 години

Ех, Несторова, защо реши, че снимките са от сайт за запознанства? Хората се веселят, правят смешни, весели снимки и ги качват в нета.А и тази галерия май наскоро пак ни я показвахте.Простете, ама колко ви дават за статия ПРОТИВ Русия и руснаците? Явно твърде малко, щото хич не се стараете...Вместо да намразят и презират руснаците, след всяка ваша статия българите все повече ги заобичват!

30

Анонимен

преди 7 години

Снимка 3!

29

Зигмунд Фройд

преди 7 години

"Син хлътна по майка си, грях ли е? Решава ТемидаНеразделни майка и син, лудо влюбени един в друг, все пак ще бъдат разделени. 36-годишната Моника Марес и 19-годишният й син Калеб Питърсън ще се изправят пред съда в обвинения за кръвосмешение в щата Ню Мексико."======================БЕЗ КОМЕНТАР...

28

До анонимен 36

преди 7 години

Нормалните жени не изглеждат такива ****ри като тази на снимката! Яко е поркана, нищо че на бутилката пише "Детско шампанско". А повечето европейски ориентирани жени не търсят нито принц, нито принцеса. Гледат си работата, семействата и мъжете и отдавна не вярват на приказки.

27

Анонимен

преди 7 години

Нормалноориентираните жени търсят принц. Евроориентираните жени търсят принцеса ;))

26

Ттттт

преди 7 години

Днес. Бг, отвратителни сте!

25

Анонимен

преди 7 години

Enough internet for today...

24

ТЪПО

преди 7 години

По-добре бяла рускиня и грозна , отколкото дебела , черна терористка която ще ти отреже гърлото и ще ти изяде децата .Туркините и Ромките нали виждате какъв ген носят на по 24 години ?

23

Анонимен

преди 7 години

"Да живее Русия! Рускините са най-хубавите и добри жени на света"---Това да си вземеш рускиня в къщата е.... абе по-добре да я запалиш.

22

Анонимен

преди 7 години

няма ли нещо от Брюксел?за взаимното съжителство с бежанцитеза интеграцияза равенството на гейовете и лезбийкитеза културните особености на брадатитезащо не давате новини?

21

До ГлаРус

преди 7 години

Не съжалявай че си бил последен ! *** беше първа в класацията тя пък с плюс 345 точки !

20

Анонимен

преди 7 години

Ще повьрна.

19

ники

преди 7 години

Тази на снимка 3 бих я взел заради секирата, много добри секири са това.

18

Анонимен

преди 7 години

Колко *** трябва да си че да си мислиш ,че като пускаш такава тролска пропаганда някой ще ви приеме на сериозно!Та това е обида за интелекта вече,ние да не сме шарани и да не виждаме кой стои зад всичко това!

17

фень

преди 7 години

ААААААААААААААААААААААА! РУСКИЙЙЙЙЙЙЙЙ МИР ХОРОШ

16

Бг мен

преди 7 години

Да живее Русия! Рускините са най-хубавите и добри жени на света, затова от целия свят се натискат да си вземат рускиня за жена. Американките са най-затлъстелите и морално деградирали. А този сайт днес беге е платена пропаганда, долен пошъл сайт с антидържавни цели.

15

Анонимен

преди 7 години

Нескопосно ни пробутват антируски внушения. Или авторката има зъб на някоя Наташа. Рускините са едни от красивите жени средд нешното човечество.Нимарт си мъже по целия свят, но са доста придирчиви - само някоя съвсев отчаяна би се хванала за нашенски ***.

14

ПУТИН

преди 7 години

Aлооо, редакторите, ставате смешни!Разбрахме, че всичко руско е гадно, а всичко американско-прекрасно!Не уважавате ли собствените си читатели, а ни правите на идioти?

13

Анонимен

преди 7 години

тези снимки са от преди няколко години , особено тая тоалетна чиния със рози я гледам вече сигурно за 20 път а тая на снимката може и вече да не е между живите от старост . дайте нещо ново или спрете с пропагандата