149

Гергана

преди 7 години

Ок, кучето ти пречи, не одобряваш, че е пуснато на плажа. Отиди да говориш със собственичката, вдигни скандал, ако трябва, звъни в полицията да дойдат да я глобят, ама не използвай огнестрелно оръжие, с което застрашаваш живота не само на кучето! Тоя си е чист психопат! Утре ще застреля човек, щото му пречи!

148

Име

преди 7 години

На това ли учите децата си, да мразят и да стрелят? Чистя си след кучето, водя го на каишка, водя го и на плаж и всички деца си играят с него и му се радват и той много ги обича. Не мразя хора, но ако някой ми застреля животното, той се отказва от правата си на човек, кое не ви е ясно? Нереално е да има толкова коментари, защитаващи агресивен убиец с пистолет. Дано имате повече любов в живота, за да не сте толкова зли.

147

как искам

преди 7 години

Как искам да ви срещна някъде по улицата всичките тука дребни хорица, дето само пишете, че жената го заслужавала, че на някого му било писнало, че и на мен взе да ми писва от такива ла*на като вас и с най-голямо удоволствие бих ви приключил и излежал, с едничката идея светът да стане по-добро място. Пък и като гледам правосъдието, може даже да не ви лежа, като ви види обществото що за *** сте...

146

Анонимен

преди 7 години

До ПиночетТакива комплексарчета като тебе искам на живо да ги видя ...

145

Кон

преди 7 години

Липсват важни подробности, изглежда че статията е писана от журналист, който не си е мръднал *** от кревата и си е фантазирал колкото да запълни пространството. Най-вероятно няма такава случка.

144

Анонимен

преди 7 години

На някой явно му е омръзнало да гази самоедски *** по плажа. Тъгата в случая обаче е най-доброто наказание на собственичката.

143

Супер бог до Бог

преди 7 години

Е с хората вече се изложи. Махай ги и се връщай!

142

Пиночет

преди 7 години

Браво!!! Отстрел на кучета и кучкари!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

141

Biznes dama

преди 7 години

Куршума ,мястото на убийство на кученцето,балистична експертиза на куршума и проверка в база данните на служба КОС МВР за притежатели на оръжие в района точно 10 min работа за експерт от служба КОС да даде точният стрелец откъдето е дошъл изстрела съд и затвор за ***,а като я пуснат наемане на борческа бригада и раз мазване .ч.ерепа и кости.те се.мейството му на тоя *** с вин.кели.Аз така бих направила.

140

Отвратен

преди 7 години

По принцип съм против, но наистина в България, трябва да се въведе военно положение, защото полицията или мълчи или обслужва приятелите. Но не и обикновенните хора. Тогава кучкари и стрелци ще спазват законите, накива каквито са, а не всеки да си ги тълкува по своему. Обществото се разхайти: Леките коли летят безгрижнно и газят хората; кучкарите пускят кучетата си на воля, без да се интересуват дали ще ухапят някога; някой му прави кеф да стреля на воля, къде, каквото му падне;

139

Ameli

преди 7 години

Що за ненормален у.зрод и отпад.ък трябва да си за да убиеш кученце на момиче отишлo на почивка с нищо непречещо и незастрашаващо абсолютно никой. Какво е това болно удоволствие да застреляш куче смъртна присъда за такива от.репки

138

Анонимен

преди 7 години

Ужасно престъпление, как може да има такива хора... Но трябва да се търси отговорност и за убийствата на хора от бездомни кучета, спомняте ли си горкия разкъсан 80-годишен професор в София? Вината не е на животните, а на хората, които отговарят за сигурността на гражданите и на т.нар. "природозащитни организации" !!!

137

мда...

преди 7 години

Домашен питомец, който с времето се превръща в част от семейството!В състояние е да почуства настроението на стопанина си и да го дари с невероятна любов!Не го интересува социалния ви статус (беден или богат) за него вие сте всичко!псЖивея в Ирландия от 18г..Приятел на сина ми му подари две пупенца на по 36 дни, които той донесе у дома!С майка му бяхме твърдо против, но след ден-два си ги гушкахмеСинът ни, ни преметна, че са Лабрадори, оказа се,че са братя Питбули!Вече са на шест години!

136

Анонимен

преди 7 години

трагедия, убиец, ???????? това да не е шега? кви 5 лева

135

gogo

преди 7 години

До Анонимендо бащата дано аз бъда собственика на кучетата, пък с шамарите ще видим.

134

Сп???нс

преди 7 години

!? Много сте зле , какво общо има къде е разхождала животното , според вас това дава правото да се стреля ?? ами от утре да започнем да се стреляме защото децата на комшията плачат след 22ч , паркира си колата накриво , пуши на балкона и ме дразни или просто защото ми се струва че е по-успял от мен .

133

ss

преди 7 години

1. до го глобят *** с поне 5хил лв2. да го кастрират, за да не се размножи случайно и да произведе други малки изродчета3. ако пак застреля живо същество, да го застрелят

132

джак

преди 7 години

нещо много наблегна на ОБЩЕСТВОТО,не ти хареса,А,хапчетата са за болни,приятель.от русия с лиубов

131

Анонимен

преди 7 години

Нека аз пък да Ви кажа нещо. Като съм с децата си навън и всяко едно такова псе без намордник го следя подозрително. Не ме интересува породата, самояд ли е лай.нояд ли е, питбул ли е. И ако само леко захапе детето ми дори, ще му строша врата на момента...че може и собственника му да отнесе шамарите също.

130

BGN

преди 7 години

Самоедът е ходеща плюшена играчка, обичат всички и всичко............................Мн мразя ***.ЦИ, МРАЗЕЩИ ЖИВОТНИТЕ !