3

Анонимен

преди 7 години

Българинът заравя главата си, като щраус и не иска никой да знае, че с нещо е различен и е извън коловоза на стандартите, важно е не семейното и щастието, а мнението на съседката, хората. Така е с всичко, изрази, като може ли такова нещо, какво ще каже...кажат, срамота е пред хората....Всичко това ни смачква и за какво? За да живеем един измислен живот за пред хората, да се представяме винаги на това, което не сме.

2

Крис

преди 7 години

Особености на националния ни манталитет и народо-психология. Това, че си оставил детето си е супер тайна и то посмъртно не трябва да разбира за това свещено тайнство. МАлко като в приказка "През девет планини в десетата..." Смешно е просто.

1

Анонимен

преди 7 години

В нормалните държави децата от малки знаят, че са осиновени и това е нещо естествено за тях. В БГ обаче осиновяването се смяташе за нещо срамно и децата научаваха истината от съседките клюкарки и ставаха някакви абсурдни семейни драми. Осиновителите очевидно трябва да бъдат ограмотявани, за не допускат абсурдната "тайна" да им трови живата и да стресират детето си когато порасне.