39

Анонимен

преди 7 години

Варненецо, не си плащаш баце! Хората им трябват парички, както е казал един - за карамфили. Пък ти се стискаш. Пък иначе морето е бонбон.

38

Анонимен

преди 7 години

Аз на мойте най редовно им пикая в питиетата или карам момчетата да го правят. На британските туристи де. На наще - руските, само квалитетно.

37

От Варна

преди 7 години

Собственик съм на малка фамилна къща за гости в района на Златни Пясъци...всичко ми е изрядно...а ме скъсаха от проверки това лято ...последно се заядоха за не добре раздвижена брава на врата която беше чисто нова. Над мен има соц почивна станция...която стана собственост на някакъв депутат...вътре е мизирея все едно времето е застинало от преди 30 години....при въпроса ми към инспекторите...``Там няма ли да проверите``....отговора беше ``Там работа нямаме`` !!! Без Думи.

36

Анонимен

преди 7 години

Кой е хотела?Сега ми е 1 ден в кранево

35

Мишок

преди 7 години

Всеки пъпеш си вика ще съм бизнес мен хотел ще въртя.А то селски пъпеш.Хвала на такива луде,помагащи на развитието на туризма ни-селския.

34

Анонимен

преди 7 години

До Анонименима си изисквания и за 2 и за 3 звезди и за високо категорийните хотели. Хигиената обаче е основно изискване всички. На многото звезди - бельото и хавлиите се сменят всеки ден, а за 2 и 3 - през 1 ден. Но ти, драги хотелиере, като и пвечето ти колеги наблягате на кичозен чалга-интериор, вместо да се хванете и да прочетете наредбата за категоризация на туристическите обекти. Ясно и точно си е написано. А в 2 и 3 звезди не се спи без пари, нали?

33

Viktor Make :)

преди 7 години

Kakvo iskate vie be? Za 50lv all inclusive I zena v legloto li? Zasto pliuete po hubavito chernomorie ilitva e ot turci plateno za da letuvat horata v Turciq. Koi vi nabi v glavata 4e se drugi narodi I drzavi stavat samo BG ne?

32

Анонимен

преди 7 години

всичко е мизерия,от остатъци приготвят други храни,не сменят чаршафи,вичко е полудяло за пари,карамфили да си купят с тях

31

Анонимен

преди 7 години

Тея с претенциите да отидат на 4 звездни хотели и да не ми ги сравняват с накви долнопробни квартири. Ще ме извинявате ама какво очаквате от 2-3 звезден хотел , или квартира. Естественно че ще е ***. Който каквото си плаща, това получава. Аз оплаквания от 4-звездни хотели имам много малко. Вие си ходете на солниците във Византия.

30

полски патент

преди 7 години

При социализъма когато при нас почиваха приятелите ни от СИВ всички домове по морето ставаха хотели.Роднини до девето коляно нападаха братчед имащ глупоста да се премести да живее в нечии морски град.По предприемчивите морски жители създадоха поминък като отдаваха квартири.Спомням си едни такива пишман хотелиери.Те ми се оплакаха от поляците и чехите но най-вече от поляците.Мажат се с някакво плажно олио полски патент който не се изпира.Чаршафите след смяната ствали за буклука.Та риск на профе

29

Анонимен

преди 7 години

В Гърция това посмъртно не може да се случи. Затова нормалните хора ходим там.

28

Анонимен

преди 7 години

До варненецот соц-време по морето сте си такива, като че ли с по два *ъза! Баба хазайка (на почивка с карта) ни е посрщала с легло, застлано с бяла покривка на Балкантурист, по която имаше доматени семки!

27

Анонимен

преди 7 години

То ако само са чаршафите - да не се окаже че храната е от остатъци на съседния хотел?

26

варненец

преди 7 години

Хах , на Златните има 100 хил.чужденци в момента , ври и кипи ! Въобще никва гърция не може да влияе на Варна ! Вие си плюйте тука за центове ..мууааахахаххаха

25

Наблюдаващ

преди 7 години

Да не говорим, че бълхите и дървениците може да си ги занесете за отглеждане вкъщи...Имах подобен случай с хотел , но не край морето - наложи се да правим 2 химически атаки на апартамента, докато гадовете измрат.

24

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен (22)Те само БСП/БКП крадат, нали - другите са чисти като момини сълзи :)Точно другите съсипаха България 1/4 век.

23

Анонимен

преди 7 години

Аз винаги когато ходех по български курорти си носех спално бельо и хавлии. Сега когато ходя другаде нямам такива грижи.

22

Фичо

преди 7 години

До СпомениДали морската вода е бистра или мътна, няма никаква връзка с чистотата й. Бистрата вода може да е ***, а мътната като кока-кола-чиста, това са природни фактори. Като цяло Черно море е чисто, аз съм се къпал хиляди пъти, и ми няма нищо. Е, не вярвам да се съгласите с мен, заради мантрата "***" :)

21

Анонимен

преди 7 години

Възможно е, всичко в БГ е възможно.Трябва тези звезди дето си ги окичват да не са на принципа колко желаят да имат, а колко заслужават.

20

Анонимен

преди 7 години

По нашето черноморие няма истински хотелиери - бизнесмени . Това са назначени капиталисти от БКП-БСП , които са научени цял живот да крадат . Това няма да се оправи никога докато са тези т.н. собственици на хотели .