26

Анонимен

преди 7 години

Откакто Фелпс участва на олимпиади е завоювал повече медали сам, откото България с висичките си олимпийци.Велик спортист е, а не самохвалко.

25

Dil

преди 7 години

а е ко се хапите само ве аз съм по бърз от него но не станах плувец и инженер и за спорта си плувам сериозно. че има малко допинг може би но ако се тренира правилно неговите резултати не са невъзможни. требе и с тежести и мускулна маса нестава само плуване щото плуването гори мускулите не само мазнините и също билките много помагат има много такива от които се прават добри лекарства и марихуаната също помага за разширяването на алвеолите и като гледам мойте постижения на Фелпс са напълно реални

24

Анонимен

преди 7 години

ГРОЗЕН НАРКОМАН

23

Анонимен

преди 7 години

момчето кара само на марули и млечни шейкове - е, отвереме навреме си хапва сладко зелени водорасли нискохолестеролни и пресен речен пясък.

22

Допинг контрольор:

преди 7 години

Да живее американският допинг - най-"чистият" и неуловим допинг на света.. и марихуаната също! Иначе момчето си е огромен талант, спор няма!

21

Striker

преди 7 години

Това е невъзможно! Какая неправда, дургари! Ра-SS-ия е на 1 място!

20

Анонимен

преди 7 години

Хахаха, съветофилските *** на родна земя защитават бясно назобаните си "сънародници", все пак руския допинг - най-полезният допинг в света! И вече всеки успех на всеки спортист, който не е руски ***, ще бъде изкарван допинг! Жалки сте, изчезвайте в "родината" си и ни оставете на мира...

19

сминдух енд чесън

преди 7 години

Братушките работеха активно върху новия Ихтиандър,ама взеха че ги хванаха,та сега Фелпс няма конкуренция

18

Анонимен

преди 7 години

На тоя що не му вземат кръв сега и да я изследват след 2-3 години. Кой знае какви все още незабранени стимуланти ще открият.

17

до... много

преди 7 години

Първо за справедливостта ако я имаше там немаше да има руснаци. Щот не Фелбс а много братушки ги хванаха зобени и то бе по веднъж . Второ има си комисия и та въпреки че е даден може да отнеме медал ако има нередност. Трето стига с тез заговори че ако имаше такива по ефтино ше им излезе да избият отколкото тая сложна схема дет ви се привижда.

16

Анонимен

преди 7 години

Каквото и да говорим за предполагаемо вземане на допинг, Фелпс е велик спортист!

15

прокто лог

преди 7 години

Златните медали не трябваше да ги дават на Фелпс, а на изобретателя на допинга!

14

Анонимен

преди 7 години

космонавта се бори на друго място отдавна

13

Анонимен

преди 7 години

Нийл Армстронг.... космонавта...и той ли?

12

Анонимен

преди 7 години

20% от състезателите на САЩ на олимпиадата в Л Анджелис са били асматици ,това по тяхно изследване за болестта ,има и други които като Армстронг водят тежка борба с рака Измислили са го затова при тях няма допинг

11

Анонимен

преди 7 години

защото до вчера му бяха 19 - титлите - а той се е изказвал преди да му връчат 20-та. Да беше върнал всички титли и да се бе отказал от участие в тази олимпиада, щом е такъм спортсмен!

10

Анонимен

преди 7 години

Лъжлива хунта имаш предвид САЩ? има ли логища по която страна пълна с хора изловени в допинг - Нийл Армстронг, Агаси и т.н. не е загубила правото си да се явява като отбор, а една страна за която се знае че Исинабаева не е взила допинг и ичастваше в кампании срещу допинга - Исинбаева не може да се яви в последната си омилпиада, защото САЩ треперят тя да не вземе още един златен медал?

9

От народа

преди 7 години

С нетърпение чакам денят, в който ще лъсне и Фелпс като "невинна жертва на употребата на забранени субстанции" :) Тогава се надявам този вече илюзорен спортен орган и вече реално политически орган - Международния Олимпийски комитет - да хванат и да орежат САЩ за следващите 2 олимпиади :) :) :) Да, да ама надали ...

8

Анонимен

преди 7 години

Кърти пича, кърти. РусоРобите само празни приказки и глупости дрънчат. Да се благодарят, че допуснаха лъжливата хуна до игрите, а не да говорят простотии. Крадеца вика дръжте крадеца-това им е на жалкарите стратегията

7

Анонимен

преди 7 години

точно на този трябва да му отнемат и 19-те титли - друсан е отгоре - до долу. така че ако обича да се изказва, за допинг не го ловят, само защото е от САЩ. Много ми падна в очиет Фелпс. А от американската публика не съм очаквал друго - проста и нагла. Защо не освиркват сестрите Уилямс, за които от години има съмнения. Защо не освиркваха Нийл Армстронг като го хванаха с допинг? или Агаси? и откъед накъде целият руски отбор трябва да е наказан - вкл. и хора които не са употребявали допинг?