5

Анонимен

преди 7 години

*** *** злобари. Плувам добре, днес ме измъкнаха спасители точно от мъртво течение на няма и 15 м. от брега.После говорихме и казаха, че ако ще да си шампион по плуване, тегава история.Брат ми е перфектен плувец, вуйчо е спасител - говорих с тях и казаха, точно съветите в тази статия, ама на практика те са трудно реализуеми.Спасителите бяха с въжета и с жилетки и още няколко чакаха да се намесят на брега, а на 5 м. от мене едни ученици водата им беше до кръста.Не се ***.

4

ШибиРиби

преди 7 години

Аз като усетя мъртво вълнение и почвам да жасам злобарки докато мине. После излизам на брега изнемощял и пия две загорки с цаца и картофки.

3

Анонимен

преди 7 години

НЕ Е ВЯРНО, ЧЕ СЕ ОСТАВЯШ ДА ТЕ ДЪРПА НА ВЪТРЕ!!!ПЛУВА СЕ ПОД ЪГЪЛ ПО ПОСОКА НА БРЕГА СПРЯМО ТЕГЛЕНЕТО НАВЪТРЕ !!!

2

Е

преди 7 години

Това всеки плувец го знае.... Проблема е че българите масово не могат да плуват! Имаше една статистика според която сме на последно място в Европа по този показател. Над 80% от българите не могат да плуват. А реално трябва във всяко училище да има плувен басейн и плуването да бъде задължителна част от часовете по физическо. Някой държави са го въвели това отдавна.А във Бг обратно, даже намалиха часовете по физическо!?

1

жив

преди 7 години

мъртво вълнение означава само, че 90% *** не умеят да плуват, а в море, 99%. толкоз.