12

Ivo

преди 7 години

Тези са абсолютни провокатори , част от руската хибридна воина !

11

?!?

преди 7 години

Все съм виждал политика да се прави, ама с чужда пита помен да правиш. Тия от БСП съвсем нехигиеннични взеха да стават.

10

Анонимен

преди 7 години

Потреблението не пада поради енергоспестяващи технологии. Освен ако наричаш затварянето на промишлеността енергоспестяваща технология. Тогава - да, пада заради такива ми ти технологии.

9

Анонимен

преди 7 години

БКП-БСП вече 50 години граби и живее от АЕЦ Белене . Как не ви омръзна другари българоубийци , а вие прости и неграмотни хора как не се научихте да мислите с вашите глави , а не с тази на Позитано 20 .

8

Анонимен

преди 7 години

Докога тази предателска антибългарска партия ще трови живота на българите?

7

Анонимен

преди 7 години

Като много бързат защо комунистите не я построиха за последните 30 години?!Никой не е казал, че ще се строи изобщо нещо.Много се разбързват преди избори.Къде останаха обещаните от тях 250 000 работни места ?!

6

ИСТИНАТА

преди 7 години

АЕЦ Белене и Южен Поток ще се построят , иначе ще загинем като Държава .Но защо не се вложат парите от Частните Пенсионни Фондове там , вместо в САЩ Икономиката ?Чехите имат опит - ЧЕЗ е инвестиция на чешките пенсионери и взимат Огромни Пенсии от нашите сметки за ток .В тези Фондове има Инкасирани десетки милиарди евра , но на хартия .

5

Реалист

преди 7 години

Ей , леко бе! Това е само една хипотетична възможност и е само блясък във вашите очи.Бойко да плати веднага 600-те милиона ,че лихвите ни пребиха.Ние чакаме 30 г. тази централа , а вие не може да чакате 30 дни.Сигурно ви е страх че Бойко ще се отметне.Нали знаете лафа на сърбите : Ние че ще биев китайците ще ги бием , ама дека ще ги копаме? Ние ще пуснем Белене, ама дека ще деваме тока?

4

ko

преди 7 години

Питам се аз що наш Бойко се правеше на "МЪЖ"? Оф да забравих той през 2015г. каза по посока на САЩ " каквото поискаха го направихме " само дето на нас нищо не ни дадоха та и сега дължим пари на двете американски централи дължим и на руснаците пари. КО ДА КАЖА ОСВЕН ПОГОВОРКАТА - БИТИЯ БИТ , Еб.... Еб.....

3

Орехарски

преди 7 години

Абе аз исках ад сртоя Белене, обаче другаря Станишев ми нареди да го зарежа и да помисля за нов американски блок в козлодуй.

2

Mr.STARBUCKS

преди 7 години

20 години БСП спаха и не я построиха тая пуста АЕЦ,оставиха една дупка, една камара с пари изчезнаха,и сега изведнъж се разбързаха. Айде спрете се бре Бузлуджанци, с тия предизборни трикове.

1

сминдух енд чесън

преди 7 години

В крайна сметка отиваме там ,където комунистите винаги са ни пращали и никога не сме се отлепяли - дъното.