63

as

преди 7 години

по смешно изказване няма, тоя е един виц който дори не е и забавен

62

paco

преди 7 години

Кой от тези леви,десни,средни и каквото ви дойде на ум не е свързан с бившата номенклатура и ДС

61

SS

преди 7 години

Ох че неприятна личност. Кога най после този Шрек ще потъне в блатото от което го изкараха да си гледа там картофите и да не умува много.

60

Анонимен

преди 7 години

Не съди, за да не бъдеш съден!

59

ognyanz

преди 7 години

Герги, казвал ли ти е някой, че направо пращиш от акъл. Нещо освен русофилство и русофобство имаш ли да кажеш? Или дотам не си стигнал в училище.

58

Герги

преди 7 години

До Българин--54;Абе знаеш ли че простотията е дар от бога ?

57

Герги

преди 7 години

Не ми изтривай коментара . Историята ни е пълна с предателствата на русофилите.Да ги изброявам ли ?

56

Герги

преди 7 години

От кога русофил е нецензурна дума ? Какво има в думата русофилистик ?

55

Герги

преди 7 години

До Патриот--48;Абе казвал ли тие някой колко си глуповат.? А ко ша кайш

54

Съгласие

преди 7 години

Спокойно, не си споделят цяла България. Русия взима само Черноморието, а Турция само Родопите, Айтоското поле и Делиормана. Останалото е за българите.

53

Анонимен

преди 7 години

Пояснение към 62Със знака *** е скрита думата "CBИHЯ". Интересно дали ако се напише "свинско месо" определението "свинско" ще бъде инкриминирано.

52

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 42Те пък останалите, с изключение на един-двама, каточели са по-добри. Някакви женици и женища, които не знаят за какво са в правителството, освен нелепо и неуместно да показват скъпи тоалети и коафюри, които им стоят общо взето "като на свинче звънче" (перифраза на гениалната мъдрост на гранма Клинтъница за съперника и Тръмп, че бил "*** с червило"- какъв дамски финес!)

51

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 45"Ако все пак макар и случайно , станем губерния , как ще го изучаваме този труден руски език не знам ."Фъндъкова ще ни учи - тя го е правила вече!

50

Анонимен

преди 7 години

Другарю Българин , от България без да ги гониш се махнаха твоите идеолози от БКП-БСП-ДС . Всичките високопоставени партийни функционери са в САЩ или Западна Европа . Няма нито един в Русия . Сега злобата и безсилието те е обладало и не знаеш какво говориш .

49

Българин

преди 7 години

Айде махайте се платени предатели русофоби дяволопоклонници майцепродавци извратени неродени деца на България - ходете по пътищата които водят към ада където е мястото ви , махайте се от България

48

ognyanz

преди 7 години

Николай Ненчев, Даниел Митов и Плевнелиев са еднакво неадекватни в изказванията си (а и в действията). Събрали са се точно според известната поговорка "к_раставите магарета през девет баира се подушват".

47

Анонимен

преди 7 години

А ти, какъв си бе, нЕнчев? Земеделец?! Та БЗНС бяха авангардът на БКП и в действията на КДС! И тия, дето сега реват, че ще станем "губерния" всички бяха доносници - Сашо, Манчо, Гошо - първи дружки със синчагите на върли БКП функционери. Сега най-силно кряскат срещу Русия, за да прикрият подлото си минало! Що хора предадохте и им срязахте жилите! Сега продадохте държавата ни, златото ни на КОЛОНИАЛИСТИТЕ Канада, САЩ, Австралия и др. Млъкнете, господ да ви накаже, злoвoния!

46

Анонимен

преди 7 години

Росен се е уредил и ще бъде изтеглен в САЩ.Митов отдавна си е американски гражданин.Ама ти Ненчев къде ще се скриеш ох ако знаеш само какво те чака.За всичките проктотий които сътвори свинарю.Палачинката се обърна.

45

Българин

преди 7 години

Заради такива като Ненчев и разните му платени писачи и неориентирани майцепродавци сме на тоя хал - да сме бедна слаба и жалка държава. Що не хващате пътя на запад ами тука тровите народа и държавата ? Хора с българско гражданство без елементарни познания какво е полезно и вредно за България и какъв е нейния път. Защо сте българи?Бягайте в богатия запад да ставате гей-ове извратеняци и деграданти.

44

Въпрос

преди 7 години

До ПатриотМоже ли да ни обясниш защо като сме членове на НАТО сме предатели? Всъщност кого сме предали?