83

Някой

преди 7 години

Същият Майкъл Фелпс го изловиха на снимка как диша наркотик през стъклена тръба. Той се извинил после - тоест го е признал. Всички наркотици се водят допинг, но WADA не го наказва. Нито пък влиза в затвора. Като се е опитал и да подкупи англичаните от вестника, преди да пуснат снимката. И този говори за чест и допинг!

82

SS

преди 7 години

До Линукс 111А защо е така, те американците да не се допингират с на Попай спанака и те ползват химия, *** контролират проверяващите и те винаги са чисти.

81

Линукс

преди 7 години

Американските допинги не са в листата за забранените вещества, за разлика от другите.

80

Анонимен

преди 7 години

САЩ са големи гадини - 25 години не могат да се преборят с рекорда на Стефка Костадинова и сега искат да занулят всички рекорди отпреди 2000 година, че се взимало много допинг. То ако е за въпрос сега се взима повече, но тях ги е яд, че на времето съветската школа имаше по-качествен допинг от тях. И ще ни "занулят" рекорда, защото не може да ни бият честно - ще видите.

79

Анонимен

преди 7 години

да не говорим как се вдигат 250 килограма без да пиеш нещо - каквото и да е - ей така на плодове и зеленчуци и витамини. нали ти трябват протеини. как ще се сдобиеш, като изядеш 1000 яйца за ден?

78

Анонимен

преди 7 години

В леката атлетика, тениса, плуването, силовите спортова - щанги, бокс, борба, футбола, баскета отдавна всичко е допинг. Невъзможно е да се постиган инаеч такива високи резултати. не може един спорстист да играе 90 мача по 120 минути на фул, по три мача на седмица, непрестанно нищо да му няма и изведнъж да се гътва от сърце на 32-33 години. И това са масови случаи. Или в бокса - смазват се от удари в главата, а нищо не усещат. Тенис - три-четири часа бягане насам -натам в един мач.

77

Анонимен

преди 7 години

до 83 - по твоята логика, защо не му забраниха на Армстронг доживот да се съзтезава? А! дав пъти го ловиха!А Агаси защо не го изловиха докато не си призна. МОК и Световната допинг федерация са изцяло под американски контрол - затова.От години се знае че сестрите Уилямс взимат анаболи - вижте им мускулите те могат да набитя двама-трима мъже, а ги пускат срещу жени. Ако Шарапова взима допинг, а е така слаба, какво взима Винъс Уилямс?

76

Анонимен

преди 7 години

Какво заглавие само - Фелпс и янки....Фелпс разбира се, не е янки...

75

SS

преди 7 години

До Анонимен 104Абе ти снощи гледа ли ги? Ако ми кажеш, че Симон Байлс е чиста ще те плювна в очите, а и не само Симон Байлс целият им отбор е на зоб. Ти пък като толкова вдяваш трябва да си наясно че всички зобят *** само едни ги хващат и Фелпс дето толкова реве *** иначе изяжда по 12000 cal. на ден и кениеца дето бяга с ягуарите щото баба му му вари чай от рядка коприва и така на татък.

74

Анонимен

преди 7 години

До ss Да ти отговоря. Не че ще вденеш нещо...Ако нещо стане и другите не ги проверят (което няма как да стане заради такива като теб, лошо няма) сами ще се проверят, разобличат и накажат. Пример Армстронг.

73

SS

преди 7 години

Снощи като гледах женския отбор по спортна гимнастика на САЩ дето станаха шампионки ми направи впечатление, че те изобщо не са хипертрофирали, особенно в сравнение с китайските дечица.Такива бройлерчета та то на гърбът им пише анаболче, анаболче, анаболче *** тях кой ги проверява, а и британките не бяха по - назад.

72

Джукър

преди 7 години

***, да не се задавите от пенене. Внимавайте, че трябва кавали на хамериканците да правите, мaма ви бедна, изостанала, задръстена хахахахахаххахахахахахахахахахахаххахахаха мухльовци гладни

71

пффф

преди 7 години

*Армстронг

70

пффф

преди 7 години

Точно пък наркоманът Фелпс да се изкаже против... Неговите 21 медала само с портокалов фреш и вендузи ги е спечелил. След време да не се окаже Ланс Армстрон - 2?

69

proroka Oleg

преди 7 години

Англосаксонските прасюнгери цвилят на умряло. Цялата западна *** се оптива да смаже славянска Русия и да я унижи. Обаче тия иззроди не разбраха ли че това дава обратният ефект - страната се сплотява още повече и всички виждат истинското лице на WASP. Запада е двуличен и не може да му се вярва за нищо. Запада няма нищо общо със славянската душа. Западняците са наивни зомбирани ГМО хуманиоди, създадени с една цел - запазване на статуквото на 1% от населението - крадците! Всичко друго е алабала

68

Джукър

преди 7 години

Ха...."тyрчaля" не го разрешават. Ще се карат от Кремал :)))))

67

Джукър

преди 7 години

До славянинЧестно да ти кажа, май вече си свикват. Виж отчаяната братска уговорка с ***. Само до преди месец *** се пениха точно по руски патент как щели незнам си кво, а сега...прегръщания, целувки. И всичко това вика, дето викаш ти, от нaсирaнето на всеки фронт. Нищо, свикнали са с мизерия и глад, то че няма да поумнеят е ясно.

66

славянин

преди 7 години

Мутантите изперколясват от злоба заради загубите си на всички фронтове - и икономически, и политически, и военни, и спортни! Само че ще трябва да свикат - така преминава световната слава!

65

Анонимен

преди 7 години

Наглаааааа, нагла. Студената война и е проблема. Не че на най-високо ниво ЛЪЖАТ И МАЖАТ (което си е няционална политика), ами тя точно хваната два *** и пак увърта и лъже. Ама как да не ги е яд горките, Фелпс ги прави дар мадан където ги хване и не могат да съботират нищо сега и хайде, политическата карта да извадим

64

гтф

преди 7 години

До Анонименвсички зобят, просто медикаментите, които ползват руснаците влизат в графата "забранени" в един момент. Така гътнаха и нашите щангисти ...