24

Анонимен

преди 7 години

Кокво сте направили за хората освен да си чешете езиците ? Това ВАЖИ за Всички ГОРЕ които сте си ЕДНО ЦЯЛО !

23

izh

преди 7 години

Дойдоха нови времена, старите комунокрадци си отиват, а новото поколение втора и трета ръка наследници не плащат на партията майка. Скоро награбеното ще свърши и тогава няма да има и за журналистите. А вие ми говорите за политика - смях в залата !!!

22

Винету

преди 7 години

А бе, ***, не разбрахте ли, че вече сте бита карта - отвсякъде.

21

DeamTheater

преди 7 години

Тази снимка от конкурс за Баба Яга ли е?

20

анонимен

преди 7 години

"Би шута" колко образно,колко интелигентно,колко цветущо. Интересно утре някой като "бие шута" на Борисов така ли ще го изпишете. Защо изглупявате БЕ господа журналисти.Знаем,че не се славите с блестяща ерудиция,ама пък чак толкоз.За аокива *** ли ни смятате."БИ ШУТА" егаси простотията!!!!!!!! Е с това заглавие си заслужихте надниците днеска -ще можете да си напълниту тумбаците -честито!!!!!

19

ВЙР

преди 7 години

Това движение 21 на Дончева ще излезе май като 21 век на А. Томов - движение без движение.

18

Анонимен

преди 7 години

Че то вече няма БСП бе другарки и другари. Те отидоха кой в абв кой при татяна кой в герб и разни други такива Корнелия се кара със нейната си партия пък бившите земеделци са с бойко в реформаторския блок и кой да им спечели изборите на БСП.

17

Хан Тервел

преди 7 години

До До 20Вярно бесепето са решили да се качат на бойковата каручка и да изтикат реаниматорите иначе защо ще вадят номинации коя от коя по-некадърни и невнятни. То и изборите за Прецедент не са важни, тоя само паради приема и клати главица в знак на съгласие, нищо друго. Досега не съм видял някои читав кандидат но да видим.

16

Анонимен

преди 7 години

до 20 - това е най-голямата идиотцища която чувам - човек който загуби изборите да съ събере с една партия която едвам крета и се цепи на пет части и от механчиния им сбор да се получи по-голям сбор от партията - победител. Та нали бойко ако спечели изборите сам ще напрви нови парламентарин избори, защото инерцията ще му донесе нови гласове.

15

До 20

преди 7 години

Гледам че под различни статии дрънкаш едни и същи глупости,явно си от партията на Дончева или си абсолютно невеж по темите които коментираш.Не ставай смешен,това очевидно не е силната ти страна.А Татяна Дончева май е много разочарована че не е номинирана самата тя.Колкото и устата да е,няма качества за президент,нито визия и поведение.Айде стига са ни излагали разни пишман кандидати.

14

Анонимен

преди 7 години

Радев бил, дончева била и прочие... Все едно е. Явно БСП наистина играе за да загуби изборите. Това ме кара да си мисля, че червените имат уговорка с Бойковците да си делнат властта след изборите и да разкарат Реформаторите завинаги.

13

1

преди 7 години

Докато се гласува "против", а не "за" кандидата, нещата ще са ей такива, както до сега! Няма ли един достоен човек в тази държава, без значение от коя партия или най-добре безпартиен, който да вдигне на крака тази смешна институция.

12

тъпо парче

преди 7 години

Дончева на логопед.С тоя селски диалект не става

11

до 12

преди 7 години

Значи Радев бил непрокопсаник,.добре.А какъв тогава е фалшивият "генерал"Борисов станал генерал за една нощ с благословията на Доган -вашия човек.А какъв е мутрата Борисов с тъмното си минало като сикаджия.А да той не е "непрокопсаник" той е "лидер","вожд". Много объркани понятия за чест,достойнство,лидерство имат някои от нас -доста са ги зомбирали такива като Борисов и Цветанов-да им се чудиш на акъла как може толкова прости хора да им диктуват живота.Или става въпрос за пари,много пари!!!!!

10

До 12

преди 7 години

Като се сетя за Плевнелиев, малко трудничко ще гласувам за кандидатурата на герб и не само аз.

9

Анонимен

преди 7 години

Дончева е президента на Слави Трифонов

8

Анонимен

преди 7 години

Дончева загуби два в София - и то с разгромни загуби - а иска да се кандидатира за президент на ЦЯЛАТА СТРАНА? ами нека се кандидатира ато нейното движение събира точон 1 процент, на президентските избори я вземе 2 процента - я не. Един Кадием, който си сложи с документи и факти в софия взе 8 процента, а в страната не смее да се яви, какво си мисли тя, че е по-добар от него? само знае да лае!

7

Анонимен

преди 7 години

До анонимен 11 то и БСП си е една кръгла нула като се съберат заедно ще се получи женско WC

6

анонимен

преди 7 години

Дончева на какво се надяваш? Без БСП си една кръгла нула .Не се ли усещаш,че така с това си държание играеш за Герб.Утре ще те поканят във всички сутрешни блокове да плюеш по БСП.Те точно това искат,колкото повече плювалници има по добре за тях-и платените им медии го правят с удоволствие.

5

Анонимен

преди 7 години

видишли комунуид удри с лопатпата дорде пукнее