27

Анонимен

преди 7 години

А след 20 години тук млади и кадърни хора ще са като еделвайси в пустиня.

26

Успели мутри

преди 7 години

Не бе, то може да успееш, ако почнеш работа в някоя чуждестранна компания, но да започнеш бизнес лошо ще ти стане, но и по този начин може да успееш, и въпреки успеха ти в България ще продължава да има една крадлива политическа класа и пиявици, вампири, кърлежи, бълхи, комари и какъвто друг кръвопиец се сетиш, които няма нищо да допринасят за икономиката и развитието, освен да смучат при всяка удобна възможност, затова 80% от страната е мизерия и бедност, парите се въртят в един град и 5 курорта

25

88

преди 7 години

Някои успяват,въпреки противодействието на властта!

24

Анонимен

преди 7 години

GLUPOSTI vsi4ko masovo bqga v 4ujbina

23

Излагате се

преди 7 години

Докога ще се правим на луди, че няма крадлива политическа класа без капчица морал и ценности, а под тях вампири, пиявици и кърлежи, които дебнат всяка възможност да засмучат от раната на българският данъкоплатец :D

22

Анонимен

преди 7 години

Всяко следващо правителство се оказва поредния пирон в ковчега.

21

Анонимен

преди 7 години

Който иска да се мъчи, докато в България простотията ходи по хората, най-вече по тези във властта, няма смисъл да се раздаваш, позитивни резултати няма да има.

20

Анонимен

преди 7 години

Само незаконно, ако е законно фактически се отчиташ пред най-големите бандити в държавата, които взимат голяма част от твоето изработено с истински труд лично за тях чрез процедури, които те наричат закон, такси и данъци. Сиреч им плащаш за да може да живееш в държавата, която те си мислят за тяхна.

19

Анонимен

преди 7 години

То и да искаш нещо да направиш в тази държава ти окачват един куп куки с тежести да те дърпат надолу.

18

Мн позитивен на 30

преди 7 години

Аз съм супер кадърен, мога всичко да правя, с каквото и да се захвана го изучавам докрай, и теория и практика, ставам професионалист в него, е да ама като знам за какво става въпрос в държавата, толкова години на преход минаха, толкова пари се откраднаха за лични облаги, а можеше да се вложат в страната, да се гради, развива, какво да си давам зор и да съм супер мотивиран да правя нещо, бях и в чужбина, съвсем противоположна реалност, там просто нещата се случват и няма спиране, а тук умряло.

17

Пачо

преди 7 години

В Бг. има много успели млади хора! А лично познавам поне няколко които нямат и 30г а вече са милионери. Повечето се занимават със продажба/разпространение на наркотици и източване на кредитни карти,.....познавам и един дето сега има легален бизнес за милиони, ама началния капитал го събра чрез източване на ДДС. Напоследък чувам че и от телефонните измами падат добри пари. Някой си изкарвали по 15-20 хил. на месец.Абе възможности има винаги. Стига човек да е оправен.

16

Ай стига бе,

преди 7 години

Има развитие, имаааа....При нас едно момче , като студент беше издържано от ТКЗС докато стана агрономче, след това участва в разрушаването му и сега стана най-богатият земеделец, притежаващ почти половината земя на селото. Е в селото вече няма животновъдство, засаждат се само технически култури /жито , овес, слънчоглед/ но това са приказки на враговете народни.

15

сминдух енд чесън

преди 7 години

До всички позитивни ,я се огледайте и вижте дали случайно няма връзка между кариерно развитие и партийно членство ,или до такава степен сме зомбирани ,че нищо на никого не прави впечатление

14

Фори

преди 7 години

Аз съм на 26. Имам завършено висше образование, но досега не съм работил. Проблемът е, че имам наследствено заболяване и от време на време ми се налага да отсъствам, а нито една частна фирма не иска да "рискува" с мен. Надеждата ми е евентуално да си намеря някаква работа в държавна администрация.

13

Би

преди 7 години

Че има млади и кадърни- има, но повечето се надценяват страшно, малко скромност няма да им навреди. Не онази, авторазрушителна, а съвсем елементарна, колкото да не ти е неприятно да общуваш с тях.

12

Анонимен

преди 7 години

Добра новина в Бг ??Може ама в едно друго време.

11

До 10

преди 7 години

Че повечето млади хора са така-съгласна съм,но нека не се слагаме под общ знаменател.На 24 години съм,заплатата ми е четирицифрена,работила съм на 3 места преди това за по-малко пари и когато съм напускала са ме молили да оставам,защото си върша работата. Мога да кажа същото за брат ми.Водим хубав живот и то при положение,че сме отгледани от 1 родител и никога преди не сме имали възможности.Явно голяма роля имат и родителите(Вашето поколение)и възпитанието,което сме получили

10

АНОНИМЕН

преди 7 години

КЪМ 8: Като гледам как си написал УПРАВДАНИЕ напълно подкрепям 10!

9

Анонимен

преди 7 години

Младите не са виновни за разрухата и мизерията, вярно е... но днешните млади са неуки и неграмотни, не искат да учат и да работят, искат просто да си живеят живота без да си дават зор. Като ми дойде инженерче на 32г дето дори да чертае не знае и да пише не знае, кво да го правиш - връщаш го да си доучи. Първо казват - искам поне 1500 чисто, а какво ще върши не пита. А какво можеш? Вдига рамене, гледа надолу. Как един читав под 30г възраст не дойде да търси работа, а само мързели. Мамини дечица!

8

Анонимен

преди 7 години

Тъкмо щях да пиша нещо подобно на предните два коментара. Според мен няма нищо по- естествено да си млад и беден, но откажеш ли се тогава никога няма да успееш.