12

Анонимен

преди 7 години

Няма значение кой го е направил. Замъка е хубаво нещо. И още по-хубаво е че е на българска земя и се стопанисва.Да пази Бог там да не влезнат ислямисти че ще го осе.рат и разсипят. Същата агресивна и вандалска порода както ислямистите са и българските роми които ние от глупост развъждаме по нашите земи. Това означава че незнаем да си пазим двора чист от вредни плевели.

11

Анонимен

преди 7 години

Разбирам, че българските управници от някога са продавали български земи за пари.

10

Зевзек

преди 7 години

Шега, майтап, но и Нойшванщайн е изкуствено направен, но е известен в цял свят ;-)

9

Анонимен

преди 7 години

Признавам си, че замъкът ми харесва, въпреки че има още доста работа по него / говоря за вътрешното обзавеждане. Лош е и контрастът между пространството между парка на замъка и връзката с главния път...Ако това се облагороди, ще се получи великолепен ансамбъл!

8

до 12

преди 7 години

"Уникална" прос.тотия.Браво и на тебе, и на него.

7

Анонимен

преди 7 години

Замъкът е Хубав липсва му Една широка Озеленена Алея с парк градини от детелината на Созопол до Вратите муСтига сте Плюли Собственикът може да е Всякакъв но е Изградил Нещо УникалноБраво

6

Още в началото на

преди 7 години

70-те години на 20-и век е публикувана монография на историк, в която се отбелязва, че дотогава, в рамките на българската етническа територия са открити руини от основите на около 500 феодални замъка. Бог знае след това какво още е открито, да не говорим пък за разграбените и сринати до основи манастири.Нямам нищо против нашите съвременни сънародници с турско етническо самосъзнание. Част от тях сигурно са и с турски произход.Но не мога да не мисля какво са съсипали предшествениците им.

5

Мислител

преди 7 години

Ходих преди години. Всичко беше от гипс и навсякъде имаше гипсови жаби. Типичен мутробарок, дори собственика си е направил сам статуя на входа.

4

Чудомир

преди 7 години

Бутафория!Средновековните замъци са моята слабост.Посетил съм стотици запазени и полуразрушени.Това не може да бъде никаква забележителност.Платена самореклама.

3

ббб

преди 7 години

Жалко,че ако се проследи миналото на този тумпала и колко хора е тероризирал в Созопол и околностите,колко хора са изгорели по един или друг начин от него....замъкът е хубав,но собственика е най-малкото за затвор!!!!

2

Анонимен

преди 7 години

Абсолютна чалга и кич! Ама явно Б.Димитров има някакви интереси от цялата работа, щом толкова го хвали това нещо.

1

BURZUM

преди 7 години

Чалга!