95

RU

преди 7 години

Про Южный поток речи не идт , будет Турецкий поток .

94

*/*

преди 7 години

До ГОСПОД е БългаринПич ако излезе газ от Черно море,всичко ще е за Тотал,ОМВ и Репсол.Евентуално ако все пак излезе нещо ,ще си го купуваме с до 30 процента от цената която определи концесионера.Цитирам Теменужка Ангелова.

93

Анонимен

преди 7 години

Алтернативата може да бъде допълнениеТова беше след това суетене и българи, които разбрах, че руски газ все пак ще отида до Балканите, покрай тях. И десетки милиарди долари, много от които биха могли да твърдят, София, ще се заселят в джобовете на турски.

92

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 133Останахме си с пръст в устата. Сега за русофобите дето драскат, че втория северен газопровод затапва Турсия. Напротив, Руснаците искат повече газопроводи, защото това е гаранция за сигурна доставка. България загуби заради прекаленото подмазване на Щатите и Евросъюза. Загуби, Турция спечели гозопровод и атомна централа.

91

Анонимен

преди 7 години

"Русия на кръстопът между Южен и Турски поток"ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАААААААА.....................

90

ГОСПОД е Българин

преди 7 години

пичове ако излезе газ от нашето находище в Ч Море тогава и таварищ Путин и братушката му Ердоган може да си ги хванем за калдаринки и да поставяме условия за тръбяците им

89

Танев

преди 7 години

Снощи Путин ясно го заяви, че само с голи обещания не става. Искат гаранции. Ама кой ще даде гаранции. Никой, защото гаранцята води да изплащане на компенсация при отказване. Останахме си с пръст в устата. Сега за русофобите дето драскат, че втория северен газопровод затапва Турсия. Напротив, Руснаците искат повече газопроводи, защото това е гаранция за сигурна доставка. България загуби заради прекаленото подмазване на Щатите и Евросъюза. Загуби, Турция спечели гозопровод и атомна централа.

88

Анонимен

преди 7 години

Цената на газа е вързана към цената на петрола с 8 -15 месеца латенси. За целия свят цената на газа падна, не само за укропитекия. Дори и за Бойковия падна. Всички разбраха, само русофобчетата укропитешки не разбраха. Погледнете Украйна и в=иужте как се разсипаха сами. Същото направихме и ние. Преди тях. Само дето нямахме гражданска война. Кой е по - ***? Ние или укропитеците? Отговорете ми, драги евроатлантици - ***!

87

Анонимен

преди 7 години

Момчета,не се абете!Нито Южен,нито Турски поток ще има!Шрьодер продължава да е в Москва,Северния поток -2 ще се дострои и цяла Западна Европа ще купува газ от Германия.След "правилно" приключване на пиеската "Майдан" чрез газопровода през Украйна Русия ще продължи да захранва Турция и Гърция и с необходимите им допълнителни количества,които сега заминават за Западна Европа!А Тиквите,Пъпешите и останалите селски ид-ио-ти ,управляващи ни след 1989г,да се стягат за Гуантанамо, Сибир и Белене!

86

12

преди 7 години

Ние си бяхме заинтересовани да заобиколим украйна, молдова и румъния и да получим директно газ от първа ръка, а и да станем основен транзит. Но големия бял брат /който напоследък не е много бял/ отцепи по приятелски малкия Винету. Сега амриканците играят същия номер, ще накарат нашите да подмамят русия че ще правим южен поток за да направят сечено на Анкара, и после пак ще накарат нашите продажници да кажат "ние размислихме, нема да го праим" и така да прецакат Турция, България и Европа накуп.

85

7

преди 7 години

Nyama takovo,Putin otseche:iska "zhelezobetoni garancii"ot Bg.Nomera s tuka ima,a tuka nyama,tozi pat ne minava.

84

Taralejic

преди 7 години

до 38. 51. Из вест и яМожете пояснить о чем Вы?))Извинете за моят руски език на българския форум)

83

Боби

преди 7 години

До Шоп 124Аз съм ТВЪРДО ПРОТИВ АЕЦ. Не заради парите/Заемите а като технология - независимо че новите 3 поколение Руски реактори са наистина много добри и това което стана във Фукушима при тях е изключено да стане, НО ВИНАГИ ИМА ШАНС ЗА ЯДРЕНА КАТАСТРОФА. Фукушима РЕАЛНО Е ОТРОВИЛА ЦЕЛИЯ ТИХООКЕАНСКИ РЕГИОН С РАДИАЦИЯ - ПОГЛЕДНЕТЕ КАРТАТА КОЛКО ГОЛЯМА ПЛОЩ Е ТОВА - ПОВЕЧЕ ОТ 5 ГОДИНИ ЕЖЕДНЕВНО ИЗПУСКАНЕ НА РАДИАЦИЯ.

82

Боби

преди 7 години

До Шоп 122Зависи къде ще излезе тръбата от морето. По-лесно се строи тръба на по-плитко, Около Крим Черно море има дълбочина над 2000м а около Турция е доста по-плитко. Така че Технически е важно къде ще излезе тръбата.

81

Боби

преди 7 години

До азУмнико И двата проекта трябва да минат през Турция - А в момента там има ГРАЖДАНСКА ВОЙНА(Преврата е върха на айсберга). Гърция е навита на Южен поток за да не е зависима от Турция - отношенията между тях ги знаете(усложнени от МИГРАНТИТЕ КОИТО ТУРЦИЯ ПУСНА СЪЗНАТЕЛНО). Така че само да Бойко да подпише и проекта тръгва. В неделя бях в Бургас видях на пристанището складирани тръбите за Газопровода.

80

СЕСЕСЕРКО

преди 7 години

До до 105ами хилядите перки, които разсипаха житницата ни? реката до челопеч и канадците със златото ни?На реката до Челопеч й няма нищо.Ела да те водя, лично ще пия вода от нея руска ***.

79

Bit

преди 7 години

Ако нашия уидер загърби поне за малко връзката ни с новите ни братя отатък океана, и тея два проекта се възобновят пръв отивам на урните да гласувам за него, честно! До сега/а и в момента/ съм му твърд анти фен, да видим .....

78

без избор

преди 7 години

Русия ще обслужи нуждите и на Турция и на България иначе остава на сухо

77

Ха ха ха,

преди 7 години

А ето какво мислят за ЕС и нас:"У нас есть много причин для антипатии в отношении Ангелы Меркель. Ещ больше причин для недоверия Эродгану. Премьер Борисов, который пытается выйти из роли американской марионетки, вызывает скорее жалость и брезгливость, а не уважение."

76

аз

преди 7 години

До АнонименНищо подобно! TANAP и TAP са точно за аерси и ирански газ! И със сигурност ще са готови преди руските потоци.