61

Анонимен

преди 7 години

До БобиНе е Американска собственост Умнико.===================Точно това правя, за разлика от теб, монголоиден шебек Ето го на родния ти език, азиатски *** Боби.Надо заметить, что этот контракт потом сильно аукнулся российскому ВПК, потому что, когда России самой потребовался "половинный" двигатель для ракет Русь-М и Ангара, оказалось, что по условиям контракта она не может изготавливать РД-180 для своих целей, а должна закупать его у американской компании Pratt & Whitney..

60

Анонимен

преди 7 години

Както казваше Чърчил,в политиката няма приятели има интереси.Най-големият губещ е България.Изпълняващият длъжността президент единствен отиде при фашисткият режим в Киев и стана единственият президент на чужда държава почетен гражданин на Украйна.Всеки ден този човек плюеше срещу Русия и обявяваше война.Made in USA Митов заедно със свиневъда от ямболските села щеше да прави флотилия и да свалят самолети.Единствен Боко с типичният си селски нюх усещаше че палачинката ще се обърне и си траеше.

59

Анонимен

преди 7 години

В голямата политика уважаеми селяни няма място за продажници и психично болни политици.След като удари по масата и смаза икономически Турция и накара Ердоган да му се моли и извинява,Путин сега подава ръка на Турция,която е отритната от Европа и САЩ.Путин не се интересува от проблемите на ЕС,където всеки ден араби колят невинни граждани по улиците.Същият този ЕС стана *** на САЩ и струпа огромни войски и оръжия по цялата граница с Русия.Русия ще строи атомна централа,и турски поток.

58

Боби

преди 7 години

До SpaceX 80Програмата е един ФИНАНСОВ БАЛОН - СОООРИРакетата има 3 вида двигатели Мерлин - ОСКЪПЯВАНЕ - 1 тип само за излитане 6 на първа степен, 2 тип за излитане и кацане 3 на първа степен(за първа степен станаха 9 броя) и за втора степен 3 вид 1 бой оптимизиран за работа във Вакум.Като първа степен на ракетата кацне то тя трябва да се разглоби, провери- Дефектоскопия и след това отново сглоби - Това се прави от супер професионалисти - СКЪПО. До сега рециклирана първа степен не е летяла!!!

57

Боби

преди 7 години

До Анонимен 88Ано умни Вземи попрочети малко и след това говори. НК-17 е първия двигател с тъй наречения "двоен" цикъл на работа. Разработен е за СССР ракета за кацане на Луната. 32 двигателя работят на първа степен, 16 на втора и прочие. Подобна е системата с двигателя Мерлин и новата феникс ракета на САЩ - СССР ракета се провали защото нямаше надеждна електроника за управления Феникс за сега лети.РД-180 е версия на НК-17 разработена за Американците. Не е Американска собственост Умнико.

56

Анонимен

преди 7 години

До frippАйде стига с тия глупости за РД-180 ! Този двигател е американски. Собственост е на Pratt & Whitney, произвежда се от "НПО Энергомаш". Американците избират Русия най-вече заради в пъти по-ниската цена. Аналогично е ситуацията с iPhone и Китай.Русия няма право да ползва този двигател !!!!!!!!!! РД-180 e 100% собственост на американска компания. Набийте си го в чугунените глави, ватенки !!!!Понеже е моралkо остарял, от 2018г. САЩ ще го заменят с Vulcan BE-4.

55

анонимен

преди 7 години

гледах по снн путин потропваше с крак този човек има железни нерви аз такавабезочливост не бих изтьрпяла от този необразован имам камо ли да му имамдоверие

54

Анонимен

преди 7 години

на живо ли ще се любят е щом се обичат

53

Анонимен

преди 7 години

VSE PAK NAI VAJNOTO E USA DA QDE BUBATA

52

fripp

преди 7 години

НК-33 - руски ракетен двигател, произведен от фирмата ''Кузнецов" от град Самара за съветската лунна програма. Консервиран. По-късно е продаден на американците и се използва за изстрелване на техните ракети Антарес.

51

fripp

преди 7 години

"НПО Енергомаш академик Глушко" е изцяло руска компания, която строи и продава на САЩ двигателите си РД-180, които се използват в първата степен на ракетите Атлас-5. Няма американско участие.

50

SpaceX

преди 7 години

77 Просто Боинг и Логхийт Мартин са с много по-големи връзки . Но ако Мъск свали цената на изстрелване под 15 млн долара , което е твърде възможно, няма кой да му излезе. Между другото тези двигатели се произвеждат в Русия от Рускоамериканска компания и куриозното е че за новият двигател на руснаците лиценз трябва да бъде издаден от същата компания , нали знаеш същото е както с Миговете . От нея не печелят само руснаци

49

fripp

преди 7 години

Турция не е кемалистка държава от много отдавна. От 65 години. Светска - може би да, но кемалистка - не. Един от основните постулати на Ататюрк е "никакви съюзи с великите държави, защото те винаги ще те предадат". И се оказа прав - американците няма начин да не са замесени в преврата, а руснаците без съмнение са го предупредили. Скоро ще стане ясно за какво са се разбрали - най-малкото по скоростта, с която ще започнат да изчезват тръбите от Бургаското пристанище.

48

Хи хи хи!

преди 7 години

Forbes: "Why SpaceX Lost Its Bid To Ban Russian Rocket Engines"

47

SpaceX

преди 7 години

69 Този трафик е през Сърбия , но тя не е приета и едва ли до средата на 20-те години ще бъде приета . Извадихме късмет с управлението на ОДС тогава и с кризата в Югославия която се оказа катализатор . За това се излъгаха да ни приемат въпреки че въобще не бяхме готови . Е аз съм малко по-голям и за това се интересувам по отдавна . Живял съм по равно преди и след Десети ноември.

46

Анонимен

преди 7 години

Следващата визитя щяла да бъде при Ким

45

Анонимен

преди 7 години

Малийй, тоя отиде на крака да му забие кожения нож :))) Плачете путинофили!

44

...

преди 7 години

"Эрдоган назвал Путина дорогим другом Владимиром и рассказал, на ком лежит вина за гибель российского пилота":):):)сравнено с резусите от белия дом - та кой има топки а?!

43

OSMAN AGA

преди 7 години

До 60 TI PARVO POPITAI BABASI AMSALAK

42

SpaceX

преди 7 години

78 стига с това ПравослвиЕ бе . Стига с тези хИбридни атаки . Днес в руския анклАв Поморие , където е квартал Малая Россия са докарали ДОРИ и икона която била плакала по време на трагедията с Курс и атентатите в Москва . ГЛУПОСТИ ЗА ПППРИМАТИ Православни талибани , същите са като онези в Афганистан