27

Анонимен

преди 7 години

До ИстинатаМного е смешно да чете човек пълно глупости изказани с апломб на познавач. :-) Очевидно, грам хабер нямаш за това как стоят нещата в Щатите, ама пък мрак да се изкажеш - колкото иска;

26

Анонимен

преди 7 години

До american boyТвърде си глупав момче. Не се изказвай от името на всички българи. Пий си хапчетата и си играйте на ашици с приятелчетата си дето мислите еднакво.

25

безпощаден към

преди 7 години

Много е готин сценарият, по който мели и не спира устата на Тръмп. И добра режисура. Браво! Сеирут е на ниво. Президент ще бъде Клинтъновица, обаче, о, Боже, каква опърпана репутация й постла Тръмп! Нищо по-карикатурно не би могло да се сътвори за президент на уса на тоя етап. А етапът ше е доста колоритен, както и достатъчно затруднителен за въображението на т.нар.световна общност. Тръмп играе ролята си блестящо, но всъщност се е взел съвсем насериозно. Комичното е налице. Но под було...

24

Мдаа

преди 7 години

Лъжкинята Хилъри, заради която днес в Иран екзекутираха един инженер, ще бъде Меркел на квадрат! Колкото и хиперболизирано да ви изглежда това!

23

american boy

преди 7 години

Всички нормални работещи българи, натурализирани граждани на САЩ ще гласуват за Доналд Джей Тръмп! Go Donald, go! Make America Great Again!

22

Анонимен

преди 7 години

Тръмп ще спечели и слава Богу.

21

Един българин

преди 7 години

Три добри причини американците да хукнат да емигрират в Мексико вместо в Канада, ако все пак Тръмп спечели:1) Там имат много такос.2) По-топло е.3) Ще са оградени със истинска стена от Доналд Ъръмп!

20

Анонимен

преди 7 години

Нищо. Никой ли не разбра какво иска Тръмп ? Мултимилиардер. Имал е всичко,което е поискал-пари,жени,коли,имоти,храна.... Няма само едно-безсмъртие.Като пукне след някоя година,никой няма да си спомня за него.Ако стане президент си записва името в историята,името му ще се споменава в учебниците и след 200 г. Човекът иска да си купи безсмъртие.

19

Истината

преди 7 години

Какво ли толкова ще се случи,ако "изберат" Тръмп!?Ами нищо особено!Президентът на САЩ е само лице на държавата и почти нищо не зависи от него.Естествено,той може много да допринесе за имиджа на институцията и Америка,но да предизвика някаква радикална промяна-не!Тая предизборна дандания много ми прилича на социологическо проучване на настроенията у раята от страна на Господарите.Интересното е,че стойностни и здравомислещи хора подозрително лесно отпаднаха от надпреварата и в двете партии.

18

Di

преди 7 години

Да пък като гледаме Русия как си "защитава" руските провинции и бившите "братя" украйнци...още по-сигурно от НАТО изглеждат : ) Аре стига плюхте НАТО сякаш вашата русия нещо е измислила и сътворила ...мухльовцци

17

Анонимен

преди 7 години

Дори самата дума демокрация крие опасности. Дяволска работа.

16

Пиночет

преди 7 години

Тръмп им каза толкова истини, колкото никой до сега. Въпреки, че американците са захлюпени, може би ще се оттърват от бабичката дето тласка света в пропастта - Дай боже! Ако тя успее лошо за славянството по света...........

15

42

преди 7 години

ЩЕ ПРАТИ ХИЛАРИ В ПЕНСИЯ. А В САЩ ЩЕ СЕ СДОБИЯТ С ДПС, ДОСТ И НПСД, СЪОТВЕТНО ЗА ЧЕРНИТЕ, МОСЕЛЕМИТЕ И ЮДЕИТЕ И ЩЕ ПРЕСТАНАТ ДА СЕ КРИЯТ ЗАД ДЕМОКРАТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ.

14

Анонимен

преди 7 години

стига сте писали глупости , естония искала защита от нато против русия , това са глупости ,народа на естония обича русия както и българския , само продажните политици ни втълпяват глупости ,русия няма да напада никого,в най лошия случаи може само да ги освободи от сегашните окупатори сащ

13

Анонимен

преди 7 години

Като гледам как Запада защити иракчани, либийци, афганистанци и сирийци, естонците може би трябва да са щастливи, че НАТО няма да ги защити...

12

Анонимен

преди 7 години

Стига глупости - никой не е тръгнал да напада Естония, нито има намерение да го прави. При разпада на СССР никой не се е опитвал да задържи бившите републики, те имаха правото на самоопределение. Раздухва се параноята с руската заплаха, за да бъде ударен Тръмп и да не му позволят да стигне до Белия дом. Очевидно някой силно се страхува от президент със самостоятелно мислене. Необходимо е бабе под контрол.

11

Анонимен

преди 7 години

До До 11Хапчетата.

10

Анонимен

преди 7 години

Ами какво да се случи, какво се случи с Кенеди?

9

смЕх

преди 7 години

Без НАТО света ще е едно добро място за хората през цялото си съществуване и особено през последните 25 г. това раково създание сее разруха по цял свят.

8

до 5

преди 7 години

Май ти си за специализирано заведение. 100% си евроатлантик и се дрогираш ежедневно.