108

Анонимен

преди 7 години

2000 руски рубли за 1 долар и обща граница Китай Украйна самата русиявече само московия орязана и по малка от Беларус молеща се на колене за да не я анексира Латвия ТОВА Е БЪДЕЩЕТО

107

Анонимен

преди 7 години

Как не ви е срам да наричате това журналистика. Това е пасквил и нищо повече.

106

Кики

преди 7 години

До анонимен 141 Каква голяма грешка се е получила като не си се родил през 1921 г. в Русия.

105

Анонимен

преди 7 години

До didoмойто момче и без бомбите Японците щяха да се предадат 1945-та ... Русия е по това време е била превзела Маджурия .... япония е почти без флот ...изолирана без доставки на петрол .....Това е било демонстрация на сила ...да се сплаши СССР който по това време е имал най силната армия .и военно ориентирана икономика .....и Сталин се е опитвал да диктува условията на международната сцена ....демонстрация с цената на над половин милион японци

104

dido

преди 7 години

до 144 Труман е бил една секретарка издигната до президент, като наш ***. По времето на атомните бомби 2/3 от Червената армия е в Монголия, Китай и Камчатка, као го е направил, днес щяха да плащат в рубли. Япония не се е предала заради два бомбандирани града помежду другото, а заради това че руснаците са стъпили на Сахалин и няма връщане назад.

103

Петьо-Еврей

преди 7 години

Много по добре много по спокойно много по правилно без толерастия за мюсюлмани хомосексоалисти и подобна ***!!

102

хехе

преди 7 години

по голяма помия не бях чел !!!! Даже и по комунистическо време !срамно е да се публикчуват подобни статий ! не че става въпрос за Путин ! дори и за Меркел да беше попдобен начин на изопачаване на реалността е под всякаква критика !

101

Анонимен

преди 7 години

Каква голяма грешка направи Хари Труман, че не пусна бомбите над Москва и Ленинград.

100

Анонимен

преди 7 години

Как би изглеждал - Хиляда пъти ПО-ДОБРЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

99

i'm

преди 7 години

Според мен светът би изглеждал по-спокоен и мирен, ако Тръмп управлява Америка. Към момента този човек, би могло да бъде обвинен във всичко друго, но не и в милитаризъм. Докато Клинтън ще продължи да пали чергата на различни народи по света и постоянно ще "раздава" безплатна демокрация, за да поддържа тлеещи конфликти.

98

Кики

преди 7 години

До Защо? За съжаление това е невъзможно да стане, колкото и да имат основание за това. Нали САЩ пази Европа - уж.

97

9-ти Август

преди 7 години

На 6-ти Август 1945, американците извършиха едно от най-големите си масови убийства. Убиха 140 000 цивилни японци в Хирошима. С атомна бомба.На 9 август 1945 година, американски бомбардировач хвърля над Нагазаки втора атомна бомба. Загиват 73 884 души, ранени са 74 909 човека, разболяват се 120 820 жители.

96

Анонимен

преди 7 години

Каква сърцерадирателна статия !. Написана в демократичен евроатлантически стил. Демократе убичъм въ.

95

нико

преди 7 години

ЗА МЕРРИКА НАЙ ДОБРЕ ЩЕ Е РУСИЯ ДА ИМА ПРЕЗИДЕНТ КАТО ЕЛЦИН МАРИОНЕТКА НА ЩАТИТЕ И ПИЯНИЦА А ПУТИН ПУТИН Е ЧУДОВИЩЕ КОЕТО ИМ СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯ А ТЕ НЕ МОГЪТ ДА РАЗБЕРЪТ КАК МОЖЕ? ЛОШОТО Е ЧЕ СЛЕД ПУТИН НАСЛЕДНИКА МУ СИГУРНО ЩЕ Е СЕРГЕЙ ШОЙГУ А ТОЙ НЕ СЕ СЛАВИ С ПОЛИТИЧЕСКИ УМЕНИЯ А С ВОЕННИ ИЛИ СЕДИ ЛОШО ЧЕ ИДВА ПО ЛОШО

94

защо?

преди 7 години

Защо трибунала в Хага не осъди Обама за хилядите убити и прокудени в Сирия, Ирак, Афганистан, Пакистан и Либия? В следствие на американските бомбардировки? За концлагера Гуантанамо? За расовата дискриминация в Сащ? За поддръжката на убийствения фашистки режим в Куев? За тоталното подслушване и следене на хората в цял свят, включително и на Ангела Меркел? За измъчванията на иракчани в иракския затвор Абу Граиб в Багдад? За създаването на ИД и въоръжаването и с американско оръжие?

93

Прекрасна статия!

преди 7 години

Прекрасна статия! Благодарение на нея всички ние намразихме САЩ, НАТО и обамовата Хилъри, станахме русофили и заобичахме Путин, Тръмп и Русия!

92

dido

преди 7 години

Само заради тоя пропаганден вой, смятам че по-добре Тръмп да спечели. Явно много ги е страх в Америка, щом са разгърнали такава ПР кампания. Хилари се видя какво представлява от имейлите и.

91

Минало бешало врме

преди 7 години

До От САЩОнзи просто не успя да си довърши работата.Ако беше успял, сега нямаше да хрантутим шведи и да се страхуваме да не ни залее вълна от пришълци. България щеше да бъде с по-голяма площ и с по-многобройно, проспериращо население, 90% от което щеше да се състои от средни и дребни собственици, чиито имоти и средства за производство нямаше да бъдат национализирани.

90

Друг Българин

преди 7 години

Българино,стига с тая Русия и тоя Путин,ставате смешни.Оставете американците да решат,кой да им е президента.Оставете руснаците да решават съдбата си.Не е ли по-важно какво се случва в ЕС чиито член е България.Какво се случва в съседна Турция и как реагират европейските лидери .На юг 80 милиона са извадили ятаганите,Европа е залята от фанатизирани араби,които всеки ден колят някой по улиците.А на вас Тръмп и Путин са ви в устите.

89

х-м

преди 7 години

"След 15 години на власт Путин вещо борави с изкуствата на измамата, предателството, саботажа и тактическата агресия".Това не е журналистика е проституция, Василке! Ментално си готова вече.