14

нАпъни

преди 7 години

До размислиНикът ти ич не ти се отдава...

13

Анонимен

преди 7 години

Значи, преди ФАЩ да решат да демократизират Сирия, там глад нямаше, дори имаха по-висок от нашия стандарт.Населението нараства в пъти, жените не работят, имат по 5-6 деца, държавата печели от износ на нефт и газ, цари светско-ислямски социализъм.Да, ама на алчните пиндоси им е малко половината свят, щото ще живеят по 1000 години, ще карат по 100 коли, ще живеят в 1000 къщи с 5000 жени, и решиха да лапнат сирийските ресурси.както и междувпрочем, и сибирските.Ама сбъркаха.Ще ядът бой от Баба Меца.

12

размисли

преди 7 години

Този глад осигурява на Русия свръхцена на нефта и газта за Европа. Един тръбопровод през Сирия би свалил драстично цените и би коствал на Русия хиляда милиарда годишно.Така че избора е един: Война до пълно изтребление на Сирийския народ и слава за Руското оръжие.

11

Шоп™

преди 7 години

До АнонименАсад реши преко волята на САЩ, че през Сирия не може да минава газопровод от Катар-----------------Е, що така, бе?Много лош тоя Асад! Нали тукашните русофили ни проглушиха ушите колко хубаво било през нас да минава газопровод? Някакво обяснение имате ли защо Асад не смята така? Може би руските газопроводи са по-приятни от катарските?

10

Ала-Бала

преди 7 години

Благодарете на Америка и в частност на Клинтънката!

9

Анонимен

преди 7 години

Русия нали имала рекордни добиви, що не ги нахрани?

8

Анонимен

преди 7 години

Дайте им Монсанто,може и безплатно с рекламна цел!

7

Анонимен

преди 7 години

Глад,глад,глад...брей да му се не види, навсякъде където има петрол има и глад. Ей на и у Венецуела тоже. Дори като гледаме глада КНДР трябва да е с най-големите залежи. Лошото е, че още не са ги открили.

6

Анонимен

преди 7 години

Срия - население преди войната 22 милиона. От тях сега 3 млн. в Турция, 2 млн. в Европа, 6 млн. в Ливан и Йордания общо 11милиона.За половинато то произведеното зърно остава половината от населението? Или ни лъжат че в Турция са 3 млн и в Ливан 6?Ще стигне ли хляба?

5

nekoj

преди 7 години

Що бе - Монсанто ще им даде семена, само те да му дадат нефтените си запаси...

4

балама

преди 7 години

Значи гладът е оръжието, което подклажда войната в Сирия!?!?Аз пък си мислех, че са САЩ , СА, Катар... Израел

3

Анонимен

преди 7 години

... бестселъра за здраве - книгата *** - търси в Гугъл - *** . *** . com

2

Неа

преди 7 години

Що пари се изпраха и усвоиха покрай тези бежанци не е истина ...

1

Анонимен

преди 7 години

Преди умерените терорости за започнат преврата, когато управляваше Башар Асад в Сирия нямаше глад и хората там живееха в мир и спокойствие. Но Асад реши преко волята на САЩ, че през Сирия не може да минава газопровод от Катар, освен това се оказа, че в Сирия има нефт и газ и гладът започна.