35

Анонимен

преди 7 години

Тези на снимката НЕ са българи, а само български граждани!

34

Ала-Бала

преди 7 години

Да дойдат да поживеят в България и бързо ще разберат!

33

Коментатор

преди 7 години

Да е жива и здрава внучката, да си купи скъпи коли и дрехи, да ходи на купони, това ще и остане. На *** човек пари не му трябват.

32

Анонимен

преди 7 години

Испанците не могат да си представят в какъв постоянен страх живеят българските емигранри - и от испанската полиция и от българската мафия. Естествено че ще изчезне. След като й показаха лицето, името, адреса, че и децата и внуците й, няма какво да я защити от българите в Испания. Ако има конкретна заплаха естествено испанската полиция ще я защити, но те мафиотите знаят как да пипат така че да не се стигне до полиция. Дано да си ги е сложила в банка. *** те и те са обирджии...

31

Анонимен

преди 7 години

Затова сте виновни, вие, ***, които не се спряхте да показвате жената по всички медии

30

смЕх

преди 7 години

Благодарение на драскачите които си печелят хонорарите на неин гръб няма място на земята на което да остане в неизвестност .Мафията ще я намери на всякъде и утре нищо чудно пак да имат материал за драскане и отново на чужда сметка ,но този път за това че е останала без пукнат грош.

29

Анонимен

преди 7 години

Браво на Гошка! Да се крие и да изселва семейството си по най-бързия начин в някоя спокойна и сигурна държава - не нашата, естествено. Пожелавам на семейството този късмет да не се превръща в проклятие, а да им даде шанс да живеят спокойно и достойно, както са го правили досега. А алчните за кръв и драми журналисти да замълчат най-накрая!

28

dp

преди 7 години

Ами дано е била достатъчно бърза и да е успяла да изчезне преди да дойдат за нея.Малко вероятно разбира се но да се надяваме, че е успяла и че не са я докопалипреди да избяга.

27

стига де......

преди 7 години

Абе, стига с тази Гошка, бе!!!!!!!!Оставете бабата на мира, да си харчи милионите, както си ще!!!!!!

26

анонимен

преди 7 години

Едно уточнение:Искър не е селце,а градче от селски тип и се казваше:Пелово.,преди да го прекръстят.

25

POLICE

преди 7 години

На ГЕРБ им требват пари за Изборите , тоест Кримиконтингента на ГЕРБ

24

Анонимен

преди 7 години

Оставете Гошка на мира. Как може да пишете адреса на жената, това с някаква цел ли го правите?Какво ви интересуват парите на другите, някой интересува ли се от вашите? Имала е късмет, спечелила е, може да се случи на всеки, който играе. Да е жива и здрава!

23

бай иван

преди 7 години

кат са замисля и аз съм братчед на Гошка. даже не втори братчед ми направо първи. беше ми домъчняло за роднините, а тя толкова близък роднина ми се оказа. трябва да се видим, да се опознаем.

22

Божееееееееее

преди 7 години

Гошкота си скрие не от мафия ... Тя е се скри от мафия на жюрналстите . Оставете жената на мира ве.

21

Devil

преди 7 години

А кой е убеден, че е още жива ??? Има маса случаи с такива "внезапно безследно изчезнали" милионери и милиардери...

20

Бебо

преди 7 години

Кво и берете дерта на жената ? Паричките са си нейни и ако иска може да ги ползва за тоалет папир . След като официално я афишираха никой няма да я пипне с пръст . Испания се грижи за богатите си съграждани и полиция и съд пипат здраво . Па и с толкова кинти елате да ме притесните !!!!

19

Румбо

преди 7 години

На любителите на книгите мога да препоръчам "Затворникът" от Кърт Вонегът.Там има история за милиардерка,която живее като клошарка за да не бъде убита.Е по-сложно е,ама да не се увличам.

18

До един българин

преди 7 години

Това за статистите е криминална история.Но всички се правят на луди .

17

Факт

преди 7 години

Много кофти номер е да се обявяват имената на печелившите!То е ясно че е заради рекламата,ама вкарват хората в беля.Преди не беше така.

16

Анонимен

преди 7 години

Прави си пластична операция да заприлича на бионсе , трагикомичното е ,че брала гъби и грозде там , щото в плевеска околия такива неща не виреят , ако беше брала ягоди в британия щеше да е още по аристократично.