26

vilenita

преди 7 години

смятам че е невъзможно да има база на марс

25

Марциянец

преди 7 години

Аре изчезвайте на Юпитер и ни оставете на мира да си развяваме зелените антенки по червената ни планетка.Между другото, вие земляните не сте чак толкова умни за колкото си мислите. Юпитер е газов гигант. Скъсаха го на изпита за планета, ама го играе добрата мутра в системата ни и обира астероидите, та затова му викаме, че е "планета". Това го знае всяко малко марциянче.Пробвайте на Сатурн- там по-става да си построите гето. Има много камънье, ама няма дървье.

24

Анонимен

преди 7 години

А бе я го оставете това гето Марс. Дайте ние да гледаме към Юпитер

23

Анонимен

преди 7 години

НЯМА ДА ИМА БЪЛГАРСКА БАЗА НА МАРС!КОГАТО ХОРАТА СТИГНАТ ДО МАРС БЪЛГАРИЯ ИЗОБЩО НЯМА ДА Я ИМА ВЕ ХОРА!

22

Марциянец

преди 7 години

А бе не ви щем на нашата планета, бе!

21

Анонимен

преди 7 години

Радиотелескоп и системи за комуникация със Земята.

20

vivian

преди 7 години

Бази на Марс? Невъзможно е и никога няма да се случи. Причината? Изключително ниското атмосферно налягане, рискът за хората е огромен.

19

П.Петров

преди 7 години

Кабинетът се е събрал по спешно искане на Дебелата Винетопродавачка, за да се обсъди цената на винетките по магистралата за Марс,а Борисов вече върви напред назад из МС с извадена ножица.

18

ваканцуване

преди 7 години

пу едната стая за мен, тая с балкона до джакузито, бара и кухнята! а покемоните марсианците вече ги изловиха, земляните да пратят още.

17

Анонимен

преди 7 години

"мечтата на младия архитект е един ден да стъпи на червената планета"Да отива и да не се връща :) Мен зелената планета ме устройва, трябва и само една стабилна чистка.

16

Николай

преди 7 години

Категорично НЕ- няма да има!

15

Анонимен

преди 7 години

Без спа и паркинг за джипове не стаа - батките не одобряват

14

Анонимен

преди 7 години

Първо Боце да извърти неколко магистрали, околовръстни и детелинки. После една охранителна фирма и тогава.

13

11

преди 7 години

луди без работа колкото искаш.

12

:) :) :)

преди 7 години

Оправихме Земята, тръгнахме да тераформираме Марс :) И не си мислете, че това е работа за учени. Не, достатъчно е да си архитектче и готово :) Правиш едно дърводелско 3D и базата е готова :)

11

Един българин

преди 7 години

Това за пояса на Ван Ален е сериозна пречка.Ако някой се чуди защо пак няма полети до Луната, освен баснословните средства за такава мисия, мисля че причина е и фактът че много от астронавтите са се разболяли, някои са получили увреждания на очите, а почти половината са изкукуригали.Един срещнал там Бог, друг разговаря с извънземни, трети почнал да търси ковчега на ННой в планината Арарат...

10

ББ

преди 7 години

Аз ще построя околовръстното на базата, северната тангента и ще резна лентата.Приготвил съм и менче с тежка вода, че там не им стигала гравитацията. И гравитация ще им внесем- едни наши хора имат фирма за производство на гравитация, финансирана по европейска програма за интеграция с марсиянците.Вече казах на лилиту да подкара отчуждителните процедури с партньорите ни от Марс.Горанов, събра ли парите, както ти казах?После ще ритаме топка в Арена Марс, която ще построя.

9

Един българин

преди 7 години

По-скоро българин ще създаде марсиански пейзаж на Земята отколкото земни условия на Марс!

8

Вие питате

преди 7 години

Вие питате: Ще има ли българска база на Марс?Ние отговаряме: Това не се знае. Това, което се знае е, че в България има американски бази!

7

до Марс и обратно

преди 7 години

Първо почивна станция на Луната после и на Марс , а те в Драгалевци още космически тоалетни нямат как се осир***т звездите .... пазете космоса чист!!!!!!