105

Мехмед бей

преди 7 години

Влизам във този форум за да кажа че преди една година казах Русия и Турция са зависими като държави ердоган е много хитър не го обичам но е голяма лисица не симпатизирам на руснаците но знам че има глобална политическа война в момента но по добре да имаш враг като Русия вместо приятели като Европа и Америка. А България къде еее че забравих??даже и тя не знае май къде е затова по тихо

104

До 125

преди 7 години

За да си ядренна сила не е като да правиш баклава не ги бъркай двете неща.Примерно Турция произвеждала Ф16...ми не произвежда...просто американците им дават да се сглобяват там....Турция няма никакво know-how .Голяма част от населението е все още необразовано което се задълбочава след идването на Ердоган бей.На мен лично турчин бивш преподавател в техен университет ми каза...на тирците не им трябва демокрация те си искат падишах който да величаят,който да коли и беси и неговата дума да е закон.

103

Анонимен

преди 7 години

Ами да се настройва. Сега кво да правиме, на всички г.лупаци им виновна Америката.

102

Анонимен

преди 7 години

VSE PAK VAJNOTO E USA DA QDE BUBATA

101

Анонимен

преди 7 години

Ей, много ми е хубаво, когато аз, тънещият в невежество вляза във форума и видя, че е пълно с хора, които са запознати до последната подробност с плановете на великите сили и световното еврейство!Някакси така ми олеква...Няма да могат да ни изненадат, мръсниците!

100

Pinochet

преди 7 години

Запада ръководен от сащ е двуличен циничен. Демагогията им е основния инструмент. А турция - интереса клати феса и освен това нагли. А нашите поплюв.ковци то че са прости, ами поне да драпаха за интересите на България, а то и това не правят...............

99

Анонимен

преди 7 години

Бойчо, САЩ и демокрация едно и също ли са?

98

Анонимен

преди 7 години

Момчета не се притеснявайте това е следващият етап от многополюсния свят.слушайте ердоган каза светът е по голям от пет! Никой не го послуша.след този преврат скоро агата ще има ядрено собствено.дори и да не е ердоган пак ще произведат.ходжата пак изигра добра роля.сбъдва се пророчеството коя ще е великата сила следващите няколко века.за информация на *** във форума.единствения чужд език на ванга е турския.КЕ ДОЙДЕ АСКЕРА И ЩЕ БИДЕ ПРАВДА ОТНОВО КАКТО В ОСМАНСКО БЕШЕ!

97

Анонимен

преди 7 години

До VKRИ кажи ни къде точно да отидем и къде ще е безопасно, ама ако може реалистични места предлагай.

96

Анонимен

преди 7 години

До Хан КрумБрато,България в момента се разпределя между Турция и Русия!Утре Ердоган се среща с Путин и да видим каква ще е границата между тези Велики сили?И ако ти попаднеш в грешната страна купи си вазелин на промоция!Защото после всичко ще е по лекарско предписание и по рецепти!

95

Анонимен

преди 7 години

"Вместо да предприемат цялостно разследване, базирано на факти, обаче те обвиниха САЩ в съучастие в метежа."Ваща мама фашистка вие ли не знаете кой е подготвил метежа или сте прекалено слепи да видите това?!

94

Анонимен

преди 7 години

ид изгуби сирия но спечели турция.Американците създават ислямизма,после го обръщат срещу себе си ,бомбандират го,слагат свое правителство и управляват и от това повече държава не става

93

Анонимен

преди 7 години

Много умно. Не ни стигат нашите,ами да имаме още 20 милиона турци.

92

Анонимен

преди 7 години

Страдащият от параноидна шизофрения Ердоган се подлъга от сладките приказки на джуджето и взе да се зъби на САЩ мислейки си ,че има закрила.Да си спомни какво се случи със Слобо,Кадафито,Саддам.. Всички бяха продадени на американците от алчното джудже.Дните на лудия са преброени.

91

ЗНАЙКО

преди 7 години

До Кики КИПЪР ( KKTC)

90

kroko

преди 7 години

Европейскя съюз и Нато трябва да наложат санкции на Турция и Ердоган да спрат преговорите с него за да спре да разиграва Европа с бежанци и визи .

89

Jesus Christ

преди 7 години

Някой да припомни на Ердоган и изкуфялите религиозни фанатици в Турция как е завършил Хитлер...

88

Анонимен

преди 7 години

За някой пак няма море хихихихихи

87

дц

преди 7 години

Ами, опита за фрагментация на турското общество и на турския политически елит се провали!Кой стои зад този опит за преврат в Турция е общественна тайна! -)))Шшшшт да не чуе ЦРУ-то, АНБ-то и Мосад! ))))За добро или зло - ще покаже времето!Но, едно е сигурно - дестабилизирането на Турция не е от полза за съседите й и за региона като цяло!

86

MRAZEN

преди 7 години

mislq che na arabskata diaspora - turcia im trqbva edno qko 6ta 7ma po rihter tochno mejdu ankara i istanbul da se osaznaqt .... odavna ne sa gi druskali .. na amerika i pojelavam edin qk uragan 7ma 8ma stepen tochno v centara na golqmata qbalka i shteti za nqkolko miliarada dolara