29

Уточнение

преди 7 години

До Един българинСамо да уточня, че ВЕФ беше естонско производство. И той не беше не руски.

28

Ехххххх!

преди 7 години

Хит на пазара на труда е Събирач на брезови кори.4 сменно.Ценна Еко суровина за прочутите руски колбаси,агнешко,шоколадови бонбони,тапетиавтомобилни тапицерии и разбира се безаналогово гориво за подземно космическите...

27

Анонимен

преди 7 години

Само за 200 години Щатите направиха огромен скок, а Русия още е в средновековието.Затова руснаците бягат в САЩ (когато успеят да избягат де).

26

За инфо

преди 7 години

Ушанките и *** са изобретение на китайците.Русия нищо не изобретява, само крадде, присвоява и копира.

25

Анонимен

преди 7 години

До АнонименСамо забрани, забрани...Руснаците да изобретят някой по-добър интернет. Или някаква конкурентна стока. Стига сме ги хрантутили-пак увеличиха цената--------Няма как да изобртят интернет,най- много някоя нова у шанка....

24

реалито е такова

преди 7 години

Има такъв закон в САЩ от 1968г.-и сега работи и за интернет.Как мислите че САЩ подслушва цял свят??? Или само си спамите тук.

23

Прекрасна статия!

преди 7 години

Прекрасна статия! Благодарение на нея всички ние намразихме САЩ, НАТО и обамовата Хилъри, станахме русофили и заобичахме Путин, Тръмп и Русия!

22

Анонимен

преди 7 години

У нас медиите са на Пеевски, сиреч руски.Затова така ярости се плюе България. Само лоши новини се пускат.

21

Анонимен

преди 7 години

Лада е чудесна кола!Ама само в мечтите на Путин :)

20

Анонимен

преди 7 години

Русия кога ли е произвеждала нещо хубаво, никога.Китайските калашници са предпочитани пред руските, а Макаров никой не иска да ползва.

19

Анонимен

преди 7 години

Че то отдавна има "медийни полицаи" не само в Русия, а и навсякъде другаде по света, под всякакви възможни форми. Руснаците просто са решили да облекат това в определена власт и със специфична данъчна тежест, в което няма нищо лошо. Просто това, както отбелязаха колегите отдолу, не е новина. И при нас в България си имаме "медийни ченгета", разбира се, ама нещо не ги харесваме.

18

Анонимен

преди 7 години

До Един българинЕ добре бе-американски лиз...ачо,а защо тогава Е.С. не обвини САЩ в тяхната алчност и арогантност по целият свят--войни и убийства.Значи и Европа не е толкова цивилизована-или забрави че точно Франция започна войната в Либия-откъдето са голяма част от емигрантите......

17

Пиночет

преди 7 години

А при нас няма?!?!?! Или нашите медии не съобщават материалите изборно????? - Само удобните!!!

16

Анонимен

преди 7 години

Такъв американски проект работи в САЩ от края на 60 те години.Нищо учудващо.Законът е приет във връзка със студената война,а в последните 20 години е разширен с още няколко позиции включващи и интернет.

15

Анонимен

преди 7 години

Само за 200 години Щатите направиха огромен скок, а Русия още е в средновековието.Затова руснаците бягат в САЩ.

14

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

ТЕЗИ "МЕДИЙНИ ПОЛИЦАИ" АКО БДЯТ ЗА ДА ЗАСИЧАТ ТЕРОРИСТИ ,ДОБРЕ ,НО ВЕРОЯТНО КАКТО В ТУРЦИЯ РАБОТАТА ИМ ЩЕ Е ПО-СКОРО ДА ЗАКРИВАТ САЙТОВЕ И ДРУГИ МЕДИИ ЗА ДА ДЪРЖАТ НАРОДА В ИНФОРМАЦИОННО ЗАТЪМНЕНИЕ ! НЕ Е ВАЖНО ДАЛИ ИМАШ ПУШКА ,ВАЖНО Е ЗА КАКВО Я ИЗПОЛЗВАШ ,ТОЕСТ НЕ Е ВАЖНО ДАЛИ ИМАШ ВЛАСТ ,ВАЖНО Е ЗА КАКВО ИЗПОЛЗВАШ ВЛАСТТА СИ !

13

Анонимен

преди 7 години

Такъв закон има в Русия от 1917 - за тотален контрол над масмедиите.

12

Нали

преди 7 години

Може да се появи?как да коментираме не появила се нещо?

11

Един българин

преди 7 години

До: до 3Ми де го чукаш, де се пука, ете туй ще ти кажа аз!Ние тук сме Европа, алоу! Не сме ти някакфи кравари, *** или потомци на търговци на роби!Тука сме цивилизация.Ходим на ресторанти където се храним с нож и вилица, не ядем бургери и пържени картофи с пръсти.Със Щатите решил да ми дава пример!Той и Ердоган каза същото като тебе.

10

Анонимен

преди 7 години

Русия и Турция са двете страни на една монета.И в Турция има голям контрол над медиите.Русия води медийна война чрез троловете и сайтовете си в другите държави - това е една стъпка пред Турция.Гнуссни хорица