23

Съдба на трол

преди 7 години

До SpaceXВярно е, че едни лъжи повторени сто пъти може и да изглеждат като истина, но все пак освен матриал има и помнещи и мислещи и смятащи, т.ч. закривай сергията, взимай си надника от дедо ти Сорос и се разкарай.

22

ГГ

преди 7 години

А бе много нещастна тая Виктория бе. То мазане, размазване, близане, от тук от там, дали някой може и да си помисли, че тая кифла разбира от макро икономика и политика.

21

Handel

преди 7 години

Много странна статия. Уж за Венецуела пък започна да плюе Тръмп и Brexit. А за самата Венецуела дума не каза че става въпрос за обикновен социализъм. Били сме там и знаем как то за черния курс на долара, така и липсата на тоалетна хартия и салам.

20

Анонимен

преди 7 години

До dan "...И все някога ще дойде момента дълговете да се връщат."може би онези, техните, общества са проумели, че няма да има на кого да връщат дългове, нещо, което ти е трудно да проумееш.

19

Герги

преди 7 години

До Анонимен--20.Някой казвал ли ти е колко си глупав ?

18

Герги

преди 7 години

Aбе гладни са ама си имат социализъм.Венецуела е за пример ,какво е социализъм. С Куба е същото. Батиста бил Диктатор ,акакъв беше Фидел ? А оня терорист--убиец Че ?Същия е убил над 300 човека. Една майка отива при него за да спаси сина и , но Че го застрелва пред нея.

17

Анонимен

преди 7 години

Това ни чакаше и нас ако не се бяхме оттървали от комунистическите изверги

16

Анонимен

преди 7 години

Ясно, много им е бръкнала Венецуела на янките в едно място, дето светлина не вижда. Какво, не си дават петрола и суровините,а? Лоши и гадни венецуелци, как така се опъват и не си дават нещата?

15

Анонимен

преди 7 години

Спестете си пропагандата, на всеки с поне 2 работещи мозъчни клетки му е ясно, че проблемите им са предизвикани от вън, понеже отказват да се дупят на ФАШ

14

Х

преди 7 години

И изводът е един; да се конфискуват парите на свръх богатите защото милионите им водят до изващение на обществата,говори се,че това ще започне от С А Щ!Честито!

13

Анонимен

преди 7 години

Българският шо.рошоид се загрижил за Венецуела. Нямали банани?Така 25 години нашите жур-н.аля плачат за народа на КНДР, гладни били, жадни били и пр. Събуди се робе, измираш при тези приспивни песни!

12

Анонимен

преди 7 години

***, ако Русия още беше в клуба на С. Корея и Куба ти още щеше да си първи на манифестациите и да славиш Ленин и Маркс. Само че Русия не е СССР а е призната за пазарна икономика от САЩ преди да България.

11

SpaceX

преди 7 години

14 Комунопитече и до ден днешен плащаш дълговете натрупани от вашият Тодар , с тях той замазваше последния от ТРИТЕ фалита по време на социализма , не е важно дали взимаш кредити, а за какво ги използваш , защото бизнеса без кредити не може, но ако ги изяждаш и сал споменът от тях остава тогава фалираш. Първият фалит Тодар го плати със златния ни резерв а вторият със затягане на колани , но третият вече закопа социализма окончателно.

10

маркс

преди 7 години

как работи комунистическата икономика - НА ЕТАПИ 1 етап открадване от тези дето имат 2 етап населението се заробва в колхози и ангарииски безплатен труд 3 МОЛИМ СЕ НАМЕРИМ ПЕТРОЛ ИЗВОД- И с петрол и без петрол пак за нищо не стават понеже са комунисти демек утайката на човечеството

9

Анонимен

преди 7 години

До Чери имаш я китайската беднотия по селата са с по 100 долара на месец а в хонг хонг стандарта е западен или средният им стандарт е като в бг АКО ТОВА СМЯТАШ Е БОГАТО ясно че си *** потомствен комунистически параздит

8

SpaceX

преди 7 години

Така ли успя да отговориш нещастнико. А нещо по същество. Кажи бе чегеварче

7

До 9 Чери

преди 7 години

Не те знам какви ценности си имал ти тогава, но грамотността определено не е била една от тях.

6

SpaceX

преди 7 години

9 Какви ценности бе , за какви ценности става въпрос , не на мен , ако обичаш . Нима доносничетвото е ценност или подмазвачеството или повсеместната кражба от всеки , кой както може , било то работно време или някакви вещи. Такива като теб сте нагли безкрайно нагли за да рекламирате онова отвратително време. За теб свободата не е ценност така ли червенотиквенико . Иначе за едно си прав гнусотата на онова време не се състоеше единствено и само в икономиката на дефицита , а в дефицита на ценн

5

Чери

преди 7 години

До Анонимен Ама че беден комунистически Китай. Да ти имам и бедноста китайска и логиката ти "АНОНИМЧО"

4

Анонимен

преди 7 години

защо комунистическите държави са най бедни