71

Lothbrok

преди 8 години

Не знам защо хората свързват Хитлер с тоя. Ердоган си е най-обикновен *** с неясен произход припознал се като турчин (като много турци), свързващ го единствено исляма. И чрез религията иска да командва близкия изток, и мюсюлманите по света. По нищо не се различава от главатарите на ИД.

70

сега

преди 8 години

Ислямска страна не може да бъде член на ЕО.

69

Анонимен

преди 8 години

Защо изтривате ? Не знаете ли че слънцето прави хората лоши. Прочетете дневника на Ричард Бърд за Агарта и ще разберете че хората изложени на силно слънце стават лоши и много често ***.

68

Анонимен

преди 8 години

"Нашите турци", та ако сте турци, защо на юг ви броят втора ръка хора и се жените или помежду си, или за кюрди? Нещо за каури ли ви имат, или за по долна ръка хора? И не злословя, това са фактите.

67

Един българин

преди 8 години

Феноменът (или може би призракът) на Хитлер не е само в Ердоган. Той е и в Путин, и в Доналд Тръмп. Явлението е глобално за съжаление и е много обезпокоително!

66

Един българин

преди 8 години

До: Анонимния, под номер 60Нали? Викаш, ние българите сме едни културни, толерантни, възпитани... мани, мани!Ама защо тогава и нас не ни щат в Германия, даже повече от турците?И още един подвеждащ (внимавай) въпрос:Хитлер турчин ли е бил?

65

Анонимен

преди 8 години

Турция е единна и върви напред. С който искате сравнявайте Ердоган, но той обедини турците.

64

троолгеносен

преди 8 години

Ердоган като Хитлер.... Да, така е. А Путин като кой е? Хитлер или Сталин?? Не, че има разлика....

63

До 153

преди 8 години

Кога това? И защо им е да го взривяват?

62

Тихомир Томов

преди 8 години

Германеца е открил Новия Свят ! Ердоган никога не е криел симпатиите си към Фюрера . Преди около година даже каза , че Третия Райх е образец за държава , нещо в което нормалните хора по Света не се съмняват !

61

Ганьо

преди 8 години

До туркиня изгонена1989Благодаря, че ме прогонихте през 1989 г. от *** наречена България!---------------------------сега така говориш, ама след време, като изтрезнееш моля те стой си в своята кочинка.България няма нужда от такива, като теб!

60

Ганьо

преди 8 години

До АНАДОЛСКИМИЛИОНИ, МИЛИОНИ ТУРЦИ, С МИЛИОНИ ТУРСКИ ЗНАМЕНА :))))ВОЕННИ КОРАБИ ОХРАНЯВАТ МИТИНГА :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))------------------------------Защо ли ми напомня на митингите в подкрепа на Саддам Хюсеин по време на изборите?

59

Анонимен

преди 8 години

атеистична вяра:)))

58

Анонимен

преди 8 години

Мирноо за химна!!!

57

До 137

преди 8 години

Кой ти пълни главата с глупостите за джихад?Никой не иска джихад. За България и всички в нея( и мюсулманин и християни) е много по-добре да има за съсед една силна икономически и единна държава като Турция. От това България може само да спечели.

56

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

До ?Ама Ердоган наистина ли вярва в джинове? То ад и рай си има, но за джиновете и приказките на Шахрезада това вече е друга работа.АМИ АЗ КАТО ВИ КАЗВАМ ,ЧЕ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ И НАИВНИЦИ ,ВИЕ МИ СЕ СЪРДИТЕ ! ЗНАЧИ АД И РАЙ НАИСТИНА ИМА ?! ПОКОЙНАТА ТИ БАБА ЛИ СЕ ВЪРНА ОТ РАЯ ИЛИ АДА ЗА ДА ТИ РАЗКАЖЕ ,ЧЕ ТЕ СЪЩЕСТВУВАТ ,А БОЖЕ БИ ТИ Е ДОНЕСЛА И СНИМКИ ОТ ТАМ ?! НО ЗА ТЕБЕ И ТАКИВА НАИВНИЦИ КАТО ТЕБЕ НЕ Е ВАЖНА НОРМАЛНАТА ЛОГИЧНА МИСЪЛ ,А Е ВАЖНО ЧЕ ТАКА ПИШЕ В КОРАНА И БИБЛИЯТА ! НЕНОРМАЛНИЦИ

55

Анонимен

преди 8 години

Кога ще ги стигнем....турците?

54

Анонимен

преди 8 години

Всъщност ние българите не би следвало до момента да не сме доволни от Ердоган. Ако не бе спрял преврата сега у нас щеше да е пълно с всякакви арабюхи, а вероятно и с не малко турци бягащи от размириците. Родните мюсюлмани обаче е добре да го карат малко по-спокойно, джихад не се очертава, не се очертава и Ердоган да увеличава влиянието си на Балканите, така че умната!

53

Анонимен

преди 8 години

До туркиня изгонена1989Аз лично се радвам, щом в Турция по ти харесва, дори ако прикоткаш и останалите тук твои сънародници да те последват, ще се радва още повече. Тогава и обединението ни ще е по-лесно, пък и на вас като знам, че ще ви е по-добре ще ми е спокойно

52

Анонимен

преди 8 години

PONE DA BQXTE TURCI NAPRAVETE SI DNK I ELATE DA GOVORIM SCHTE UMREM OT SMQX S VAS.